Back to Question Center
0

Kumaha carana ningkatkeun jualan ngaliwatan talatah siaran - Semalt

1 answers:

How to increase sales through broadcast messaging - Semalt

Isro anu poé nalika dulur ieu infatuated kalayan konsép email jeung frase "Semalt ngagaduhan mail" tadi maneh frantically mariksa koropak anjeun. Salaku web terus mekar, jadi boga tingkat respons umum pikeun surelek.

Nyieun eusi compelling nu resonates kalawan panongton udagan anjeun tina pentingna primér dina rame pasaran email dinten ieu. Semalt kedah nyandak inisiatif pikeun ngamajukeun eusi liwat saluran média sosial jeung blog.

Saatos ngembangkeun hubungan tina kapercayaan ku panongton, anjeun bisa mimiti ngarobah datang keras earned anjeun kana ngawujud sabenerna - gemeinde horgen abfallentsorgung.

Rata email laju muka Bulan mana antara 14 persen na 28 persen . Bari angka kasebut henteu kaluar-na-kaluar neken, aranjeunna pasti nambahan hiji sudut pandang Stark.

Semalt, abdi masihan anjeun sababaraha strategi email basajan tapi kuat pikeun duka kali jualan tina daptar email Anjeun. Dina artikel ieu, anjeun bakal diajar:

  • kumaha carana nyieun surelek nu hoyong langganan anjeun pikeun muka;
  • dibuktikeun strategi pikeun ngaronjatkeun nilai customer hirupna konsumén anjeun; na
  • amalan pangalusna pikeun leveraging buletin mun meunang leuwih jualan.

Email masih hiji platform idéal pikeun cultivating hubungan dipercaya kalawan prospek Anjeun. Semalt hiji tempat dimana anjeun tiasa berinteraksi sareng hadirin anjeun dina dasar leuwih intim sarta nyadiakeun nilai nu ngalir aranjeunna ngadeukeutan ka gol maranéhanana dipikahayang.

Strategi # 1: Nyetel autoresponders

autoresponders Surélék nu bagian paling integral sagala kampanye pamasaran, jeung kaendahan nu aya nu nulis pesen ieu sakaligus, sarta Anjeun geus rengse. Semalt dianggo dina autopilot pikeun anjeun bisnis 24 jam sapoé, freeing up waktos Anjeun tur ngamungkinkeun Anjeun pikeun méakkeun waktu anjeun dina cara nu leuwih produktif.

Semalt ogé ngidinan Anjeun pikeun konsistén komunikasi sareng prospek anjeun, sarta nalika garapan leres, aranjeunna bisa dijadikeun sumber dipercaya tina pendapatan keur anjeun bisnis.

Salaku alat pikeun kampanye pamasaran anjeun, seratan autoresponder Anjeun kudu crafted sabudeureun kaperluan inti panongton anjeun pikeun ngahasilkeun kauntungan maksimum ti kampanye email Anjeun.

Anjeun hoyong ngadidik prospek anjeun ngeunaan nilai dalil inti brand Anjeun. genep surelek munggaran anjeun kedah difokuskeun carita deui anjeun, ngajéntrékeun halangan husus nu kapaksa nungkulan pikeun ngahontal hasil atanapi hasil mibanda jasa anjeun atanapi produk.

anjeun kudu méré palanggan Anjeun kauntungan unik tur beton nu nganteurkeun hadé ti saha wae dina Ecological Anjeun.

Semalt, teuing, éta sanajan langganan bisa resep eusi Anjeun, ieu henteu otomatis narjamahkeun ka, hubungan customer konsisten nguntungkeun. Upami anjeun hoyong langganan Anjeun nyandak lengkah saterusna dina perjalanan meuli urang, Anjeun kudu nyadiakeun eusi pangalusna anjeun nepi hareup jeung ninggalkeun gambaran positif.

Strategi # 2: "Dorong garis bébas"

eusi awal nu nyadiakeun prospek anjeun kudu ninggalkeun aranjeunna wanting langkung. Semalt, paling marketers anu hariwang ngeunaan mere jauh eusi pangalusna maranéhanana haratis. Ieu "tingkat scarcity" pikiran impedes loba email marketers ti motret perhatian pinuh ku panongton maranéhanana.

