Back to Question Center
0

Kumaha carana meunang backlinks relevan tina situs TOP PR di Google?

1 answers:

Backlinks pisan signifikan pikeun unggal sumber web naha éta téh ramatloka bisnis lokal atawa teguh online ritel badag. Anjeun tiasa menangkeun Tumbu éksternal ngaliwatan komentar on lianna jaba Ecological patali atawa pamakéan blog posting atanapi ngirimkeun artikel kana bookmarking sosial jeung loka jejaring sosial. Aya cara utama generating Tumbu. Sanajan kitu, aya loba cara leuwih profésional séjén pikeun ngawangun Tumbu on web - uberlegen perfekt.

top pr sites for backlinks

Naha anjeun kudu make situs TOP PR keur backlinks?

Pikeun meunang PageRank tinggi jeung ningkatkeun rankings loka, anjeun kudu ngawangun Tumbu Anjeun dina situs web TOP PR. Unggal boga ramatloka hoyong ménta Tumbu ti sumber web PR tinggi, nyaeta naha anjeun bakal kasusah raray paling dipikaresep di sia aksés ka loka ieu. Leuwih ti éta, biasana, jenis ieu situs web ngawenangkeun ukur Tumbu nofollow dina kaca maranéhanana. Tumbu Nofollow moal mawa naon jus link ka situs anjeun naha maranéhna téh disimpen dina situs web nulis atawa spammy. Éta pisan sababna naha naon kudu mangrupa Tumbu dofollow nu bisa ngangkat rankings situs anjeun sarta nyumbangkeun usaha optimasi search engine Anjeun.

Sanajan kitu, aya loba jaba TOP PR mana backlinks dofollow nu sadia. Hayu urang ngabahas sababaraha sumber web ieu.

  • Google+

Google+ anu ngarah jaringan média sosial anu geus disimpen dina luhureun PageRank kalawan ampir tanda pangluhurna

. Dina platform ieu, anjeun bisa ngawangun backlinks duanana nofollow na dofollow.

Kahiji sakabeh, anjeun kedah login akun Google+ anjeun sarta pariksa deui. Pastikeun anjeun boga kotak surat dina Gmail. Lajeng buka kaca profil anjeun sarta klik "Ngeunaan" bagian. Sanggeus éta ngagulung ka handap pikeun "Tumbu" teras klik dina "Edit" pilihan. Anjeun tiasa nambahkeun tumbu anjeun dina bagian ieu, sarta maranéhanana baris jadi dofollow otomatis.

  • YouTube

platform média Ieu trendi dina dinten urang. Saban poé jutaan jalma muka eta keur kaperluan atikan sarta hiburan. Éta pisan sababna naha éta rada lumrah ngagunakeun sumber web PR9 ieu for teu ngabantuan Anjeun. Di dieu Anjeun oge bisa ngawangun duanana Tumbu dofollow na nofollow.

Salaku YouTube nyaéta platform média kalawan jumlah kawates informasi tékstual, Anjeun bisa nambah blog atanapi situs anjeun backlinks di "Ngeunaan" atanapi bagian anjeun "Deskripsi". Tumbu ieu dianggap salaku nofollow sangkan ulah mawa jus link langsung kana situs anjeun. Sanajan kitu, lamun nempatkeun link anjeun ka "Iie Website" bagian, mangka anjeun kudu sagala Chances mun meunang kualitas backlinks dofollow.

top sites for backlinks

Salaku aya loba blogger video anu masangkeun video maranéhanana dina YouTube kana rutin, anjeun tiasa ngadegkeun hubungan bisnis jeung aranjeunna. Sagalana nu peryogi nyaéta pikeun manggihan hiji blogger nu nyiptakeun video atawa téma patali Hormat jeung nanya manehna keur gawé babarengan. Paling dipikaresep anjeun bakal meunang respon positif saperti nu paling blogger anu pilari rojongan finansial.

Pikeun meunang backlinks dofollow on YouTube, Anjeun kudu pariksa akun anjeun ngagunakeun link jeung ngalebetkeun situs anjeun ka Google Webmasters. Satuluyna anjeun perlu login ka akun YouTube anjeun sarta milih hiji fungsi "setting Channel" sarta pamustunganana klik "view Fitur Tambahan. "Dina bagian canggih, Anjeun bakal tiasa nambihan situs anjeun ka" pakait Website "bagian.

December 22, 2017