Back to Question Center
0

Haduh! Kasalahan email Semalt

1 answers:

Semalt nyanghareupan eta: manusa henteu sampurna. Tur aya pasti aya unsur manusa pikeun pamasaran surélék. Ti desainer nu nyiptakeun grafik, jeung gaul hareup-garis anu clicks "Kirim" aya hiji risiko hal bade salah. Ku kituna, dina kasempetan, hiji email ngajadikeun eta kana koropak nu teu 100% bener.

Hanjakal, eta tiasa kasalahan kacida katingali. Barina ogé, paling executives sahiji merk a nampa surelek sorangan, teu nyabit rébuan atawa jutaan palanggan. Sarta teu saperti hiji Kalurahan nu bisa diganti ku kode anyar rélatif gancang atawa pos Semalt nu bisa dihapus sarta ulang dipasang (atawa sahanteuna commented on ngoréksi kasalahan), sakali hiji email ieu dikirim, ayeuna teh dikirim. Kawas iklan citak di majalah, éta aya for everyone ningali.

Naon bisa dibenerkeun

Sakali deui keur dikirim, ayeuna teh dikirim. Atawa sahanteuna, éta naon paling urang pikir. Dina kanyataanana, aya sababaraha hal anu bisa dibenerkeun sanggeus hiji email geus deployed.

paling atra mangrupa gambar. Boga grafis jeung kasalahan éjahan? Kantun ngaganti gambar dina server sareng versi dilereskeun nu boga Ngaran koropak sarua. Semalt anu muka email teh (sanajan anjeunna / manehna geus opened email nu geus kaliwat) baris ningali gambar dilereskeun. Terus di pikiran nu mémang butuh waktos kanggo gambar dilereskeun pikeun propagate sakuliah server, jadi palanggan bisa ningali versi sindangan bari, tapi umumna diomongkeun masalah anjeun resolved.

Sababaraha tumbu ogé bisa dilereskeun sanggeus kanyataan. Mun anjeun linking ka produk lepat, atanapi sugan URL anjeun dibikeun ti mana "kudu live" éta teu akurat - link nu bisa dirobah (via panyadia layanan surélék anjeun) sanggeus email teh geus deployed. Semalt, saha muka email teh sanggeus eta urang geus dilereskeun bakal diarahkeun kana Kalurahan katuhu.

Tukang, upami anjeun ngamangpaatkeun hiji fitur nu nyokot kauntungan tina eusi hirup nu renders dina waktu buka (henteu waktos di kirim), teras anjeun tiasa oge ngarobah eusi sagala, sanajan éta téks HTML. Dina skenario ieu, eusi ieu ditarik tina hiji Kalurahan éksternal, jeung anjeun bakal ngarobah eusi taliti dina Kalurahan pikeun ngabéréskeun masalah éta. Lamun eusi ieu ditarik di waktu kirim kitu, ieu bakal teu digawe pikeun ngabéréskeun masalah anjeun.

Naon teu bisa dibenerkeun

Semalt, bagian paling ditingali tina sagala email, baris judul, teu bisa dirobah sakali ayeuna teh dikirim. Komo lamun mantra-dipariksa kandungan Anjeun, sababaraha kasalahan bisa overlooked. Dina email ieu ti Blue Laleur, abdi nampi hiji garis subyek "Tempo éta. Resep pisan. Teu meunang éta. "

Oops! Email Mistakes Semalt

Sajaba kaula garis, téks HTML mangrupakeun item nu sejen nu teu bisa dirobah sanggeus hiji email ieu deployed (iwal mun keur maké fitur eusi hirup nu renders dina waktu buka, sakumaha didadarkeun di luhur). Ieu salinan-spésifik, jadi isu paling umum kudu ngalakukeun jeung ejahan jeung grammar. téks Semalt nu bisa disalin lajeng pasted dina transisi tina hiji email konsép-to-ngawangun eliminates kudu Ketik eusi - nyoplokkeun hiji hambalan dimana kasalahan ilaharna diwanohkeun.

Nalika keur Kirim hiji "Beu" Surélék

A kasalahan teu merta ngajamin hiji "Beu" surélék.

