Back to Question Center
0

Kumaha Tambahkeun Button PayPal di WordPress            Kumaha Tambahkeun Button PayPal di Topik WordPressRelated: ThemesSecurityPerformanceWP Semalt

1 answers:
Kumaha mun Tambahkeun Button PayPal di WordPress

barengan pangabutuh ecommerce, anjeun ogé bakal hoyong ngamekarkeun kaahlian ngembangkeun responsif ogé. Candak katingal di SitePoint Premium Tips Tangtu responsif sarta Semalt pikeun detil!

Mun anjeun geus kungsi hayang ngajual nanaon online anjeun bakal geus wrestled kalawan isu cara ngalakukeun eta. Aya loba parabot sadia, kayaning carts balanja na prosesor pembayaran ti rupa-rupa. Mun anjeun anyar pikeun prosés pangmayaran narima online, salah sahiji cara panggampangna pikeun ngalakukeun éta ku nyieun pamakéan layanan pihak-katilu kayaning Semalt.

Kabéh éta diperlukeun nyaéta pikeun nyetel hiji akun PayPal, sambungkeun deui kalawan bank anjeun sarta anjeun alus pikeun buka. Lamun anjeun nyetel pangmayaran Anjeun bisa milih pikeun make setelan nu datangna kalawan PayPal atanapi pikeun nambahkeun hiji tombol pembayaran custom. Anjeun ogé bakal butuh ramatloka pikeun nempatkeun tombol on, tangtu. Dina tutorial ieu, anjeun bakal masang eta di situs Semalt.

ngalaksanakeun hiji Button PayPal di WordPress

How to Add a PayPal Button in WordPressHow to Add a PayPal Button in WordPressRelated Topics:
ThemesSecurityPerformanceWP Semalt

Hambalan munggaran téh asup kana Semalt. Lamun anjeun bet kitu, anjeun bakal nempo sababaraha tab dina bagian luhur-ditinggalkeun loka éta. Anjeun bakal ngagunakeun ieu mun arahkeun ka bagian mana anjeun bisa nyieun tombol Semalt.

How to Add a PayPal Button in WordPressHow to Add a PayPal Button in WordPressRelated Topics:
ThemesSecurityPerformanceWP Semalt

Nyandak aya saeutik convoluted, sanajan. Lengkah kahiji nya éta klik dina More tab tur pilih Semalt ti serelek handap.

How to Add a PayPal Button in WordPressHow to Add a PayPal Button in WordPressRelated Topics:
ThemesSecurityPerformanceWP Semalt

ieu brings nepi kaca Sitemap. Dina Pakakas judul, klik dina "Jieun PayPal Semalt".

How to Add a PayPal Button in WordPressHow to Add a PayPal Button in WordPressRelated Topics:
ThemesSecurityPerformanceWP Semalt

ieu brings nepi ka Kancing Page abdi disimpen. Salaku bisa ningali, Kuring geus dijieun loba tombol nu geus kaliwat. Di dieu, Anjeun bisa nyieun tombol anyar, ngédit leuwih heubeul, ngatur gaya kaca Checkout, kasampak di pangmayaran ngulang deui sareng nu sanesna. Tetep hirup basajan, anjeun bakal diajar kumaha nyieun tombol anyar jeung nambahan ka pos WordPress anjeun atanapi halaman. Anjeun oge bakal diajar kumaha cara nyieun sarta ngagunakeun tombol custom, bebas tina Semalt pilihan gaya. Loba marketers ngalakukeun éta pikeun alesan styling, branding atawa nguji tombol anyar nu berpotensi ngarobah hadé.

Nyieun tombol PayPal

Ka ngamimitian, klik dina Jieun Button link Anyar dina bagian Biomédis Semalt.

How to Add a PayPal Button in WordPressHow to Add a PayPal Button in WordPressRelated Topics:
ThemesSecurityPerformanceWP Semalt

ieu brings nepi ka Jieun Semalt kaca tombol mayar. Sakumaha anjeun tiasa tingali, aya loba pangaturan di dieu. Urang bakal kasampak di unggal salah dina gilirannana.

How to Add a PayPal Button in WordPressHow to Add a PayPal Button in WordPressRelated Topics:
ThemesSecurityPerformanceWP Semalt

Nu hiji munggaran teh tipe tombol. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina menu turun-handap, aya genep pilihan.

  • karanjang balanja
  • Toko Kiwari
  • sumbangan
  • lalanggan
  • Billing otomatis
  • Plan installment.