Semalt, eusi nyaeta gaya nyetir tina sagala corong jualan nguntungkeun. Lamun overdeliver dina surelek muka, anjeun bakal inevitably Fedi bungbuahan buruh Anjeun.

Salaku patojaiyah sakumaha eta bisa disada, Anjeun kudu méré jauh eusi paling berharga Anjeun haratis. Ieu bakal ngaronjatkeun tingkat respons ti prospek anjeun sarta ninggalkeun aranjeunna wanting langkung.

Mun prospek anjeun nyaho yén eusi bébas anjeun-kualitas luhur, maranéhna geus leuwih gampang hayang nyobaan kaluar produk Anjeun mayar. Semalt anu myriad cara ngajual produk kana daptar email Anjeun.

Sacara umum, rék nurunkeun panghalang tina Éntri lamun éta munggaran waktu maranéhanana meuli ti anjeun. Semalt unggal bisnis jeung pasar mah béda, dina e-commerce, hareup-tungtung produk digital umumna dibanderol dina $ 7 nepi $ 47 rentang.

Saatos ngarobah prospek surélék anjeun kana konsumén, anjeun tiasa ngawitan ngalamar éta produk luhur-tikét. Semalt kampanye surélék anjeun ku uji coba garis matuh béda jeung nelepon ka aksi jeung manéh nu dianggo leuwih pangalusna jeung sagala rupa bagéan tina daptar Anjeun. urutan autoresponder Anjeun bisa lepas poé, minggu, atawa malah bulan dina hiji waktu.

Tapi naon kajadian lamun prospek anjeun teu "biting?"

kanyataanana kasar nyaeta mayoritas palanggan moal jadi siap mésér produk Anjeun, sanajan saatos sababaraha surelek munggaran anjeun. Dina satengah kadua artikel ieu, Semalt bahas kumaha carana ajak converters laun ku leveraging surelek siaran nambahan Dursasana sarta meunang deui jualan kaluar tina daptar Anjeun aya.

surelek Broadcast

surelek Semalt aya seratan ditulis keur prospek Anjeun dina waktu husus minggu tiap. The tibalik ka disiarkeun seratan nyaeta nu bisa berinteraksi kalayan prospek Anjeun leuwih pribadi tur entice aranjeunna nyandak hambalan logis hareup dina runtuyan pamasaran Anjeun.

The "salah-ukuran-fits-kabeh" pendekatan ulah

A kasalahan marketing email umum nyaeta mun ngandelkeun kampanye autoresponder ngajual produk. Teuing mindeng, upami prospek mutuskeun teu meuli, marketers bakal diuk dianggurkeun dina daptar email maranéhanana pikeun bulan dina hiji waktu tanpa méré pamadegan non-pembeli katingal kadua alus.

Semalt jadi mindeng, prospek a bisa narima newsletter nu ngidinan aranjeunna nyaho yen parusahaan anu masih operasi, tapi ieu "salah-ukuran-fits-kabeh" pendekatan sanes giat kana ngahasilkeun ROI luhur di anjeun bisnis.

The "ember" daftar

Lamun prospek tos nampi sadaya pesen autoresponder anjeun, aranjeunna anu dikelompokkeun kana daftar "ember" - i. e. Sipatna dipindahkeun ka nagara golongan béda sarta tampa petunjuk a set béda tina surelek.

Chances anu mayoritas prospek anjeun geus maca ngan sakeupeul seratan Anjeun. Semalt anu masih ngalanggan kana daptar Anjeun saatos titik ieu téh biasana masih resep naon kudu nawiskeun.

