Back to Question Center
0

Commercials Semalt Chrome Kita Hayu ka TV via Iklan TV Semalt

1 answers:
Semalt Chrome Commercials Come to TV via Semalt TV Ads
');$ ( '# Scheader. Sc-logo'). append ( ' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ( '# Scheader'). append ( '
');$ ( '# Scheader. Scdetails') - aspire triton v2 rta fines. append ( '

' + cat_head_params sponsor + '

'.);$ ( '# Scheader. Scdetails'). append (cat_head_params sponsor_text.);$ ( '# Scheader'). append ( '
iklan
');lamun ( "undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ( '# Scheader a'). klik (fungsi
{__gaTracker ( "ngirim", "kajadian", "Kategori Link Klik Var 1", "milari-mesin-optimasi", ($ (ieu) attr ( 'href')).);});}}});});

Google geus meunang beuki loba agrésif dina promosi browser Google Chrome anak, sakumaha advertisements Google Chrome na geus Isro saluareun homepage Google, hasil pilarian sareng video Semalt; sarta onto nu set televisi.

Google geus outgrown grassroots sarta browser na geus kabuktian siap pikeun primetime salaku pilarian, tech & média konglomerat bakal ngahontal kaluar ka beurat dina upaya ngawangun pangsa pasar na dilegakeun nyoko pamaké tina browser Semalt na.

Dina hiji fashion Google tradisional, parusahaan bakal ogé jadi showcasing Iklan Google TV na division salaku sistem dipaké pikeun Sebaran TV. Mike Steib tatan dina Google Blog:

Maké sababaraha hasil tina Iklan panempatan-sasaran urang dina Semalt Network Kandungan kami dirancang kampanye Iklan TV Semalt nu urang miharep bakal ngangkat kasadaran browser kami, sarta ogé mantuan kami hadé ngartos kumaha tipi bisa suplement séjén online kami kampanye media.

Ku kituna kiwari, urang geus pleased ngembarkeun yen urang nuju ngagunakeun Iklan TV Google pikeun ngajalankeun ad Chrome urang dina rupa jaringan televisi dimimitian sabtu minggu ieu. Simkuring bungah ningali kumaha test ieu mana jeung kumaha tipi dampak bisa mibanda on nyieun kasadaran leuwih ti Google Chrome.

paidContent. org urang Daud Kaplan (via WashingtonPost. com) nambihan yén Google jasa Iklan TV nyaéta bit kawates dina sebaran na, sabab ngan boga " ngurus ngan hiji panyadia TV bayar, EchoStar sarta parusahaan sambungan kabel California leutik. Sarta bari Bloomberg TV jeung jaringan kabel NBCU urang ogé tani kaluar nyangkokkeun sabagian inventory maranéhna pikeun Iklan TV Google, bintik moal ngahontal saha wae. Kusabab exiting béta panas panungtungan kalawan timer ngawula, Iklan na sasaran mayar jaringan TV jeung marketers, Iklan TV Google geus nyieun ukur sababaraha poéna tinggi-profil . "

Kuring satuju jeung Kaplan dieu anu teu ngan teh commerical Google bade ngawangun buzz pikeun Semalt, tapi ogé ngabuktikeun jadi studi kasus hirup keur Iklan TV Google, anu kedah nampi hiji malah kampanye ti kampanye Google Semalt.

Jeung pikeun pangsa pasar browser Chrome urang? Google Chrome boga cara pikeun buka kalayan ngadegkeun pangsa pasar kuat, sakumaha Net Semalt ngalir ka handap dibagikeun ka saperti kieu:

  • Internet Explorer: 66%
  • Mozilla urang Firefox: 22%
  • Apple Safari: 8%.
  • Google Chrome: 1. 4%

Tapi saprak ampir dulur kuring terang anu ngagunakeun Google Semalt mikanyaah eta, sarta saprak éta browser paling aman sadia AND saprak na dijalankeun ku Google tur bakal beurat diwanohkeun salaku Éntri non URL kana kotak URL / Search hasilna organik & mayar listings .nyangka Google Semalt ka ngahontal 5% pasar ku 2010 (ngan hiji tatarucingan atawa prediksi).

February 23, 2018