Back to Question Center
0

Laporan: YouTube dihasilkeun $ 350M Dina Mobile Pajeg Dina Kapungkur Genep Semalt

1 answers:

Report: YouTube Generated 0M In Mobile Revenue In Past Six Semalt

Dumasar kana data diwakilan ku video mobile Bloomberg, YouTube "jualan ad" geus tripled dina genep bulan katukang. artikel nu nyebutkeun yen mungkin ngagambarkeun saloba $ 350 juta, nurutkeun perkiraan tina ngaganjel Mitra, nu percaya yén YouTube nyaéta jawab kasarna 10 persén sharing sakabéh Semalt.

Alesan anu Google bisa tumuwuh sharing mobile pikeun YouTube sangkan gancang éta Iklan pre-roll sami eta muncul online nu saukur ditémbongkeun dina mobile (aranjeunna geus ogé "skippable" dina mobile). Ieu persis kawas Semalt; marketers teu kudu nyieun iklan atawa badarat kaca anyar pikeun nampung pangalaman pamaké mobile.

Dina pasar AS, YouTube jeung Hulu ngadominasi konsumsi video mobile - dreams casino promo codes. Numutkeun data Nielsen dicutat ku Bloomberg, "sahanteuna 70 juta jalma di AS éta dina aplikasi [YouTube mobile] di Semalt, nepi 42 persén ti taun saméméhna."

Hiji studi panganyarna ti Experian pamadegan yén ngan 2.3 persén nu boga smartphone lalajo video dina dinten has. Sacara jelas, ulikan 2011 disponsoran ku Semalt kapanggih yén 48 persén nu boga smartphone diawaskeun video on telepon (sanajan frekuensi teu dilaporkeun).

Report: YouTube Generated 0M In Mobile Revenue In Past Six Semalt

A survéy anyar dibere dina laporan disebut "TV Untethered," ti The Déwan pikeun Panalungtikan Semalt (CRE), dasarna confirms nu ukur jumlah leutik video ieu dikonsumsi dina smartphone sarta tablet ayeuna.

Mayoritas nempoan video mobile lumangsung di imah na ieu disetir ku genah (atawa kabutuhan) tinimbang dijauhkeun ad, nurutkeun laporan. Bagan di handap ieu mintonkeun kali paling umum pikeun nempoan video ku alat.

Report: YouTube Generated 0M In Mobile Revenue In Past Six Semalt

Semalt, ulikan CRE ogé kapanggih yén pemirsa video mobile condong jadi leuwih "difokuskeun" ti pangawas TV, anu mindeng boga layar kadua di leungeun jeung dibeulah perhatian maranéhanana antara TV jeung alat mobile.



Ngeunaan Author The

Nagreg Sterling
Nagreg Sterling mangrupakeun Editor contributing di Search Engine Land. Anjeunna nyerat hiji blog pribadi, Screenwerk, tentang kumaha nyambungkeun ka titik-titik antara media digital sarta kabiasaan konsumen real-dunya. Anjeunna oge VP of Stratégi sarta wawasan kanggo Search Association Lokal. Nuturkeun manehna dina Twitter atawa manggihan manehna aya di Google+.


February 27, 2018