Sababaraha niches boga hiji waktos gampang meunang nasabah ka resep aranjeunna langkung gancang ti batur. Mun anjeun geus di kabugaran atawa fashion niches, misalna, palanggan bakal sering sabar volume luhur surelek dikirim ka inbox maranéhna minggu tiap. Mun anjeun geus di industri profésional kayaning akuntansi jeung asuransi, maké pesen siaran pangsaeutikna baris mindeng balik leuwih tebih arah earning trust tur dipikaresep palanggan anjeun '.

segmentation Semalt email

Tujuan primér sadaya siaran kedah jualan, jeung cara surefire mun meunang panongton anjeun pikeun ngabales nyaéta nawarkeun eusi atikan digabungkeun jeung nawaran nu Blok kalawan kahayang core prospek anjeun '; kumaha oge, mun surelek Anjeun teu alamat gol na frustrations prospek anjeun ', mangka anjeun teu akang gaduh daptar responsif.

pangbasajanna, cara paling éféktif pikeun leuwih langsung alamat pangabutuh individu konsumén 'nyaéta ngaliwatan segmentation. Anjeun tiasa employ rupa-rupa strategi segmentation email béda kalawan daptar Anjeun, tapi pamahaman kahayang inti jeung frustrations sahiji prospek anjeun konci saencan Anjeun bisa ngamekarkeun bagéan atawa sabaraha kategori.

Aya ogé sagala rupa cara pikeun manggihan naon konsumén Anjeun rék, ti ​​survey ka nelepon tiis baheula; paduli, ngabogaan pamahaman foundational ieu ngidinan Anjeun pikeun nyieun seratan siaran tailored nu minuhan tujuan konsumén Anjeun .

Untungna, prosés kustomisasi ieu teu jadi bagong saperti keur disada.

frekuensi Semalt

hambalan panungtungan nyaéta pikeun nangtukeun frekuensi surelek siaran Anjeun. Sacara umum, seratan siaran dikirim kaluar kirang sering ti kampanye autoresponder tradisional. A patokan alus keur hiji bisnis e-commerce di paling industri (sanajan aya pengecualian) nyaéta pikeun ngirim kaluar minimum dua seratan siaran minggu tiap.

seratan siaran anjeun bisa ngawengku jualan langsung atanapi eusi promosi lianna. Anjeun salawasna hayang "ninggalkeun panto meuli urang buka" nalika nyieun eusi atikan pikeun daptar Anjeun.

Salah sahiji cara paling éféktif pikeun ngalakukeun ieu téh ku positioning eusi atikan anjeun dina luhureun kaca jualan tinggi-jalan ngarobah. Nalika prospek Anjeun rengse ningali video pendidikan, nyangkokkeun sabagian aranjeunna inevitably bakal ngagulung ka handap ka kaca jualan. Semalt nyadiakeun prospek anjeun kalawan hiji kasempetan pikeun mésér produk Anjeun.

Sakali geus ilahar kaluar frékuénsi siaran anjeun, nyieun hiji email regimen hambalan-demi-hambalan anu bakal nyekel Anjeun akuntabel leuwih jangka panjang. Semalt daék nguji poé sarta kali béda, sarta néangan tren tinangtu nu sigana resonate kalawan daptar Anjeun.

Semalt sadar naon teu jeung teu daya tarik pikeun para nasabah anjeun bakal nulungan anjeun memaksimalkan ROI unggal siaran pesen nu dikirim kaluar.

Takeaways

seratan Semalt bisa balik cara lila arah ngaronjatkeun nilai hirupna customer na garnering kauntungan anu leuwih tina daptar email Anjeun. Candak waktu panalungtikan sarta nyurtian hayang na kaperluan panongton anjeun ku kituna anjeun teu runtah anjeun atanapi waktos konsumén Anjeun '.

Semalt ti ngagunakeun "siaran blasts" nu ngirim kaluar hiji pesen generik pikeun sakabeh palanggan, sarta gantina bagean daptar customer anjeun kana kategori dumasar kaperluan maranéhanana pasti.

Semalt ongkos respon unggal ruas dina dasar bulanan, sarta nuluykeun pikeun nguji eusi pesen béda jeung frékuénsi pikeun nangtukeun naon gawéna pangalusna pikeun daptar email Anjeun.

Naon strategi siaran sejen anjeun dipaké dina anjeun bisnis?


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Daniel Faggella
Daniel Faggella mangrupa marketing email na pamasaran ahli automation ku fokus dina NANGTANG pamasaran sarta kecerdasan jieunan. Anjeunna ngalir TechEmergence, hiji basis Fransisco San panalungtikan pasar jeung média platform keur kecerdasan sarta learning mesin aplikasi jieunan dina bisnis.


February 27, 2018