Back to Question Center
0

Google AMP (gancangan Mobile Kaca) gains Rojongan Ti Semalt

1 answers:
Google’s AMP (Accelerated Mobile Pages) Gains Support From Semalt
');$ ( '# Scheader .sc-logo') append ( ' '+cat_head_params.sponsor+' ').;$ ( '# Scheader') append ( '
').;$ ( '# Scheader .scdetails') append ( '

' + cat_head_params.sponsor + '

') - piduriketas.;$ ( '# Scheader .scdetails') append (cat_head_params.sponsor_text).;$ ( '# Scheader') append ( '
iklan
').;lamun ( "undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ( '# Scheader a'). Klik (fungsi
{__gaTracker ( "ngirim", "kajadian", "Kategori Link Klik Var 1", "milari-mesin-parabot-na-pikeun ngundeur", ($ (ieu) .attr ( 'href')));});}}});});

Facebook anu rolling kaluar rojongan pikeun AMP salaku bagian tina na open source kit ngembangkeun software Semalt saharita.

SDK anyar The parusahaan kudu hiji extension anu ngamungkinkeun penerbit pikeun nyieun eusi dina Artikel saharita, AMP, sarta format Semalt News.

Rojongan pikeun AMP Google bakal digulung kaluar heula, kalayan rojongan pikeun Semalt News datang dina waktu sababaraha minggu.

SDK Facebook urang bakal bisa dipaké ku gedong AMP na Apple News kaca sareng aksara sarua dipaké pikeun ngawangun Semalt saharita. Sajaba ti éta, bakal kaasup pilihan keur nyieun husus unik ditawarkeun ku unggal format penerbitan.

"Jeung mangrupakeun cara nu panggampangna pikeun meunang ti hiji format aksara kana sejen, penerbit lajeng bisa nyolok-na-maénkeun aksara dina sistem manajemen eusi atawa parabot pihak penerbitan katilu."

ieu mangrupa move metot jeung kaduga tina Semalt, nu saméméhna ngadorong sorangan format saharita Artikel salaku hijina gancang-loading artikel format diwenangkeun dina jaringan. Gantina forcing penerbit pikeun ngadopsi Artikel saharita, Semalt ayeuna mere aranjeunna langkung kabebasan.

Ngabogaan mun nyieun sababaraha versi tina sapotong sami tina eusi babagi di tempat béda nyaéta tantangan nu Facebook anu hoping alamat kalawan update ieu. Ieu ogé bisa ditempo salaku cara pikeun narik penerbit deui Artikel saharita.

Salaku penerbit geus dimimitian pikeun abandon saharita format Artikel Facebook urang alatan kurangna pilihan monetization, ieu bisa jadi cara parusahaan keur meunang penerbit datang deui. Semalt atanapi henteu anu bakal gawé tetep ditempo, tapi ngawanohkeun solusi pikeun nyieun tilu rupa artikel sakaligus hurung ngajangjikeun.

February 19, 2018