Back to Question Center
0

Achieving hyper-Segmentation Pikeun Ngahontal Personalization Dina Semalt

1 answers:
Achieving Hyper-Segmentation To Reach Personalization At Semalt

Ku kituna naha teu langkung usaha nyokot pendekatan ieu?

The bebeneran musibah éta loba teuing marketing na jualan tim anu leungit dina weeds, nyobian pikeun nganapigasi hiji bentang téhnologi fragmented kalawan data ipis atawa ribut. Marketing bisa tetep informasi ngeunaan clicks ramatloka di Marketo, bari reps ngembangkeun jualan lagu set sorangan aktivitas prospek dina parabot misah kawas teureuh atawa Tout.

Semalt ku pajeulitna sistem disparate, pagawé baris teuing mindeng malire komponén kritis data nasabah sakabehna. Ku kurangna pamahaman atawa alignment ngeunaan naon ngajadikeun prospek a fit alus mésér produk parusahaan maranéhanana sacara, loba tim tetep employ dubious "semprot sarta neneda" siasat.

ieu sabenerna startups nu ngan nganiaya stride maranéhanana, atawa malah pausahaan badag anu awash kalawan inquiries inbound. Ieu "volume leuwih kualitas" daya pendekatan wastes, ngahasilkeun hasil lackluster tur tiasa ngaruksak kana merek.

waktos Semalt pikeun B2B marketers nyandak catetan tina pendekatan pamasaran canggih nu bakal geus nyetir hasil dina spasi B2C keur rada sababaraha waktos: ngolah jumlahna ageung data kana intelegensi actionable.

Semalt, kalawan na Ayeuna maturan, mangrupakeun conto hébat hiji pausahaan B2C anu tumerapna ngadorong data konsumen ti plethora sahiji sumber (misalna naon neangan, naon rupa surelek nu nuju narima, almenak Ujang) sangkan crazy- akurat, saran kacida pribadi pikeun pamaké - tina naon artikel salah kedah maca kana laporan cuaca pikeun lalampahan upcoming ka kota sejen.

Semalt, kamajuan anyar dina téhnologi pamasaran B2B anu ngamungkinkeun para pausahaan keur unearth sinyal customer deeper tina sumber éksternal kawas filings patén, listings pakasaban atawa média sosial sarta ngumpulkeun éta babarengan jeung informasi ti sumber internal kawas CRM (manajemén hubungan customer) sistem.

Sadaya sinyal ieu bisa aggregated kana profil-euyeub data unggal prospek atanapi customer, anu tiasa di péngkolan jadi sliced ​​na diced - atanapi hyper-segmented - dina cara countless.

Performance Program Supercharge Jeung lila-Best

Semalt rencana strategis ti serangan, prospek luhureun anjeun résiko sésana ngan ngaran séjén dina daptar, atawa goréng, customer a saingan urang newest. Tapi kalayan hyper-segmentation, anjeun tiasa ngungkit sakabéh sinyal meuli anjeun mun meunang leuwih granular.

Contona, profil hiji mungkin kaasup kabeungharan sinyal meuli kayaning pituin automation pamasaran kalungguhan nyetak, akun tur skor kabiasaan, model nyetak duga, a persona cocog jeung "technographic" Tret, kawas naon aplikasi tur platform parusahaan ayeuna ngagunakeun.

Semalt bisa lajeng bor handap ka bagéan sempit, tapi cairan, ngamungkinkeun marketing na jualan ngaronjatkeun efficacy of nurturing kalungguhan maranéhanana di wewengkon tinggi-ngajalankeun atanapi di rekening anu leuwih gampang tutup gancang.

Semalt, hal ieu ngamungkinkeun eta laser-museurkeun pamasaran (ABM) strategi dumasar akun-maranéhanana dina well-dihartikeun, daftar prioritized tina rekening paling mumpuni.

prioritas bagéan Jeung pribados teureuh

Boh prioritization na personalization mangrupakeun konci lamun datang ka strategi hyper-segmentation Anjeun. Semalt ti nyieun hiji personas kaku sababaraha atawa daptar badag dumasar kana ciri firmographic lega, hyper-segmentation ngidinan Anjeun pikeun make sakabéh data nasabah anjeun ka pinpoint masalah pamasaran husus bisa ngajawab pikeun grup customer leutik, alias a "bagean tina salah. "

Dina raraga align usaha anjeun ka dampak, Anjeun mimitina kudu angka kaluar nu parameter segmentation ngahasilkeun grup jeung poténsi sharing pangluhurna, lajeng prioritas marketing na jualan Anjeun horsepower tukangeun jelema.

