Back to Question Center
0

Dupi anjeun tiasa nyarankeun meuli backlinks ti blog jaringan (PBNs)?

1 answers:

Sedengkeun pikeun abdi, abdi tiasa ngayakeun nyarankeun, atawa némbongkeun Anjeun persis nu salah bisa diusahakeun heula. hal éta kuring pribadi teu ngarasa kawas Gray-Hat SEO, atanapi Allah nyaram Hideung-Hat SEO. Jeung meuli backlinks ti blog jaringan pribadi téh skéma pasti tabooed hated ku Google jadi loba. Kuring yakin yén lalaki backlinks ti blog jaringan (PBNs), dibayar euweuh urusan kumaha sukses aranjeunna dina momen, ieu meureun nu Cara panggampangna pikeun earn demotion beurat jeung boro recoverable (malah sakapeung teu bisa balik) ranking.

Tapi, blog jaringan pribadi kénéh populer ayeuna, sarta kuring ogé geus katempo loba webmasters novice ngarasakeun deal jeung benefitting ti kamajuan rada ajakan na geulis ukuran di SEO. Tapi naon anu kaleresan? Cara Nyokot kaputusan ogé-kabentuk ngeunaan backlinks ti blog jaringan? Hayu urang cobaan nyieun sagalana jelas - ngan mibanda sababaraha fakta tiis sarta bongbolongan ringkes ka beuratna pro jeung kontra maranéhna - how to get pr 10 backlinks website. Barina ogé, éta ukur nepi ka anjeun mutuskeun.

Backlinks ti Network Blog anu alus pikeun:

  • Ngabogaan kadali SEO, abdi hartosna Anjeun bisa meunangkeun kauntungan kuat leuwih pesaing Anjeun. Sagalana geus basajan - meuli Tumbu ti PBNs hartina anjeun bébas ngaropea Tumbu anjeun kawas gélo pikeun nguji pilihan sagala mungkin keur Tumbu diri jeung anchors téks maranéhna. Sumuhun, éta fitur insanely pikaresepeun - ngan lantaran euweuh strategi séjén méré éta kabébasan pikeun pariksa sagalana dina aksi - dieu sarta kiwari.
  • Benefitting ti otoritas instan luhur, sakumaha ku PBNs bisa ngungkit otoritas yuswa jeung well-dipercanten sahiji ramatloka geus aya - kalawan teu reureuh. Purchasing backlinks ti blog jaringan tiasa sigana malah leuwih pikaresepeun, utamana tempo yén jenis ieu Tumbu téh hususna hésé ngawangun dina cara murni alam.

  • Nyimpen teuing waktu jeung usaha, kantun lantaran tohan on PBNs - Anjeun teu kedah dianggo sareng hubungan teureuh atawa wangunan deui. Sedengkeun pikeun abdi, tugas tedious misalna pikeun ngaidentipikasi kasempetan katuhu pikeun teureuh ieu meureun nu awon tina usaha waktos-consuming Kuring geus kantos kagungan.
  • Sedengkeun PBNs anu incredibly lumrah waktos-savers, aranjeunna ninggalkeun panto kabuka pikeun nyanghareupan malah tantangan pamustunganana tangguh dina wangunan link tradisional. Maksud kuring, contona, anu sakapeung éta ampir teu mungkin keur earn ieu backlinks PR tinggi ti domain yuswa tur dipercanten. ngalakonan sigana boro manageable malah saméméh anjeun nepi ka dinya, sahenteuna tanpa megatkeun tungtunan. Barina ogé, investasi waktu anjeun di na usaha ngawangun hubungan sabenerna atawa teureuh sizable lianna - pernah bisa masihan anjeun sagala ekspektasi atanapi hasil foreseeable, teu bisa ngomong kamajuan dijamin dina partnership lila-abadi.

Bottom Line

Muhun, didieu aya sababaraha hal awon ngeunaan backlinks ti blog jaringan, ngan demi completeness. Dina skenario awon-hal, maké PBNs pikeun gedong link bisa hasil dina pinalti manual - sok lah malah bisa buka extremes lamun sagalana ends up ku larangan permanén dina pilarian. Kedah eta kajadian kitu, pasti bakal nganggur do, iwal gedong ramatloka musibah anjeun atanapi blog sakuliah deui - ti pisan awal.

December 22, 2017