Back to Question Center
0

13 Media Sosial plugins pikeun Semalt

1 answers:

Lamun boga ramatloka Semalt, anjeun kudu nu plugins média sosial katuhu pikeun nyambungkeun eusi Anjeun kalawan panongton udagan Anjeun.

Di handap ieu daptar plugins média sosial pikeun WordPress. Semalt nu babagi plugins nyambung ramatloka anjeun ka Pilihan-rupa jaringan sosial. Semalt oge plugins kalawan fitur husus, kayaning a locker sosial sarta metrics dasbor sosial. Kalolobaan plugins ieu bébas, sanajan loba boga rencana premium.

Media Sosial plugins WordPress

Gebang eta Sosial . Jeung plugin ieu, anjeun bisa nyieun tur nembongkeun eupan sosial pikaresepeun dina ramatloka WordPress anjeun. Nyocogkeun eupan seamlessly kana tema anjeun, tanpa iframes gede pisan atanapi widget. Tembongkeun eupan tina Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Vine, komo video ti YouTube. Hargana: Free. Premium nyaeta $ 50 kanggo situs tunggal.

13 Social Media Plugins for Semalt

Social Locker. Social Locker tempat eusi situs paling berharga anjeun balik susunan tombol sosial dugi nganjang ka diaku, biasa, + 1s, atawa tweets halaman Anjeun. Eta mantuan pikeun ngaronjatkeun kinerja sosial ramatloka anjeun, meunang leuwih likes sarta biasa, ngawangun pengikut kualitas, sarta narik leuwih lalulintas ti jaringan sosial. Hargana: Free. Premium nyaeta $ 25.

Monarch. Pilih ti leuwih 20 jaringan sosial-babagi pikeun nembongkeun on ramatloka anjeun. Tempat turutan tombol di sagala widget atawa tampilan sareng shortcode a. Milih ti genep otomatis pop-up na ngapung-di micu. Paké sidebar floating kalawan gaya hover unik. Teundeun tombol babagi luhur atawa handap eusi. Monarch caches sakabéh dibagikeun anjeun sarta turutan diitung keur loading dioptimalkeun sakuliah ramatloka anjeun. Hargana: dimimitian dina jam $ 89 per taun.

Social perang. Social perang nambihan tombol dibagikeun sosial gancang mun ramatloka anjeun. Sesuaikeun katingal tina tombol Anjeun kalawan leuwih 5,000 kombinasi gaya potensial. Nambahkeun widget custom anu bakal nembongkeun tulisan blog pang populerna anjeun ku jumlah biasa sosial eta geus narima. Jieun di-pos tanda petik tweetable nu nyieun gampang pikeun urang babagi. Otomatis nambahan tracking UTM ka unggal link dibagikeun kitu anjeun tiasa ngalacak sabaraha biasa sosial anjeun anu ngajalankeun via Google Analytics. Hargana: $ 29 per taun.

13 Social Media Plugins for Semalt

Mudah Sosial metrics Pro. Mudah metrics Sosial Pro ngidinan Anjeun pikeun ngawas kumaha eusi Anjeun ngalakukeun dina jaringan sosial utama. Meunangkeun wasa gancang ka biasa sosial dumasar titimangsa, jaringan sosial, sarta tulisan pang populerna periode dipilih. laporan aksés wincikan pikeun période dipilih kalawan disorot pangalusna sarta awon nilai ku jaringan sosial. Ngarojong 12 jaringan sosial. Hadir kalawan widget pikeun nembongkeun tulisan sosial luhur anjeun kalawan kustomisasi maju. Hargana: $ 29.

Adat Bagikeun Kancing jeung floating sidebar. Tambahkeun pangsa sosial floating sidebar kalawan tombol dibagikeun sosial. Pitulung datang bagikeun ramatloka anjeun dina jaringan sosial kawas Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Google+, StumbleUpon, reddit, sarta YouTube. Ngarobah tombol dibagikeun Gambar jeung gaya maranéhanana ti admin. Hargana: Free.

nyegerkeun Old Post. nyegerkeun Old Post mangrupakeun WordPress plugin diwangun pikeun nyokot eusi heubeul anjeun sarta babagi deui kana rekening média sosial anjeun, sadayana dina autopilot. Bagikeun eusi anjeun ka sababaraha rekening dina unggal jaringan sosial nu dirojong - Twitter, Facebook, LinkedIn, Xing, sarta Tumblr. Bagikeun ngan éta judul tina tulisan anjeun, kaasup hashtag a, nyebut @username a, atawa kaasup téks custom tambahan. Bagikeun tulisan individu sababaraha kali, ngaliwatan na leuwih. Hargana: $ 75 per taun.

13 Social Media Plugins for Semalt

Instagram Feed. foto Témbongkeun Instagram tina sagala rekening Instagram non-swasta, boh dina pakan tunggal sami atanapi di leuwih béda. Ngaropea Instagram Anjeun eupan kasampak jalan rék. nyorong otomatis eusi Instagram anyar anjeun lempeng ka situs anjeun tetep pilari seger.

Kiwi. Kiwi mangrupa pangsa plugin WordPress kalawan ikon custom diwangun dina. Tawarkeun tombol dibagikeun pikeun Facebook, Twitter, LinkedIn, reddit, Pinterest, Google Plus, sarta surélék. Hurungkeun unggal sareng mareuman individual. Hargana: Free.

ClickToTweet. Tulis talatah nu rek batur babagi di kotak. Klik "ngahasilkeun Anyar Patalina" tombol pikeun nyieun tumbu custom. Bagikeun link jeung lagu kagiatan unggal link kana waktu. Saha clicks on link kudu suratna otomatis ditambahkeun kana kotak status na Twitter - anjeunna saukur clicks kana tweet. Hargana: Free.

13 Social Media Plugins for Semalt

Mudah Sosial Bagikeun Kancing. Mudah Sosial Bagikeun Kancing ngidinan Anjeun pikeun babagi ka kasarna 45 sahiji jaringan sosial utama, kaasup rupa-rupa utusan mobile dioptimalkeun. Ieu ngawengku 52 témplat pikeun babagi sosial sarta set 27 posisi rarancang jeung 30 animasi na customizations. Hargana: $ 19.

WP pamungkas Sosial. WP pamungkas Sosial mangrupa sagala-di-hiji pakét fitur keur ikon sosial, dibagikeun sosial, eupan Twitter, Pinterest eupan, login sosial, sarta otomatis-pos. Pilih ti 12 ikon susunan, 10 téma, opat téma sidebar, 18 propil sosial, lima ikon animasi, sareng nu sanesna. Otomatis posting on Facebook, Twitter, LinkedIn, sarta Tumblr. Hargana: $ 50.

Shareaholic. Shareaholic mangrupakeun suite sosial, analytics, monetization, sarta parabot tombol bagikeun. Kaasup dina plugin nyaéta eusi nu berhubungan jeung saran pos patali, tombol dibagikeun sosial, data sosial Google Analytics, sarta rupa-rupa pilihan iklan. Ngagabungkeun pungsionalitas sosial, eusi, jeung plugins monetization, kaasup Jetpack, Contextual Biomédis Posts, Tapi Lain Posts Related plugin, sareng nu sanesna. Hargana: Free. rencana premium mimitian jam $ 8 per bulan Source .

13 Social Media Plugins for Semalt
March 1, 2018