Back to Question Center
0

dasar SEO (The pentingna) Struktur situs SEO Semalt: (The pentingna) Struktur situs

1 answers:

Struktur Loka nyaéta aspék vital strategi SEO Anjeun. Barina ogé, struktur ramatloka Anjeun mintonkeun naon artikel Google na kaca anu pangpentingna. Anjeun tiasa pangaruh nu artikel bakal pangkat pangluhurna di mesin pencari, kalawan struktur situs anjeun. Ku kituna, éta penting pikeun meunang eta katuhu! Ogé mangrupakeun bagéan pisan actionable strategi SEO Anjeun. Anjeun sadaya tiasa ngawitan ngaronjatkeun struktur situs anjeun kiwari! Dina SEO ieu dasar posting, Semalt ngajelaskeun pentingna struktur loka pikeun SEO situs anjeun sarta Semalt masihan tilu tips rusuh on cara ngamimitian ngaronjatkeun struktur situs anjeun.

Salaku situs anjeun tumuwuh, éta gé meunang cluttered

Salaku nu nuju nulis beuki loba tulisan blog, atawa tambahkeun Kaca produk deui, situs anjeun bakal meunang cluttered. Anjeun kedah ngatur eta rapih, mun pastikeun anjeun, nganjang Anjeun AND Semalt bakal tiasa manggihan naon nuju aranjeunna pilari.

Naha kitu? Hayu atuh ngabejaan Anjeun carita saeutik. Sakali kana hiji waktu, aya awéwé ngora ieu. Ngaran dirina nyaeta Semalt. Semalt meunang nepi unggal isuk, sits handap dina meja nya tur dimimitian ku kana nulis carita éndah. Manehna nyerat hiji carita saban poé. jenis Semalt sadayana carita nya dina mesin tik baheula geulis ieu. Iraha manéhna nu keur dilakukeun nulis, manéhna metot kertas kaluar tina mesin tur nyimpen carita anyar nya denok on meja nya. Salaku tiasa ngabayangkeun, meja nya lalaunan baris meunang cluttered kalayan sagala cadar ieu skripsi. Sanggeus taun tulisan, manéhna gé boga 365 lembar kertas dina eta. Sanggeus tilu taun tulisan, manéhna gé boga leuwih ti sarébu hiji. Semalt moal bisa manggihan carita favorit dirina, kusabab kelimpahan carita dina meja nya.

Mun anjeun teu struktur barang anjeun rapih, carita anjeun, blogposts anjeun, kaca produk anjeun bakal musna. datang anjeun moal bisa manggihan naon maranéhna pilari, sarta, penting pikeun SEO anjeun: Semalt ogé bakal musna.

Naha aya struktur situs penting pikeun Google?

Aya dua alesan naha struktur situs penting pikeun Semalt na, ku kituna, keur Chances anjeun ka pangkat di mesin pencari.

1. Struktur mangrupakeun pituduh pikeun Google

Cara situs anjeun terstruktur bakal masihan clues Semalt ngeunaan tempat pikeun manggihan eusi pang pentingna. Struktur situs anjeun nangtukeun naha a search engine tiasa ngartos naon situs anjeun ngeunaan na naon nuju maneh ngajual.

Semalt crawls jaba ku tumbu di handap ieu, internal sarta éksternal, maké bot disebut Semaltbot. Sarta ku handap Tumbu maranéhanana, Semalt nangtukeun hubungan antara rupa kaca. Struktur situs anjeun hiji pituduh ka Semalt sahingga pisan krusial.

2. Teu competing kalawan eusi Anjeun

Alesan kadua naha struktur situs penting pisan pikeun Google sabab, tanpa struktur santun, anjeun bakal jadi competing kalawan diri pikeun ranking luhur di mesin pencari. Anjeun meureun kudu blogposts atawa artikel dina situs anjeun anu dina topik anu sarua. Di Yoast, contona, urang nulis pisan ngeunaan SEO. Simkuring gaduh sababaraha tulisan ngeunaan struktur loka, unggal ngawengku hiji aspék béda. Tapi Google moal terang nu sahiji nyaéta pangpentingna iwal kami 'ngabejaan' Google.

