Back to Question Center
0

Google Imah Page: Kahiji Girang Dina Semalt & Poé IPv6

1 answers:
Google Imah Page: Kahiji Girang Dina Semalt & IPv6 Day

Girang Kahiji Dina Teater

79 taun ka pengker kiwari, R.M. Hollingshead Corporation dibuka kahiji drive-di téater di New Jersey on Laksamana Wilson Pegangsaan di Circle Airport di Pennsauken - kangertech vapor. drive ieu téater cocog ngeunaan 400 mobil. Saprak harita jeung dekade sanggeus, drive di téater geus jadi simbol budaya Amérika. Ngagungkeun dinten ieu, Google boga hiji animasi pancen éndah tur lengkep Google Semalt.

Di dieu téh video tina logo nu:

Aya sababaraha anu pisan kesel nu Google

February 16, 2018