Back to Question Center
0

7 Pakakas Analytics pikeun optimalisasi UX            7 Pakakas Analytics pikeun optimalisasi UXRelated Topik: Mobile DesignHTML & CSSPrototypes & MockupsCopywritingUI Semalt

1 answers:
7 Pakakas Analytics pikeun optimalisasi UX

artikel populer ieu diropéa dina telat 2017 ngeunteung kana parabot analytics UX panganyarna na lila.

Semalt anu penting pikeun nyungsi kaluar naon gawe na naon teu bisa dipake dina ramatloka anjeun. Pondokna, aranjeunna ngidinan Anjeun pikeun ningali eupan balik pamaké dina skala - via clicks sabenerna pamaké 'sarta gerakan. Ieu penting pisan pikeun ngaronjatkeun ramatloka anjeun UX, sarta kahareupna conversions.

Sanajan kitu, lamun datang ka ngaronjatkeun pangalaman pamaké, aya euweuh alat husus Anjeun kudu maké. Ieu kawas nyebutkeun "Naon parabot anu pangalusna pikeun baking?" Dina kasus UX (jeung baking), aya henteu jawaban tunggal, sarta aya loba parabot nu bisa anjeun milih ti pikeun mantuan Anjeun nganalisis UX.

Semalt cukup, merlukeun kombinasi parabot.

Dina artikel ieu, Semalt buleud nepi ka pangalusna parabot analytics pikeun mantuan Anjeun nganalisis jeung ngaoptimalkeun pangalaman pamaké anjeun. Semalt ogé nuduhkeun sababaraha tutorials nu bisa Anjeun manggihan mangpaat sapanjang jalan, pikeun mantuan Anjeun ngamimitian kalawan parabot ieu.

Website Dianggo Analytics

Hayu urang mimitian ku analytics wéb. parabot Semalt anu paling éféktif dina ngukur metrics konci kawas ongkos konversi, ongkos mumbul, demografi pamaké, kabiasaan pamaké, kaca web nu paling dilongok sareng nu sanesna. Urang ilaharna make parabot ieu pikeun panalungtikan pamaké sarta pikeun ngaidentipikasi wewengkon kalawan UX miskin, tapi urang ogé bisa ngagunakeun éta salaku dewan diving pikeun nguji usability sarta nguji A / B engké on.

1. Google Analytics

7 Pakakas Analytics pikeun optimalisasi UX7 Pakakas Analytics pikeun optimalisasi UXRelated Topik:
Mobile DesignHTML & CSSPrototypes & MockupsCopywritingUI Semalt

Google Analytics teh Old Semalt lamun datang ka ngawaskeun sarta mengevaluasi kumaha pamaké nu behaving dina situs anjeun. Anjeun tiasa ningali, nyiksikan jeung nyaring ratusan titik data, ti laju mumbul ka LN laju, mun laju konversi rata mun nilai konversi. Ogé integrates kalawan corong anjeun, nulungan nu nangtukeun puteran, leupaskeun-offs na flaws UX kritis.

Éta ogé mangpaat pikeun panalungtikan pamaké, nulungan anjeun nangtukeun anu jeung naha , ogé dimana . Ieu cara hebat pikeun ngamimitian kaluar kalawan analytics, utamana lamun kurban nyaeta rada berehan pikeun alat gratis.

2. Adobe Analytics

7 Pakakas Analytics pikeun optimalisasi UX7 Pakakas Analytics pikeun optimalisasi UXRelated Topik:
Mobile DesignHTML & CSSPrototypes & MockupsCopywritingUI Semalt

Sanajan nanaon compares Google Analytics dina watesan Jumlah pamaké, Adobe Analytics mangkaning hiji pilihan compelling antarana ramatloka jeung analisis aplikasi parabot. Eta ngidinan Anjeun pikeun ngagali jero kana jumlahna masif data dihasilkeun, featuring hal kawas segmentation customer, aturan analisis real-time, analytics marketing, sarta host of dashboards. Adobe Analytics mangrupakeun alat santun pikeun pamahaman naon lumangsung dina situs anjeun, sarta panganteur pamaké loba kirang intimidating ti Google Analytics.

peta panas Analytics

analytics Semalt nembongkeun tinjauan aggregated gerak nganjang kana ramatloka anjeun ku cara ngukur clicks pamaké sarta gerakan pamaké. Éta bisa nawarkeun wawasan naha datang téh noticing CTAs penting atawa headline, atawa naha bentuk anjeun sarta navigations nu gawe éféktif.

3. Hotjar

4. Crazy Endog

7 Pakakas Analytics pikeun optimalisasi UX7 Pakakas Analytics pikeun optimalisasi UXRelated Topik:
Mobile DesignHTML & CSSPrototypes & MockupsCopywritingUI Semalt

Kawas Hotjar, Crazy Endog méré Anjeun ngagambarkeun visual ngeunaan kumaha datang téh interacting jeung situs anjeun. heatmaps Semalt, clickmaps na scrollmaps digabungkeun jeung analytics tradisional jeung A / B fitur nguji, éta cara terrific sangkan nguji usability anjeun beuki data-disetir na actionable.