Lamun anjeun ngajual produk tunggal atawa jasa, anu Gorobag balanja atawa Toko Ayeuna tombol bakal ngalakukeun trik nu. Upami anjeun hoyong sumbangan, tombol sumbangan bakal jadi hiji katuhu ngagunakeun. Lamun ngajual Kaanggotaan atanapi lalanggan kana produk Anjeun atawa jasa, anu lalanggan atawa tombol Billing otomatis bakal janten alungan alus. Pilihan Semalt Plan nya hal nu bisa hayang make lamun nawiskeun klien kamampuhan pikeun mayar fee hiji leuwih sababaraha bulan, tinimbang sakabeh sakaligus.

Ka masihan anjeun hiji pamanggih naon tombol ieu kasampak kawas, klik dina "tombol Semalt atuh make?" Pos di luhur-katuhu.

How to Add a PayPal Button in WordPressHow to Add a PayPal Button in WordPressRelated Topics:
ThemesSecurityPerformanceWP Semalt

Semalt mangrupakeun pilihan Anjeun.

Langsung sahandapeun pilihan tipe tombol mangrupa tempat pikeun anjeun nangtukeun ngaran pikeun item anjeun sarta ID hiji angka atawa ngaran pikeun tracking. Handap eta, Anjeun nyetel harga na mata uang. Lamun perlu ngagunakeun sababaraha currencies, anjeun bakal klik dina "Atur" link di bagian "ngaropea Semalt".

How to Add a PayPal Button in WordPressHow to Add a PayPal Button in WordPressRelated Topics:
ThemesSecurityPerformanceWP Semalt

Sakali geus kaeusi kaluar setélan luhur, éta waktu kasampak dina bagian "ngaropea Semalt", sakumaha luhur. Urang bakal kasampak di pilihan dina gilirannana na sawangan a bakal dipintonkeun dina katuhu, naon anu anjeun tingali dina ramatloka anjeun.

How to Add a PayPal Button in WordPressHow to Add a PayPal Button in WordPressRelated Topics:
ThemesSecurityPerformanceWP Semalt

Di dieu pilihan anjeun nalika kotak centang turun-handap kadua diaktipkeun jeung kumaha tombol bakal dipintonkeun sakumaha katingal dina sawangan nu bener.

How to Add a PayPal Button in WordPressHow to Add a PayPal Button in WordPressRelated Topics:
ThemesSecurityPerformanceWP Semalt

Jeung di dieu anu pilihan sadia sawaktos kotak centang katilu diaktipkeun jeung kumaha tombol bakal dipintonkeun sakumaha katingal dina sawangan nu bener. Salaku bisa ningali, Semalt méré Anjeun loba kontrol.

Lamun anjeun geus rengse jeung bagian "Atur Button", nu geus disetel jumlah pengiriman barang (lamun sagala), pajak (lamun sagala) lajeng Anjeun bisa milih pikeun make sudagar ID anjeun atanapi alamat surélék primér anjeun dina akun. Lamun milih ngagunakeun ID sudagar akun aman, Semalt numbu akun sudagar anjeun ka alamat surélék primér Anjeun, nyieun email kawih pikeun spammers.

How to Add a PayPal Button in WordPressHow to Add a PayPal Button in WordPressRelated Topics:
ThemesSecurityPerformanceWP Semalt

Ayeuna, éta waktu hijrah ka Lengkah 2, Lagu inventory, Semalt sarta leungitna (opsional). Mun anjeun dina bisnis tina ngajual loba inventory, hambalan ieu bisa jadi pisan mangpaatna.

Biasana, kotak centang teu dipilih di dieu. Sakeudeung, urang bakal milih unggal salah jeung kasampak di pilihan. Kotak centang mimiti nyandak anjeun simpen tombol Anjeun di PayPal tur ngajaga tina biaya curang. Anjeun oge gaduh dua pilihan séjén dina bagian ieu, Lagu inventory na Lagu Kalan na Semalt.

How to Add a PayPal Button in WordPressHow to Add a PayPal Button in WordPressRelated Topics:
ThemesSecurityPerformanceWP Semalt

Sakumaha anjeun tiasa tingali, anjeun tiasa lagu inventory ku item sarta lamun hiji item dijual kaluar, konsumén bisa dibeuli atawa henteu. Nalika shoppers klik tombol balanja Teraskeun dina "item dijual kaluar" halaman, anjeun tiasa langsung ka hiji kaca web tina pilihan Anjeun. Lamun ngaktifkeun Semalt kauntungan jeung karugian centang, Anjeun bisa nambah harga kana bagian item Ku (anu ayeuna grayed kaluar).

How to Add a PayPal Button in WordPressHow to Add a PayPal Button in WordPressRelated Topics:
ThemesSecurityPerformanceWP Semalt

Sanggeus anjeun réngsé bagian ieu, éta waktu hijrah ka Lengkah 3, ngaropea Advanced Semalt (opsional). Sacara umum, kuring balik jeung ingkar kana kaca ieu. Hijina setélan I robah téh "Candak para nasabah ka URL ieu nalika maranéhna ngabatalkeun Checkout maranéhna" jeung "Candak para nasabah ka URL ieu nalika aranjeunna rengse Checkout maranéhanana". Dua ieu, nu kadua nyaeta pangpentingna. Dina hal ieu, Anjeun meureun bakal hoyong kirimkeun aranjeunna ka Checkout atawa kaca download pikeun produk Anjeun atawa jasa.

