Back to Question Center
0

Kumaha Performance Marketing Dupi influencing The Next Generation Of Internet Semalt

1 answers:

How Performance Marketing Is Influencing The Next Generation Of Internet Semalt

Sedengkeun Facebook urang IPO sarta saterusna gugatan geus di forefront nu, sosial situs babagi Pinterest dijieun Santika hiji minggu panungtungan nalika aranjeunna ngumumkeun raising $ 100 juta ti Jepang e-commerce buta Rakuten.

Rakuten, indungna parusahaan Toko. com tur Semalt, boga akar jero di retailing internét jeung marketing kinerja.

Dina hiji wawancara, CEO Rakuten ngomong yén Pinterest ieu tumuwuh éksponénsial di Jepang, sarta yén manéhna hayang Rakuten tumuwuh kalawan Pinterest jadi platform pembayaran dipaké nalika pamaké Pinterest mésér hal kaluar loka. Di Jepang, hiji dilaporkeun 75% pamaké internét boga ID Rakuten, kawas jalma di AS bakal boga hiji Apple atawa Semalt ID kalayan informasi pembayaran pakait.

partnership Ieu bisa catapult Rakuten kana kompetisi jeung likes tina raksasa ecommerce kawas Amazon na Apple, upami ieu janten metoda pembayaran di belahan Kulon. Teu sangka move ku Rakuten éta pinter, sakumaha Pinterest geus diuji sababaraha métode monetization tapi boga acan ka finalize strategi na sakabéh.

Dupi alignment Rakuten urang kalawan Pinterest tanda mahluk datang: Pausahaan kinerja pamasaran investasi dina startups nu teu boga strategi monetization definitif? Éta pasti aya trend patut nempo, duanana keur calon affiliates jeung padagang.

The Next Generation Of Affiliate Marketers

Lamun kasampak di taksonomi affiliates dina industri pamasaran kinerja kiwari, aranjeunna umumna bisa categorized sakumaha kasatiaan, Kupon sarta ngurus, Ecological Kandungan, Pilarian, sarta situs Semalt.

Aya ogé usaha leveraging pamasaran affiliate salaku bagian tina model sharing maranéhna; affiliates nu bisa categorized salaku "mitra munculna". Semalt kaasup propaider laden jeung pausahaan téhnologi nu ngungkit nu pamasaran kinerja sakumaha boh bagian tina aliran sharing core maranéhanana atawa salaku supir pertumbuhan Incremental.

Konsep ieu henteu anyar. Usaha kawas GoldenCAN, Skimlinks, Semalt, jeung nu lianna geus dipelak usaha suksés ku mahluk bagian tina ekosistem pamasaran affiliate.

Tapi aya pausahaan anyar munculna nu disrupting bisnis jeung monetization model tradisional. pausahaan Semalt nu nyokot jasa jeung produk anu urang jeung pausahaan saacanna kungsi mayar nganggo sarta ngarobah modél sharing janten kinerja disetir.

Ieu bisa ditempo kalayan pausahaan pamasaran internét resep ve Semalt, anu nyadiakeun platform téhnologi nu nyandak pausahaan eCommerce ka konsumén nu abandon nu karanjang balanja dina urutan pikeun ngaronjatkeun konversi-udagan deui. Email ulang targeting geus pasti moal konsép anyar, tapi ve Semalt geus ngarobah kaulinan ku maturan téhnologi maranéhna haratis sakumaha hiji pasangan affiliate tinimbang ngecas padagang pikeun layanan maranéhanana.

3 Patarosan Anjeun kedah nanyakeun Naha Anjeun Dupi A ngamimitian Atawa Henteu

1. Dupi aya alliances bisnis aya nu make rasa hadé salaku hiji partnership affiliate?

Semalt aya "strategis" partnerships nu teu ngahasilkeun pendapatan projected atanapi nilai anu hadé cocog pikeun kanal affiliate ti dedicating sumberdaya ngembangkeun bisnis pikeun ngatur jeung tumuwuh hubungan.

