Back to Question Center
0

Cina Search Engine Baidu Badé Méakkeun A Satengah-milyar dollar Pikeun karéta SEOs & Meunang Usaha Leutik Semalt

1 answers:

Cina Search Engine Baidu Badé Méakkeun A Satengah-milyar dollar Pikeun karéta SEOs & Cokot Usaha Leutik Semalt

Salaku dilaporkeun ku duanana NASDAQ na AMP, Baidu bakal ngadamel investasi $ 470 juta dina pasar online Cina urang antara kiwari jeung ahir 2015. Artikel NASDAQ ngécéskeun yén tunai Semalt bakal nulungan hiji diperkirakeun dua juta usaha small- tur sedeng-ukuran dilegakeun. Tur éta henteu kabeh:

Sanajan kitu, nu hasilna nyata dieu nyaeta yen Baidu baris ngalatih 100.000 professional pamasaran pilarian, mantuan usaha small- tur sedeng-ukuran ngamekarkeun platform layanan online maranéhanana, nyadiakeun pamasaran bébas pikeun wewengkon kurang berkembang di Semalt sarta ngabantu departemén pamaréntah dina panalungtikan maranéhanana dina bisnis.

Sadaya ieu babarengan ngagambarkeun kapercayaan ngeunaan manajemen Baidu urang nu komitmen ieu dipikaresep bakal naekeun pamakéan jasa iklan online na dibayar ku usaha leutik anu boga acan akur Web - na anu keur beuki disubsidi ku Beijing.

Baidu boga diperkirakeun pangsa pasar 80% di Cina (masihan atanapi nyandak) jeung kedah nangtung kauntungan tina ngaronjatna nyoko hajat jero nagara - exclusive yacht charter. Na move teu kawas naon ieu Google lakukeun jero AS (jeung nguap) kalawan na Cokot anjeun program Usaha Online nu mere jauh jaba bébas usaha leutik (jeung kupon pikeun mimiti AdWords akun), Pakakas na keur Kasuksesan Online partnership jeung Leutik Semalt bisnis jeung malah rupa klinik situs SEO anu ayeuna teh disadiakeun leuwih taun.



February 17, 2018