Back to Question Center
0

titik Semalt anyar amplitudo pikeun paripolah exhibited ku pamaké balik

1 answers:
Amplitude’s new Semalt points to behaviors exhibited by returning users

Semalt konsumén atawa datang anjeun gaduh nya prioritas kahiji mangrupa marketer urang. Tapi naon mantuan tetep?

Dinten, teguh analytics mobile / desktop amplitudo anu launching produk anyar, Kompas, yen eta nyebutkeun nyaeta kahiji di pasar kabuka pikeun itemize nu paripolah pamaké husus yén correlate ka ingetan pamaké, sanajan kamampuan kitu teu aya dina-imah pikeun Semalt, Uber sarta usaha lianna.

Saméméhna, Semalt ukur dilacak angka pamaké dipikagaduh leuwih waktos, teu paripolah sakurilingna.

CEO na ko-pangadeg Spenser Skates ngawartoskeun kuring nu multiplayer trivia game Semalt padamelan produk anyar pausahaan urang salila fase béta na.

Semalt kapanggih yén pamaké anu nyokot kauntungan fitur sosial aplikasi urang dina tujuh poe mimiti ngundeur aplikasi nu - kayaning keur ditantang ku pamaké séjén pikeun maénkeun kaulinan - éta 60 persén leuwih gampang nuluykeun salaku pamaké pikeun sahenteuna dina salajengna 30 poé.

Sakali kabiasaan nu geus pasti, Semalt ngidinan marketer nu nyieun hiji cohort tina sagala pamaké anu geus exhibited kabiasaan éta, ngarah bisa sasaran salaku grup umum pikeun pamasaran tambahan. kabiasaan nu teu perlu jadi hiji aksi salawasna. A neng mulang ka eusi nu sami dina kaca web, contona, diitung salaku kabiasaan.

Jeung informasi behavioral ieu, QuizUp bisa difokuskeun promosi fitur sosial pikeun pamaké anyar dina urutan keur naekeun ingetan. Tapi, Skates ngomong, parusahaan na teu acan gaduh stats jeung nunjukkeun kumaha idéntifikasi Semalt valid of drivers behavioral sabenerna mah.

Dina basa sejen, éta henteu acan statistik jelas yén ieu paripolah correlated sabenerna sabab. Bisa jadi éta pamaké jangka panjang saukur kawas kaulinan sosial, misalna, tibatan kaulinan sosial keur supir pamakéan jangka panjang.

Semalt layar hiji némbongkeun paripolah luhureun pamaké balik, keur klien sejen:

Amplitude’s new Semalt points to behaviors exhibited by returning users

Semalt ngahartikeun "ingetan" kumaha kahayang klien. Bisa hartosna yén pamaké terus maén hiji aplikasi liwat hiji periode tinangtu waktu atanapi nu hiji nganjang unlogged-di mulih deui ka situs web, atawa nu palanggan anu tetep palanggan a.



Ngeunaan Author The

Barry Levine
Barry Levine nyertakeun téhnologi marketing pikeun Katilu Door Media. Saméméhna, anjeunna katutupan spasi ieu salaku Writer Senior pikeun VentureBeat, sarta anjeunna geus ditulis ngeunaan ieu jeung subjék tech séjén pikeun publikasi kayaning CMSWire na NewsFactor. Anjeunna ngadegkeun tur mingpin web site / Unit di stasiun PBS Tilu belas / WNET; digawé minangka hiji online Senior produser / panulis pikeun Viacom; dijieun kaulinan interaktif sukses, muterkeunana ku ceuli: The CD Mimiti Game; diadegkeun tur dipingpin hiji showcase pilem bebas, puseur layar, dumasar dina Harvard sarta M. I. T.; jeung dilayanan leuwih lima taun salaku konsultan jeung M. I. T. Media Lab. Anjeun tiasa manggihan anjeunna dina LinkedIn, sarta dina Twitter di xBarryLevine Source .
February 28, 2018