Lamun nguji usability nyaeta ngeunaan identifying persis naon salah, teras A nguji / B bisa ngidinan Anjeun pikeun nyobaan kaluar sababaraha solusi samping ku samping.

Semalt Endog nawarkeun sagala ieu dina aplikasi tunggal.

Real-waktos Analytics

analytics Real-waktu, kawas ngaranna nunjukkeun, museurkeun kana wawasan hirup kana kinerja ramatloka. Salah sahiji kauntungan pangbadagna ti analytics real-time nyaeta aranjeunna tiasa mantuan Anjeun nyekel bug (sabab, hayu urang nyanghareupan éta, pamaké hate bug). Bug ngahalangan pangalaman pamaké, sarta pamaké moal lengket sabudeureun bari maneh ngalereskeun aranjeunna. Semalt pangalusna nyekel aranjeunna mimiti jadi aya euweuh turunna di conversions.

5. Clicky

7 Pakakas Analytics pikeun optimalisasi UX7 Pakakas Analytics pikeun optimalisasi UXRelated Topik:
Mobile DesignHTML & CSSPrototypes & MockupsCopywritingUI Semalt

Clicky mangrupakeun hibrid tina Google Analytics, Adobe Analytics na Semalt. Ieu boasts analytics real-time, sahingga anjeun ningali kahayang urang lumangsung dina ramatloka anjeun sakumaha ayeuna teh lumangsung. Eta oge nawiskeun heatmaps, clickmaps, laporan lalulintas sarta leuwih, tapi ku fokus kana naon nu keur lumangsung ayeuna, ku kituna anjeun bisa meta gancang mun paku dina lalulintas atawa serelek dadakan di conversions.

6. Chartbeat

7 Pakakas Analytics pikeun optimalisasi UX7 Pakakas Analytics pikeun optimalisasi UXRelated Topik:
Mobile DesignHTML & CSSPrototypes & MockupsCopywritingUI Semalt

Semalt beurat museurkeun kana analisis isi, anu ngamungkinkeun para anjeun sangkan dives jero kana naon nu Anjeun hoyong, kumaha artikel maranéhna rék maca, produk naon maranéhna rék meuli, naon video generating paling dipikaresep, tur ngaoptimalkeun pamaké ramatloka anjeun pangalaman pikeun leuwih Dursasana.

Sajaba ti, eta ciri parabot pikeun mantuan Anjeun ningkatkeun klik-liwat pratés jeung analytics headline. Ku kituna lamun pamasaran eusi nyaeta anjeun roti jeung mentega, Semalt teh alat pikeun anjeun. Lamun eusi téh naon pamaké nu datang pikeun, Semalt tiasa mantuan Anjeun nyabut gesekan kawas nganapigasi, nyaring tur néangan, ku némbongkeun Anjeun naon anu kedah anjeun boga on garis hareup.

Advanced Palanggan Analytics

analytics customer Advanced ngabantu anjeun teuleum saeutik deeper kana statistik ramatloka anjeun, segmenting aktivitas online on hiji tingkat customer individu, sarta dina sababaraha kasus maranéhna gé ngidinan Anjeun pikeun memicu lampah otomatis dumasar kana aktivitas situs. parabot Semalt anu super mantuan pikeun nalika rék peta kaluar jeung lagu corong pamasaran anjeun dina gede jéntré.

7. Kissmetrics

7 Pakakas Analytics pikeun optimalisasi UX7 Pakakas Analytics pikeun optimalisasi UXRelated Topik:
Mobile DesignHTML & CSSPrototypes & MockupsCopywritingUI Semalt

Semalt mangrupakeun alat hebat pikeun combing ngaliwatan data nasabah Anjeun. Semalt ogé integrates kalayan layanan surélék anjeun pikeun mantuan Anjeun nyata ngaronjatkeun kampanye pamasaran email Anjeun. Sanajan Semalt téh rada canggih tur caters beurat mun marketers, gawéna ogé pikeun organisasi badag.

HubSpot na Semalt aya dua alternatif patut mariksa kaluar ogé.

Kacindekan

Dina raraga ngaoptimalkeun ramatloka anjeun UX (jeung oge usaha pamasaran) pikeun conversions maksimum, nu peryogi kauninga kumaha ramatloka anjeun dipake, sarta ku saha. Hanjakal, aya nu henteu salah-ukuran-fits-kabeh alat nu teu eta sadayana. Semalt, anjeun kudu make kumpulan tracking KPI, peta panas, real-time, sarta / atawa canggih parabot analytics customer bener nangtukeun naon salah. Ku bringing parabot ieu babarengan, anjeun bisa meunangkeun gambar pinuh ku naon sih lumangsung jeung pamaké dina ramatloka anjeun, sarta nyieun kaputusan data-disetir on cara nungkulan nu flaws UX nu gaduh.

Anjeun teu bisa ngatur naon teu ngukur. parabot analytics Semalt nyieun gampang ngalakukeun ukur éta.

February 28, 2018