Back to Question Center
0

Naon jalan katuhu pikeun nulis komentar blog pikeun backlinks?

1 answers:

Ilaharna, lamun datang ka prosés nu Search Engine Optimasi (SEO) dina skala, loba teuing jalma meunang pahili atawa meureun malah frustasi ku nyieun hiji profil backlink sora pikeun ramatloka atawa blog maranéhanana. Tapi naon masalahna? hal éta gedong backlinks na earning aranjeunna - sabenerna dua hal béda. Ngawangun backlinks hartina nyieun atawa meuli aranjeunna ngan pikeun tujuan SEO - dr lamberts. Pamustunganana - nu peryogi aranjeunna pikeun manggihan diri diantara luhureun 10 hasil pilarian dina Google. Di sisi séjén, kumaha oge, earning backlinks hartina anjeun memang pantas aranjeunna. Investasi sababaraha waktu jeung usaha dina nulis hiji sora blog comment pikeun backlinks nyaeta kahayang nangtung pikeun earning nu leuwih deserved. Éta naha anjeun kudu nyaho kumaha bentukna teh blog comment katuhu pikeun backlinks nu bener dianggo pikeun ngaronjatkeun usaha SEO anjeun dina skala. Ku kituna, naon anu ngajadikeun "ideal" komentar blog anu bakal "earn" Anjeun saloba backlinks HQ kalawan PageRank saluhur mungkin? Hayu urang pariksa kaluar!

Tapi saméméh urang ngamimitian, hayu urang nyanghareupan eta - earning backlinks hartina anjeun kudu jadi niatna pamaké-centric. Ti panempo SEO, lamun nyieun pamaké senang, anjeun bakal mangga search engine Google ogé. Maksad abdi yen teu aya kudu méakkeun pisan waktos pilari naon baé loopholes atawa trik keur curang atawa ngamanipulasi jeung algoritma pilarian utama. Kuring hayang I bisa meunang waktu kuring balik, tapi anjeun kukituna hadé nyandak eta for teu dibales - lamun hayang ngawangun bisnis riil anu dibangkitkeun panghasilan nyata, anjeun kudu konsentrasi usaha anjeun on pleasing pamaké. Kanyataanna, nyieun eta kabeh gumbira dina dasar konsisten bisa ngaktipkeun unggal kana helpers leutik sorangan dina pamasaran - pamaké senang bade earn anjeun beuki backlinks, bagikeun eusi Anjeun sakuliah Web, sarta anu leuwih gampang meunang deui sarta jadi pembeli anjeun sabenerna sanggeus kabeh.

Balik kana titik - naon jalan katuhu ka gaduh blog comment alus keur backlinks - hayu atuh ningalikeun maneh ka prosés di skala. Di dieu téh naon butuh maneh mun:

Janten pamaké-centric

Jieun kampanye SEO Anjeun sakabéh jadi rolling sabudeureun pamaké solely - mimiti na foremost. Sadaya nu kudu apal éta Google sadar unggal backlink salaku "sora. "Cara Éta, sadaya nu peryogi di dieu téh keur meunang leuwih" kualitas "undian ambéh unggal blog comment unik pikeun backlinks janten bener mangpaat.

Pokus on Quality, moal kuantitas

Teu perlu disebutkeun yen sagalana kudu dipigawé organically, tanpa rushing kaluar ngan keur spawn saloba tulisan-gancang. Upami teu kitu, sakabeh lakukeun bakal diinterpretasi ku Google spam atawa sababaraha nurun manipulasi. Cara anu, inget - plagiat teu diwenangkeun ka dieu, saperti malah tunggal blog comment pikeun backlinks scrapped nguap on Internét berpotensi bisa ngarugikeun ranking Anjeun.

Jieun Kandungan anjeun Tetep Out

Salaku I geus ngomong, nyieun jumlahna gede pisan tina eusi runtah moal meunang nu mana. Maksad abdi nu hijina cara sangkan ramatloka anjeun atanapi blog tumuwuh nyaeta nyandak kalungguhan tur tetep kaluar tina kompetisi. Tempo anjeun "ideal" blog comment pikeun backlinks, abdi nyarankeun Anjeun pikeun mastikeun yén nu nuju teu gaduh naon balesan nyimpang atanapi luntur. Cara anu, ulah ragu pikeun nanganan panalungtikan data profilna unggal waktu nu nuju commenting meh moal boga kakurangan kapribadian atawa cukup jero. Ogé, anjeun kudu jadi kreatif sarta salawasna sanggup ngalakukeun barang underestimated ku batur (kaasup pesaing nyata anjeun sarta saingan Ecological).

Bottom garis

Barina ogé, ulah poho mertimbangkeun cara alternatif pikeun teureuh eusi Anjeun sajaba ti blog commenting. Maksad abdi aya loba pilihan séjén earn Tumbu, kayaning tulisan artikel tamu jeung tulisan aya kalana, atawa malah dina jadwal ngadeg anjeun.

December 22, 2017