Back to Question Center
0

Kumaha carana sangkan alat backlink counter dianggo?

1 answers:

Lamun anjeun nyieun kampanye wangunan link, nu peryogi kauninga nilai link nu ngawangun. Lamun nyaho sabaraha backlink a sia, anjeun tiasa nganalisis naha éta sia duit anjeun, waktu jeung usaha atanapi henteu. Anjeun tiasa boh evaluate Tumbu asup sacara manual atawa ngagunakeun alat counter backlink. artikel ieu devoted itungan nilai Tumbu éksternal sarta mudahan baris mantuan anjeun pikeun nguatkeun kampanye wangunan link Anjeun. Ku kituna, hayu urang boga katingal ngadeukeutan dina metode evaluasi ieu - script de postagem php file.

padika Backlink counter

  • Tumbu nu numbu ka aranjeunna

Ieu mangrupakeun faktor kahiji anjeun kudu nengetan lamun nyieun tumbu ka situs anjeun. Sumber web nu numbu ka loka anu nangtukeun otoritas sarta kakuatan. Situs web PR luhur numbu ka domain a, anu hadé éta baris pangkat on Google. Pikeun ngaronjatkeun pisibilitas situs anjeun dina kaca hasil pilarian Google, Anjeun kudu neangan jeung meunang tumbu inbound ukur tina jenis saperti sumber web.

Loba parabot pihak-katilu mantuan mun ngukur kualitas tumbu asup. Anjeun meureun geus Nu Uninga Ngeunaan sawatara di antarana. Kuring nganjurkeun ngalaksanakeun parabot kayaning Semalt Web Analyzer atanapi Ahrefs. parabot ieu bisa nyadiakeun Anjeun jeung data nu akurat arah sumber wangunan link Anjeun. Ku kituna naha anjeun ngukur ieu ngagunakeun DA, DR, TF, cf atawa kumaha bae neangan cara manual ieu masih faktor jumlah hiji di nangtukeun kakuatan hiji tina tumbu (teu relevancy).

  • Ukur lalulintas di Tumbu asup

Tujuan primér ngawangun Tumbu asup téh pikeun ménta lalulintas sasaran ngaliwatan aranjeunna. Éta pisan sababna naha ukur lalulintas di Tumbu inbound téh kudu mangrupa. Mun hiji sumber web ngabogaan loba lalulintas asup, geus paling dipikaresep situs reputable nu nyadiakeun pamaké kalawan eusi hébat. Ieu ngandung harti yén mesin pencari meureun bakal pangkat eta kacida teuing, bringing beuki loba laju klik-liwat, patalimarga sarta salajengna konversi.


Umumna bisa disebutkeun, sumber web nu ngahasilkeun loba lalulintas kualitas dianggap leuwih nulis alatan alesan di handap ieu:

  • Traffic salaku faktor ranking

Traffic téh aya mangpaatna pikeun ranking di Google sakumaha search engine ieu ngaevaluasi hiji otoritas sumber web na relevansi ku jumlah nu datang nu datangna ka ramatloka ti pilarian organik. Ieu ngandung harti yén situs anjeun narima Tumbu ti bisa ningkat dina kualitas jeung ku kituna ngahasilkeun leuwih Tumbu, nyieun link inbound Anjeun kuat leuwih waktos.

  • Traffic datang ngaliwatan ka situs anjeun

loka kalawan loba lalulintas ogé bakal ngahasilkeun lalulintas keur ramatloka anjeun ngaliwatan backlinks. Eta positif bakal mangaruhan konversi anjeun sarta ngangkat otoritas anjeun dina panon tina Google. Sanajan sabaraha leuwih kuat téh masih dina perdebatan. Najan kitu, anjeun kedah pastikeun Anjeun buka situs anu bisa mawa lalulintas keur Kaca Anjeun.

  • Relevancy

Unggal waktu anjeun ngawangun Tumbu, Anjeun kudu mastikeun maneh nempatkeun eta on sarupa atawa sumber Ecological web sami ka sasaran Anjeun situs. Leuwih ti éta, tumbu perlu terpadu kana eusi relevan pikeun masihan pamaké pamahaman jelas ngeunaan naon anu bakal maranéhna nyanghareupan handap link inbound Anjeun.

December 22, 2017