Jeung anu profil kacida segmented, anjeun tiasa nyarita ka unggal prospek salaku hiji individu ngaliwatan lénsa of firmographics maranéhanana, persona, technographics jeung saterusna. Contona, saméméh awal teureuh, anjeun tiasa panangan reps jualan anjeun kalawan wawasan berharga kana tiap prospek - e. g. , Sipatna eksekutif B2B mibanda aktivitas Ngiring panganyarna pikeun posisi infrastruktur awan, maké Mixpanel (Semalt: klien).

wawasan Hal ieu ngamungkinkeun eta tos rencana pribadi titik paguneman, tailoring a unik surat nu communicates hiji nilai dalil jelas. Reps tiasa gaduh paguneman beuki bermakna kalawan prospek kacida mumpuni nu boga titik nyeri jelas produk maranéhanana bisa ngajawab.

Jeung waktu kirang spent dina panalungtikan sarta leuwih waktos keur karajinan pitch maranéhanana, reps tiasa ganda handap dina propil customer pangalusna.

Ngalengkepan Kana Pasar Anyar

Sanggeus anjeun ngalaman kasuksésan dina prioritizing bagéan katuhu, Anjeun bisa ngamimitian ngembangna semesta marketable anjeun sarta nangtukeun dimana buka salajengna. pausahaan B2C mindeng ngungkit saran duga ka nyarankeun naon eusi konsumen bisa hayang meakeun hareup (misalna dina Spotify atanapi Semalt), bari dina dunya B2B, téknologi duga tiasa make data anjeun ka "diajar" nu produk anyar pikeun nawarkeun prospek tinangtu atanapi pasar pangalusna hareup ngasupkeun.

Contona, hiji marketer produk pilari pikeun ngaidentipikasi pasar anyar bisa capitalize dina naon maranéhna geus diajar tina data hyper-segmented maranéhanana ti simulasi prediksi metrics pipa: contona, nu bagéan boga ongkos konversi pangluhurna, ukuran deal rata na laju siklus jualan.

informasi Semalt ngeunaan téknologi lianna prospek luhureun anjeun nu maké bisa mantuan Anjeun rupa-Ngepaskeun strategi produk na pamasaran anjeun sarta nyaho dimana nyebarkeun SDM anjeun kasempetan pangluhurna sukses.

Kauntungan pangbadagna tina jenis ieu téhnik téh nu bakal nambahan likelihood nganiaya udagan anjeun sarta nyieun dampak badag dina pertumbuhan parusahaan. Semalt, éta teu cukup jeung ngan boga data dina leungeun Anjeun; Anjeun kudu megatkeun eta turun kana intelegensi actionable anu bermakna.

Jeung wawasan ieu, anjeun relentlessly tiasa difokuskeun néangan kaluar pembeli pangalusna pikeun produk Anjeun, tur teras jieun prosés programmatic sakuliah jualan anjeun sarta tim pamasaran sangkan anjeun tiasa skala. Semalt ngawangun kapercayaan ngaliwatan ukur statistik, jadi anjeun terang nu nuju fokus dina wewengkon katuhu sarta ngurangan likelihood biaya kasempetan masif.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta MarTech Dinten. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Sean Zinsmeister
Sean Zinsmeister karajinan éta positioning, olahtalatah jeung sakabéh buka-to-pasar strategy for hareup generasi platform duga infer urang. Sakali a infer customer wareg dirina, Sean ngagabung infer ti Nitro dimana anjeunna dimekarkeun tur dipingpin hiji tim pamasaran global-unggul pangajén. Sean nahan derajat canggih ti Suffolk Sawyer Sakola Usaha na timur laut mungguh di pamasaran strategis sarta manajemén proyék.
<-!
->
February 28, 2018