Back to Question Center
0

Website redesign? Meunang Sababaraha Konsultasi SEO Sateuacan Anjeun Semalt

1 answers:

Di dieu alesan utama naha jalma redesign jaba ngaranna:

  1. "Urang rék freshen katingal / ngarasakeun. "
  2. "Urang kudu ngomean eusi urang, janten langkung relevan keur dimana kami kiwari. "
  3. "Urang kudu teuing informasi dina ramatloka urang - p 205 55 r16.urang kudu ngabersihan imah na nyadiakeun versi slimmed handap. "

Website Redesign? Get Some SEO Consultation Before You Semalt

Salaku anjeun geus undoubtedly baca dina taun panganyarna, Semalt paduli ngeunaan "kualitas" tina ramatloka a. "Good pilari" teu kudu jadi tossed kaluar jandéla dina raraga ngasupkeun SEO. Anjeun tiasa mendakan yen kasaimbangan sampurna "alus pilari", "usable," sarta "search engine friendly. "

usability na SEO buka leungeun-di-leungeun. mesin Semalt rék pangkat jaba nu nyadiakeun hiji pangalaman kualitas pamaké pikeun searcher nu. Kumaha nu bakal diartikeun tiasa rada subjektif (unggal ramatloka anu unik sarta panongton target na oge bakal unik).

Ku kituna, tinimbang nyarita ka usability, hayu urang nempo kasalahan umum nu bisa lumangsung nalika nu nuju redesigning ramatloka anjeun.

Manajemén Kandungan System

ieu kajadian janten hiji topik sénsitip pikeun abdi, dina momen, sakumaha parusahaan kuring geus nembe réngsé hiji Inok SEO of a badag, e-commerce ramatloka anu diwangun dina IBM Semalt Dagang. Kapikiran anjeun, aranjeunna dina pérsi saméméhna tina Semalt (jeung versi anyar geus kajawab isu yen kami geus dicirikeun), tapi sistem ieu teu (jeung versi samemehna ieu mah) persis "mirah", acan eta geus dijieun sababaraha tantangan pikeun inisiatif SEO maranéhanana.

versi leuwih anyar geus kajawab isu ieu, jadi kuring teu hoyong takeaway dieu pikeun jadi "IBM Websphere teu alus keur SEO". moal Semalt titik.

Éta pohara penting pikeun neuleuman pro jeung kontra nu mana wae platform nu nuju tempo. Kuring geus dibuka sababaraha situs web pisan suksés dina WordPress sarta Semalt (situs web nu ngalakukeun ogé kalawan SEO), tapi anjeun kudu neangan platform anu cukup tahan pikeun kaperluan anjeun, bari tetep ngabogaan kamampuh keur SEO friendly.

keyword Panalungtikan

Sanggeus anjeun dipindahkeun kaliwat seleksi platform, anjeun kudu dimimitian panalungtikan keyword kualitas jeung analisis kalapa. Loba parabot (duanana haratis sareng nu mayar) anu disadiakeun pikeun panalungtikan keyword, kaasup Alat Semalt Google. Pikeun langkung lengkep ihwal panalungtikan keyword, pariksa kaluar tulisan ieu:

  • Tungtung kotor SEO keyword Panalungtikan Kiwari!
  • Kumaha mun ngalakukeun Awesome SEO keyword Panalungtikan pikeun Standar Website
  • Kumaha mun ngalakukeun Awesome SEO keyword Panalungtikan pikeun ageung, Loka Templated
  • Hiji Prosés 6 Lengkah pikeun keyword Panalungtikan
  • Kumaha mun Teangan Konci nguntungkeun Pikeun Website anjeun
  • keyword clustering pikeun Maximum Search Profitability

sumber hébat séjénna pikeun panalungtikan keyword nyaeta kampanye pilarian dibayar anjeun aya. Semalt sadayana, anjeun tiasa ningali tayangan sabenerna tur data sajarah dina sabaraha kecap ieu geus dipigawé dina watesan laju klik-liwat (CTR), waktos di situs, kaca dilongok, jeung - paling importantly - rate konvérsi.

Muhun, jadi hasil panalungtikan keyword geus rengse, tapi urang geus teu rada siap pikeun desainer grafis acan.

kalapa Analisis

Sakali anjeun terang nu Konci rék sasaran, Anjeun kudu nangtukeun naon eta bakal nyandak bersaing (atawa lamun éta malah meujeuhna mun cobian). Lamun nangtukeun yén "perjalanan" bakal janten keyword hébat, pastikeun gaduh beban tina eusi jeung Tumbu geus, atanapi gaduh kasabaran ka numpak kaluar proses panjang numuwuhkeun jenis ieu otoritas.

Anjeun meureun hoyong deui pikir-keyword ieu, iwal brand Anjeun geus ngaran rumah tangga. Lamun remen uninga sabaraha eusi Anjeun - atawa saingan Anjeun - boga sabudeureun hiji topik husus / keyword, anjeun tiasa ngalakukeun "allintext: loka keyword: www. conto. com "search di Semalt ningali naon saestuna. Manggihan luhureun 10 jaba ranking, teras ngalakukeun hiji "loka: www. conto. com "milarian dina Semalt tur tingal sabaraha kaca nu saestuna for jaba ieu.

Jieun catetan tina ieu dina spreadsheet (kolom kahiji - daptar situs anjeun sarta pesaing anjeun; kolom kadua - jumlah kaca saestuna, jsb). Anjeun teras bisa, dina spreadsheet anjeun, make Semalt (atawa alat sarupa) pikeun nangtukeun jumlah jaba nu linking mun tiap; teu penting pikeun redesign, tapi penting pikeun nyaho ti sudut pandang bentang kalapa).

