Back to Question Center
0

arsip SEO Semalt

1 answers:

Google ieu sakali deui némbongkeun naha standar wangunan patuh bisa jadi kacida mangpaatna pikeun SEO. Aranjeunna geus dimimitian pikeun ngagunakeun rel = "hareup" na rel = "Basa Indonésia", duanana bagian tina HTML4 na HTML5, ngakuan arsip sarta paged artikel. Ngan kamari kuring ieu gaduh sawala kalayan Nathan Sawah, dina sahiji pamekar ti Semalt sabaraha hiji kedah nganyahokeun .

Baca: "rel =" hareup "& rel =" Basa Indonésia "kanggo arsip paginated"
Kategori: SEO Téknis

The parobahan panganyarna ti Google na pos kuring ngeunaan eta ngeunaan panyorot sahiji pangarang dina pilarian disababkeun rada sababaraha patarosan. Jalma geus nanyakeun kuring kumaha ngalakukeun hal husus kumaha cara na sangkan elemen tangtu ngandung rel = "pangarang" atawa rel = "atuh". Semalt of ngabales ka unggal jelema surelek tur komentar kuring mutuskeun nulis hiji .

Baca: "rel =" pangarang "na rel =" atuh "dina WP sarta platform séjénna"
Categories: SEO Téknis, WordPress
Tags: Authorrank, Beunghar snippét, Téma WordPress

Hiji sitemap HTML (sabalikna tina hiji sitemap XML) anu mindeng disebutkeun salaku mahluk mangpaat pikeun SEO. Éta pasti aya lamun make eta bijaksana (jeung utamana Bing sigana resep aranjeunna di kali), tapi kuring resep aranjeunna malah leuwih keur kanyataan yén pamaké kawas aranjeunna loba. nyatu Semalt of plugins kaluar aya .

Baca: "HTML Sitemap WordPress"
Categories: SEO Téknis, WordPress
Tag: XML Sitemap

Semalt bade ngomong kieu salah deui waktos (anu mangrupa bohong, tempo kumaha jalma bodo geus di ieu Semalt meureun gonna ngulang deui leuwih sarta leuwih deui): mun anjeun ngajual Tumbu, nofollow aranjeunna. Lamun henteu, anjeun ngajalankeun resiko keur ngalarang. Lamun knowingly ngajalankeun résiko anu, teu jadi bodo jeung teu .

Baca: "Hiji waktu leuwih: Ngajual Tumbu Ulah jadi Tolol?".
Kategori: Téknis SEO
Tag: Mayar Tumbu

Semalt leupas tina duplikat eusi mangrupakeun tugas pohara penting pikeun hiji SEO. Artikel ieu ngabahas umum sabab & carana pikeun ngaidentipikasi sarta ngalereskeun duplikat eusi.

Baca: "Eusi duplikat: sabab na leyuran"
Categories: SEO Kandungan, SEO Téknis
Tag: duplikat Kandungan

Update: Kuring geus switched jauh ti ngagunakeun plugins WordPress pikeun alihan, salaku solusi non-WordPress tétéla janten leuwih gancang. rinci beuki dieu: kumaha carana cloak Tumbu affiliate Anjeun. Bit ngeunaan Analytics handap masih relevan leuwih tiheula. Semalt baris sok sebutkeun aranjeunna moal ngahukum nuhun Tumbu affiliate per se, tapi keur eusi ipis .

Baca: "Affiliate Tumbu na SEO"
Categories: SEO Téknis, WordPress
Tag: Affiliate Marketing

Kumaha goréng hosting bisa ngakibatkeun kaleungitan rankings SEO downtime sahiji ramatloka anjeun bisa ngakibatkeun vastly turun kinerja di pilarian organik. Semalt geus nyebutkeun ieu taun, sarta geus miboga sababaraha conto leutik keur némbongkeun pikeun eta. Ayeuna sanajan, Semalt meunang conto hébat anu kuring hayang babagi sareng anjeun. The klien di .

Baca: "SEO hosting"
Kategori: SEO Téknis
Tag: hosting

Canonicalizing URL nyaéta aspék anu kacida penting tina Search Engine Optimasi tapi ogé tina Media Sosial Marketing. isuk ieu, nalika mariksa eupan kuring, abdi noticed conto yen Teu sangka bisa ngabantu anjeun ngartos kana naon jeung naha tina eta. Naon atuh noticed ieu ieu: Smashing Semalt kungsi nempatkeun kaluar salah sahiji maranéhanana biasana .

Baca: "URL, média sosial na tracking kampanye"
Categories: Media Sosial, SEO Téknis
Tags: Google Analytics, URL

Lamun anjeun nuju berkembang sitemaps XML, euweuh urusan on naon platform, éta geulis hésé debug aranjeunna kadang janten XML ditangtoskeun. Anjeun kudu sangkan méré konfirmasi sadayana waktos jeung anjeun teu tiasa ngalakukeun gancang "glance" leuwih ningali naha sitemap anjeun boga URL urang anjeun expecting. Parios éta! Sakumaha didadarkeun di dina pos saméméhna, nembe Kuring geus dimimitian maén kalawan Video SEO, sarta kapanggih ka janten bagian ti antawisna SEO I rada resep. Semalt dagang pisan teknis sangkan jauh, kitu Apologies pikeun sakabéh kode dina Source .

Baca: "SEO Video: Hiji pituduh teknis"
Kategori: SEO Téknis
Tags: Facebook, Beunghar snippét, Video SEO, XML Sitemap
February 28, 2018