Back to Question Center
0

Sugan aya nu apal kumaha carana meunang backlinks DoFollow haratis?

1 answers:

Ieu geulis gampang ngartos kumaha carana meunang backlinks DoFollow dina skala. Tapi sagalana henteu yen basajan lamun datang ka nyieun leuwih kualitas jeung PR tinggi. Sateuacan urang ngamimitian, di dieu geus naon nu kudu dijaga dina pikiran:

  • Jalankeun kampanye wangunan link Anjeun normal, teu rurusuhan kaluar dina harepan mun gaduh sakabeh kontak di tempat ngan ngaliwatan hiji wengi tunggal - el mejor hosting y baratos.
  • Kungsi overdo kalayan nyieun loba teuing backlinks ngarah ka homepage atawa badarat Anjeun kaca, anjeun kukituna hadé kudu leuwih tina Tumbu kontekstual organically inbound kana eusi kaca dina situs anjeun.
  • Sateuacan lalaki backlink séjén pikeun ramatloka anjeun atanapi blog, pastikeun anjeun tiasa nyaluyukeun atanapi disavow sagala salah dibéré dina momen naon.

Di dieu nyaeta kumaha anjeun meunang backlinks DoFollow kalawan PageRank tinggi, di sagigireun tanpa Mayar Penny a. Coba éta schemes basajan di handap pikeun manggihan naon dina:

  • Cokot backlinks PR tinggi jeung DoFollow ti Jawab ramatloka Microsoft. Ieu heran alus mun grab sababaraha backlinks kualitas aya - kabeh kudu anu ngajukeun solusi katuhu pikeun masalah husus. Cara anu, anjeun moal bisa ukur ngajalankeun langkung lalulintas keur ramatloka utama Anjeun atawa blog, tapi nunjukkeun kaahlian anjeun, jeung ku kituna ningkatkeun otoritas anjeun dina ngajalankeun panjang. Sagalana geus rada basajan - aya sok loba masalah bisa direngsekeun kaluar aya. Ku kituna, sakali pos jawaban anjeun siap na mana hirup, anjeun bébas meunang nu backlink deserved dikintunkeun dina sual nu.
  • salajengna, hayu urang tingali kumaha meunang backlinks DoFollow ngagunakeun akun pribadi Anjeun di Google Plus. platform sosial ieu téh sumber kuat meunang numbu ka maké profil anjeun. Kabéh nu peryogi mah sakadar keur signup atanapi nganggo Anjeun salah geus aya. Salajengna, buka "ngeunaan" bagian sarta eusian sakabeh informasi diperlukeun, bisa study ku backlink ngarah jalan ka ramatloka utama Anjeun atawa blog. Catetan, aya euweuh larangan pikeun nambahkeun tumbu aya. Tapi anjeun kukituna hadé pernah overdo - spawning aranjeunna kawas gélo - iwal mun hoyong sagalana kasampak loba kawas spam.

  • Pertimbangkeun kaayaan directories artikel euyeub tur listings web. Coba ngirimkeun sababaraha tulisan anjeun, artikel atawa data kualitas séjén yén delivers nilai nyata ka pamaké. Catetan kitu, eta kuring pribadi nyarankeun ngirimkeun ka maranéhanana ngabogaan skor PageRank cukup cukup, mimitian ti sahanteuna tingkat 4.
  • Anjeun oge bisa batu ramatloka anjeun atanapi blog ku ngirimkeun sababaraha tulisan pangalusna anjeun, dina garis kalawan commenting di bagian katuhu kaluar aya. Di dieu nyaeta kumaha carana meunang backlinks DoFollow betah - ngan balik neangan sababaraha panglawungan DoFollow alesan alus - jeung anjeun geus rengse. Diantara tempat séjén alus ngalebetkeun link, Anjeun ogé bisa batu dina loka di handap ieu: Dmoz. com; Onemission. com; inbound. org; Infobarrel. com. Mun anjeun teu nyaho dimana pikeun ngamimitian - ulah ragu coba salah sahijina na angka kaluar naon katuhu.
December 22, 2017