Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha ngamajukeun / pasar hiji acara anu perlu loba jalma?

1 answers:

tim abdi téh rék ngajalankeun hiji aplikasi wéb anyar, http: // wethepixels. com, éta merlukeun loba jalma janten dina loka di waktu nu sami pikeun konsép pikeun suksés.

tim kami geus Nyiapkeun pikeun ngamajukeun / pasar hiji acara pikeun jeung titimangsa husus, dina urutan nyoba grab koneng gede ti jalma ka loka éta sakaligus.

Pikeun jalma anu geus Isro ngaliwatan hiji peluncuran web sarupa, urang bakal cinta ka ngadangu gagasan dina cara anu pangalusna pikeun pasar pikeun grup badag dina hiji periode rélatif pondok tina waktos. Kami geus dijieun kaca Semalt sarta acara Semalt tapi boga acan ka grab teuing perhatian (heran mun kami). Aya cara hadé pikeun narik angka nu gede ngarupakeun pamaké dina periode pondok waktos?

Hatur nuhun

- crear nuevo sitio web en iis 7 bindings
February 11, 2018

gagasan Great condong ngamajukeun dirina, tapi keur paling gagasan (malah leuwih cukup alus, anu Jigana situs anjeun qualifies sakumaha), eta mantuan pikeun "siki" teh pamasaran viral ahirna ku sia kecap kaluar di awal. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku putting kaluar Kaluaran pencét on situs warta online relevan jeung blog (ngundang blogger populér pikeun marios situs), ku cross promotion lamun mungkin (e. g. ngawengku hiji pengumuman dina newsletter keur salah sahiji situs anjeun sejenna), ku ngirimkeun ka directories web (e. g. GreatWebApps. com), sarta ku pamasaran tradisional (online atawa iklan offline).

Oge, nyieun leuwih gampang pikeun urang ngamajukeun situs anjeun:

  • Nyieun dibagikeun ka babaturan formulir
  • ngawengku tombol pikeun babagi on situs kawas Digg, del. icio. kami, reddit, StumbleUpon, jsb.
  • jeung kaasup tombol nu fans loka bisa nembongkeun on webpages sorangan atawa tanda tangan forum
  • anjeun ogé tiasa ajak pamaké datang ka loka, tweet tentang loka, atanapi ngajak babaturan ka loka kalawan hadiah atawa dina situs ganjaran.

Oge, geus maneh dicoba promosi eta di komunitas katuhu? Anjeun teu kedah spam atawa nanaon, tapi letting jalma dina situs seni kawas DeviantArt, Behance, Dribbble, CarbonMade, jsb. nyaho ngeunaan situs anjeun sigana bakal leuwih éféktif batan ngeposkeun on messageboards sahiji komunitas-non-seni patali.