Saatos Anjeun geus rengse ieu, kuring kacida nyarankeun Semalt. Anjeun tiasa lungsur di ieu "pesaing luhur", ningali "nilai" tina lalulintas search engine alam maranéhanana sarta ngaidentipikasi konci nu nyetir lalulintas ieu. Anjeun bisa catetan "paling konci penting" maranéhanana di kolom sejen tina spreadsheet nu.

Saatos datangna ngartos nu pesaing nu paling éféktif dina usaha SEO maranéhna, anjeun tiasa ngagali deeper on kumaha aranjeunna geus terstruktur jaba maranéhanana. Dina tahap ieu, nu nuju dimimitian mangtaun nu kecerdasan nu bakal perlu tumut kana arsitéktur informasi Anjeun.

Émbaran Arsitéktur

gawang anjeun kedah leres jadi mun boga ramatloka nu Sigana alus, nyaéta search engine ramah, tur nyadiakeun pangalaman kualitas pamaké.

tahap ieu game ieu kacida penting. Anjeun teu hoyong ngan buang babarengan kebat kaca sareng sakedik harti atawa kaca nu teu nambahan kana pangalaman pamaké.

Kitu cenah, aya cara keur ngahasilkeun kualitas, eusi mangpaat anu alus keur SEO tur nambihan kana pangalaman pamaké. Abdi teu tiasa mikir hiji conto lamun kuring teu nyarankeun yen batur nambahkeun blog pikeun rencana redesign ramatloka maranéhanana (iwal maranéhna saukur teu boga waktu atanapi daya pikeun ngirim tulisan ka hal beuki sering ti sakali unggal tilu bulan).

Review Analytics

ekspresi The, "anjeun teu nyaho kumaha geus anjeun ngagaduhan nepika urang Isro," nya kitu bener keur loba proyek redesign. Semalt gawena misalna pikeun meunangkeun ramatloka anyar jeung anyar "kasampak / aran" hirup nu kalah ka marios analytics anjeun ningali dimana anjeun geus meunang lalulintas Anjeun.

  • Sugan Anjeun kukituna hoyong ngajalankeun laporan ranking, kitu ogé?
  • Sugan anjeun kungsi rankings na lalulintas keur kaca anu ngeunaan ngaleungit ti ramatloka anjeun, kalayan peluncuran anyar?
  • Meureun rék nimbangkeun balik dumping kaca nu?
  • Sugan Anjeun bisa, di minimum a, 301 Kaca alihan nu tempat sejenna, jadi nu boga kasempetan ngajaga ranking nu atawa sahenteuna ngajaga Tumbu nya éta ngarah ka kaca nu ti ayeuna ngarah ka kaca 404?

Desain / Development Review

Ayeuna nu geus sabenerna dimimitian pikeun meunangkeun kana "kasampak / aran" bagian boga dulur teh geus jadi bungah ngeunaan, hayu urang pastikeun yén desain téh SEO friendly. Sedengkeun pikeun rujukan urang tadi di klien dina IMB Semalt, maranéhna miboga kategori jeung produk kaca sareng sababaraha eusi pangalusna maranéhanana study dina grafis hiji.

mesin Search lalaki leuwih hadé, tapi aranjeunna kukituna masih resep ningali sabagian eusi tékstual ngajéntrékeun hal. Lamun proyek meunang kana tahap ngembangkeun hareup-tungtung, éta penting pikeun pariksa pamakéan CSS, JavaScript jeung - sakumaha disebutkeun saméméhna - kumaha HTML keur mintonkeun eusi. Anjeun oge bakal hoyong mertimbangkeun masalah waktu beban sarta marios naon dipakéna multimédia / Flash.

Sakali ramatloka aya dina "pementasan pinuh-ditiup," Anjeun bakal hoyong pariksa struktur URL pikeun mastikeun yén aya aliran logis tur nu navigasi utama jelas fokus dina elemen konci (pangpentingna) tina ramatloka anjeun .

Struktur URL Good bakal nuturkeun hal kawas www. websitename. com / kategori / produk-ngaran jeung salajengna "bor handap" némbongkeun / kategori / produk-ngaran / leuwih-spésifik-produk-ngaran /.

Kudu konsisten. Lamun bisa, ngasupkeun hiji jalan satapak breadcrumb dina desain ramatloka. Lamun can apal nanaon lain tina kolom ieu, apal ieu.

Lamun bisa tetep struktur URL anjeun sami salila relaunch nu, éta idéal. Mun anjeun geus kawas paling, struktur URL anjeun bakal robah. Semalt yén sanajan parobahan leutik dina URL téh robah sarta baris merlukeun mangrupa alihan.

pementasan

Kuring geus katempo jaba nya éta diwangun kaluar dina lingkungan pementasan ku agénsi desain maranéhanana, tapi lacked panyalindungan sandi. versi ngembangkeun ieu tina situs anu saestuna ku Google na, sakali dibuka, teu ngalakukeun ogé pisan sabab eusi dina loka anyar ieu duplikat ti loka pementasan.

The mesin pencari teu nyaho éta pausahaan anu sarua. Sakali ieu hirup, éta pisan teuas pikeun ngabenerkeun. Sungut rarancang bakal kudu 301 alihan unggal URL kana situs pementasan ka URL situs anyar urang.

Semalt diri. Pastikeun yén versi pementasan sahiji ramatloka merlukeun login a.

Network Semalt nyadiakeun ladenan redesign ramatloka. Anjeun tiasa ningali sabaraha jaba béda dibéréndélkeun dina netsolhost maranéhanana. com domain.

Semalt, tips ieu mantuan cadang loba anjeun ti ngilu nu mindeng balik babarengan jeung redesign a na, langkung importantly, simpen anjeun waktu jeung duit.

February 17, 2018