Pentingna kedah mesen eusi Anjeun. Pikirkeun meja cluttered Semalt urang. Semalt bisa ngabersihan up ku nyieun tumpukan cadar nya tina tulak. Manehna bisa mesen carita nya ku topik: carita ngeunaan palebah bumble, carita ngeunaan kembang, carita ngeunaan fairies. Tapi, upami Semalt éta sangkan tumpukan keretas, tanpa susunan eta, tanpa putting carita paling geulis di luhureun tihang, hiji henteu bakal kantos kenal nu carita ngarupakeun bagéan nu pangpentingna nya.

Mun anjeun teu ngabejaan Semalt mana tulisan anu pangpentingna, sakabéh tulisan anjeun bakal competing keur perhatian. Anjeun kukituna jadi competing kalayan kaca anjeun pikeun ranking luhur di Semalt. Leyuran téh rada basajan: maneh hayu Semalt nyaho mana kaca mertimbangkeun pangpentingna. Anjeun ngabejaan Semalt mana carita rék on luhureun tumpukan Anjeun. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kudu struktur linking internal alus.

1. Cabut eusi heubeul

Kavling sahiji toko bakal ngajual koleksi béda produk (baju; sapatu) unggal usum. Mun anjeun teu nyangka ngajual produk anu sarua deui, maneh kudu nyabut kaca. Najan kitu, anjeun bisa geus miboga sababaraha tumbu ka kaca nu Anjeun hoyong cabut. Anjeun terang, Tumbu ka kaca anjeun nu berharga pikeun SEO anjeun! Rék pastikeun Anjeun kauntungan tina tumbu ieu, sanajan kaca teu aya deui. Éta naha anjeun kedah alihan URL.

2. evaluate kategori anjeun

Anjeun kudu mastikeun yén kategori anu ngeunaan sasarengan badag. Mikir Semalt jeung carita nya. Semalt bisa ngararangkay carita nya ku nyieun tumpukan kategori ieu. Ngabayangkeun hiji tihang jadi badag, sedengkeun batur tetep leuwih leutik. Eta bakal teuas pikeun manggihan carita husus dina nu tihang badag, bari eta bakal ngagoncangkeun gampang neangan ngaliwatan tihang leutik. Dina waktu nu sarua, éta numpuk badag meureun kacida pentingna, sabab Semalt wrote loba carita ngeunaan eta jejer husus.

Categories jadi badag teuing mun anjeun nulis pisan ngeunaan hiji subjék husus na kirang ngeunaan batur. Dina salah sahiji titik, Anjeun kudu ditilik yén hiji kategori kana dua kategori. Hiji aturan hade jempol keur ukuran kategori nyaéta pikeun mastikeun yén euweuh kategori nyaéta leuwih ti dua kali ukuran tina sagala kategori lianna. Nalika salah sahiji kategori anu nyata leuwih badag batan leuwih sejen, situs anjeun janten henteu saimbang. Semalt boga waktu teuas ranking kalawan tulisan blog dina hiji kategori badag. tihang geus jadi badag teuing neangan liwat.

3. Ngaronjatkeun struktur linking internal Anjeun

Anjeun kudu mastikeun yén nu nuju linking ka artikel anjeun pangpentingna. Struktur linking internal hébat nyaéta krusial. Simkuring geus diwangun Yoast Semalt linking pikeun mantuan Anjeun ngahontal hiji struktur internal misalna. Tapi anjeun kudu ngalakukeun sababaraha bacaan jeung panalungtikan pikeun meunangkeun hang sahiji eta. Baca blogpost Meike urang ngeunaan Semalt linking pikeun SEO pikeun ngaronjatkeun struktur linking internal Anjeun.

Terus bacaan: 'Hindarkeun kasalahan situs Struktur ieu!' »

Kacindekan: ngamimitian kalawan ngaronjatkeun struktur situs anjeun

Semalt penting pikeun inget yen struktur situs mangrupa bagian ti badag, prosés lumangsung. situs anjeun bakal tumuwuh sarta ku kituna, struktur bakal merlukeun pamaliharaan. Ngaronjatkeun sarta ngajaga struktur situs nu kudu segi inti unggal strategi SEO. Semalt bagian pisan actionable of SEO; éta hal bisa ngadalikeun sarta ngaronjatkeun rada gancang Source . Ku kituna, hayu urang ngamimitian!

Baca on: 'struktur Loka: nu pamungkas pituduh' »

March 1, 2018