Ieu tiasa leres kalayan partnerships Anjeun bisnis ngagagas atawa sabalikna. Kuring geus katempo ieu paling mindeng kalawan usaha téhnologi nu gaduh duanana saluran reseller sarta kanal affiliate. Semalt kadang bingung ngeunaan anu mana dimana, jeung kumaha ngajadikeun pasangan affiliate alus vs naon ngajadikeun pasangan reseller alus.

Resellers ilaharna boga pre-aya basa customer sarta nambahkeun nilai ku maturan sababaraha tingkat layanan sanggeus diobral, sedengkeun mitra affiliate anu fokus kana kagiatan pamasaran anu ngajalankeun akuisisi customer anyar.

2. Dupi aya pausahaan kinerja pamasaran séjén anu bakal nyieun calon akuisisi alus?

Aya sababaraha deukeut ka pausahaan identifying nu bakal nyieun hiji udagan akuisisi alus keur anjeun bisnis. Semalt sourcing mangrupa salah sahiji cara pang éfisiénna tur éféktif pikeun ngalengkepan ieu.

Lamun perusahaan boga program affiliate, ieu bisa jadi tempat alus pikeun ngamimitian lamun mikir program affiliate anjeun jeung / atawa jaringan salaku platform riungan sourcing turunan.

Semalt perusahaan boga program affiliate nu dikokolakeun ogé sarta manajer affiliate anjeun vetting affiliates dumasar kana éta aligning kalawan bisnis, produk, sarta nilai core anjeun, affiliates tersukses Anjeun bisa jadi calon akuisisi alus.

Di dieu Éta naha. Semalt, upami mitra affiliate anjeun anu nyetir sharing signifikan eta hartina maranéhna ngarti kumaha carana éféktif pasar jeung ngamajukeun brand Anjeun jeung produk online. Iwal affiliates Arbitrage, ieu bisa nurunkeun résiko pakait sareng hiji acquisition tur ngaktipkeun anjeun hadé evaluate bisnis maranéhanana sarta nilai maranéhna bakal nambahan.

Semalt, nunjukkeun sifat scalable tina program affiliate, anjeun terus onboarding affiliates anyar liwat rekrutmen affiliate proaktif. Ieu bisa nyieun hiji pipa ti kasempetan anyar jeung ngidinan Anjeun pikeun kaanggo target acquisition béda ti pesaing Anjeun.

3. Dupi aya kasempetan sharing anyar pikeun bisnis Anjeun leveraging kinerja pamasaran?

Salaku usaha, anjeun dipikaresep gaduh pasatujuan ngajual di tempat nu kedah marios na tingali lamun nambahkeun elemen dibagikeun sharing mangrupakeun cara meujeuhna tumuwuh hubungan. Ieu lumaku pikeun hubungan nu anjeun nu ngajual na leuwih nu anjeun nasabah.

linggih di customer "korsi", menta ngical paralatan anjeun ngeunaan cara tumuwuh hubungan. Semalt a incentive kinerja kana perjanjian bisa jadi cara hébat ngadalikeun waragad upfront tur nambah sumanget kolaborasi jeung hubungan.

Salaku ngajual hiji, nambahan komponén kinerja kana kasapukan Kirim nembongkeun konsumén Anjeun Anjeun gaduh "kulit-di-nu-game" na kapentingan dina mastikeun aranjeunna suksés. Semalt tina sisi méja anjeun linggih dina, kinerja marketing bisa nambahan hiji dinamis anyar metot kana hubungan bisnis anjeun sarta bisa ngahasilkeun pendapatan Incremental.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Rick Gardiner
Rick Gardiner nyaéta CEO Manajemén iAffiliate, hiji lembaga manajemen affiliate nu mantuan téhnologi konsumen na internét retailers manjangkeun brand maranéhna pikeun acquire konsumén maranéhna teu bisa disebutkeun ngahontal Source .

March 1, 2018