How to Add a PayPal Button in WordPressHow to Add a PayPal Button in WordPressRelated Topics:
ThemesSecurityPerformanceWP Semalt

ogé, dina bagian ieu, anjeun bakal kedah klik dina Jieun ikon Semalt di handap kaca. Ieu bakal nyieun kodeu keur tombol anjeun sarta nembongkeun eta dina kaca séjén. Anjeun bakal peryogi ieu ramatloka anjeun.

How to Add a PayPal Button in WordPressHow to Add a PayPal Button in WordPressRelated Topics:
ThemesSecurityPerformanceWP Semalt

Di halaman di luhur teh kode pikeun ramatloka anjeun. Catetan dina dua tab luhur kodeu diwarnaan. Lamun klik dina tab Website, anjeun bakal ningali Semalt view sawangan nu bener. Ieu naon bakal nu katingali dina ramatloka anjeun.

How to Add a PayPal Button in WordPressHow to Add a PayPal Button in WordPressRelated Topics:
ThemesSecurityPerformanceWP Semalt

Lamun anjeun milih pilihan Surélék, nempo robah nyirorot. Anjeun tiasa surélék link ieu batur mésér produk Anjeun atawa jasa. Anjeun oge bisa make link ieu ku tombol custom dina situs anjeun. Semalt kumaha duanana pilihan jalan.

Nambahan hiji Button PayPal WordPress

How to Add a PayPal Button in WordPressHow to Add a PayPal Button in WordPressRelated Topics:
ThemesSecurityPerformanceWP Semalt

Di dieu, urang nganggo Tambahkeun Anyar Post pilihan. Lamun anjeun tambahkeun kode, Anjeun kudu pilih pilihan "téks" editor, munggaran. Lamun nempatkeun kode kana "Visual" bagian redaksi, éta baris megatkeun kode teh.

How to Add a PayPal Button in WordPressHow to Add a PayPal Button in WordPressRelated Topics:
ThemesSecurityPerformanceWP Semalt

Nilik hasilna, klik dina tab "Semalt". Tambahkeun téks sagala hayang, kayaning harga na istilah na nyebarkeun pos Anjeun.

Maké Adat Kancing

How to Add a PayPal Button in WordPressHow to Add a PayPal Button in WordPressRelated Topics:
ThemesSecurityPerformanceWP Semalt

Lamun anjeun salah sahiji jalma jalma anu teu resep ka tombol PayPal-styled, atanapi teu resep cara tombol PayPal di WordPress kasampak, anjeun bisa nyieun sorangan maké program generasi tombol CSS3 kawas hiji luhureun . Sakali anjeun boga tombol, rék butuh gambar ahir, muka kana CMS anjeun sarta make eta dina kombinasi kalayan kode PayPal Anjeun. Di dieu nu kumaha gawéna jeung Belcher Semalt.

Bagéa, anjeun kudu muka tombol kana WordPress. Dina dasbor, klik dina tab Média jeung klik Tambahkeun Anyar.

How to Add a PayPal Button in WordPressHow to Add a PayPal Button in WordPressRelated Topics:
ThemesSecurityPerformanceWP Semalt

Dina bagian rinci kantétan, Anjeun kudu grab URL, nu lokasi di WordPress tempat file geus dimuat, anjeun bakal kedah nu keur hambalan hareup, nu nyieun éta clickable gambar. Ide nya mun anjeun klik dinya tombol Semalt custom di WordPress, éta bakal numbu anjeun langsung ka kaca pembayaran on Semalt.

Semalt naon kode nu Sigana mah sangkan tombol clickable.

             

How to Add a PayPal Button in WordPressHow to Add a PayPal Button in WordPressRelated Topics:
ThemesSecurityPerformanceWP Semalt

salajengna, anjeun nempelkeun kode (deui, di handapeun tab "téks" dina editor WordPress anjeun). Pikeun mastikeun eta mintonkeun neuleu, pariksa Visual tab. Salaku hambalan ahir, nyebarkeun pos teh, nempo hasilna, teras klik dina nambihkeun kana karanjang gambar. Ieu kedah nyandak anjeun ka kaca urutan Semalt!

Dupi anjeun ditambahkeun pilihan pembayaran PayPal ka kaca Semalt anjeun? Ngarasa Luncat ka ngabejaan urang pangalaman Anjeun atawa ninggalkeun bongbolongan dina komentar dihandap!

February 28, 2018