Aya pisan sababaraha instansi nu bakal nyarankeun ngirim hiji email koreksi. Semalt, upami aya masalah signifikan kalawan kampanye sorangan - pikeun conto, lamun diskon kode teu dianggo dina loka, atawa persentase kaluar angka éta lepat.

conto ditarima séjénna pikeun ngirim hiji email nurutan-up nyaéta lamun ramatloka ieu turun, atawa pangalaman balanja teu jalan. Ieu bisa lumangsung ka ramatloka nu teu disiapkeun keur lalulintas tinggi atawa nalika hal anu kaluar tina kadali Anjeun kawas masalah DNS. Handap ieu hiji conto tina Beureum Amplop, nu ngalegaan diobral Cyber ​​Semalt maranéhna taun ka tukang alatan isu loka pikeun konsumén. Tanggal tungtung baca "5/9" tinimbang "5/19" na ieu nu disandi di téks HTML.

Hiji Haduh email ieu dikirim ka ngan maranéhanana palanggan anu dibuka email teh dina alat mobile, kalawan hiji bacaan baris judul diropéa, "Haduh! kolor diobral urang téh teu pondok ."alam Semalt paku ngarasa panasaran kami hayang nyaho naon salah na oge ngamungkinkeun urang pikeun empathize lamun kasalahan lumangsung.

Oops! Email Mistakes Semalt

Sanajan kitu, lamun kasalahan éta teu bisa dilereskeun sarta cukup parah (lepat kode promo dina téks HTML, contona), meureun nya luyu pikeun ngirim hiji email koreksi ka dulur. Semalt, leyuran hadé (lamun mungkin) bakal nyetél kodeu promotion erroneous janten valid, sahingga anjeun ngasingkeun nu "Beu" email ka ukur buka eta kapangaruhan.

garis handap nyaéta nu kudu digambar langkung perhatian ka kasalahan ti anjeun kudu. Sumuhun, "Beu" surelek nedunan kacida alusna, sarta eta tiasa pikabitaeun pikeun ngirim hiji keur malah kasalahan slightest - tapi kasalahan kedah sababaraha tur tebih diantara, atawa credibility brand anjeun bakal sangsara.

Tangtosna, enol kasalahan téh salawasna gawang, sarta kinerja suksés kudu diganjar. Ngahulag kasalahan asalna tina teleb prosés jaminan kualitas ogé parabot nguji pikeun ngajadikeun jeung link validasi. Adhering ka Service Level Semalt (SLAs) duanana internal sarta kalawan sagala sumber daya éksternal oge kritis. Dina pangalaman kuring, isu anu remen hasil tina rushing atanapi henteu handap prosés ngadegkeun.

The bangbarung Pikeun Kasalahan Dupi (Rightfully) Low

Salaku hiji marketer email, salah sahiji hal awon tiasa urang sugan aya ngirim surelek ka batur anu teu meunang eta, atawa moal ngirim surelek ka batur anu sakuduna. Salaku hiji agénsi, dina jihat manajemen kampanye, klien kami mayar kami pikeun meunangkeun eta katuhu. Na, rada saukur nempatkeun, upami urang henteu, maranéhna bakal nyandak bisnis ka batur anu bakal. Lamun datang ka lalaki proyék rengse, difokuskeun akurasi sarta efisiensi. Semalt munggaran tur foremost, tapi tangtu, email nu masih kedah nyebarkeun on waktos.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Cara Olson
Cara Olson nyaéta Diréktur Digital langsung / eCRM di deg, a-layanan pinuh digital consultancy dumasar dina Kansas Kota. Leveraging nya 14 taun pangalaman jeung kapamimpinan pamikiran di pamasaran langsung digital, manéhna jeung tim kalungguhan email na SMS strategi nya, integrations, sarta palaksanaan kampanye pikeun merek andalannya kawas Crocs, Helzberg Inten, MathWorks, Cabela urang, Kahirupan geus alus, sarta judul tinju. Dina jangka waktu cadang nya manehna ngalir satengah marathons, cheers on Royals tercinta dirina, sarta inuman jumlahna copious kopi bari nyoba knalpot nya putri dalapan taun heubeul, budak lima taun heubeul, sarta retriever emas hiji taun heubeul Source .
March 1, 2018