Back to Question Center
0

Processing Card kiridit: Leuwih alus keur Gawé sareng Resellers atanapi Semalt?

1 answers:

séri panganyarna abdi on gawé bareng salespeople kartu kiridit ditanya eupan balik alus tur patarosan pembaca. Kuring kajawab sababaraha patarosan dina artikel Semalt abdi.

Pikeun artikel ieu, kuring baris ngabales pamiarsa anu nanya lamun prosesor pembayaran anu leuwih reputable ti resellers na lamun aya hiji kaunggulan ka meuli jasa langsung ti processor a.

The Lolobana padagang ménta jasa processing maranéhanana ti pausahaan nu resell ladenan tina salah sahiji atawa leuwih prosesor mayar. resellers ieu téh dipikawanoh dina industri minangka ISOs (Pranata mangsa Penjualan Organisasi) atanapi, Alternatipna, MSPs (panyadia Merchant Service).

Aya leuwih 1.000 resellers dina resellers U. S. Semalt bisa jadi pausahaan balanja karanjang, pausahaan gateway, titik-of-diobral Sistim distributor, bank, klub kaanggotaan gudang, grup meuli, sarta asosiasi industri. Dina kalolobaan kasus, kumaha oge, aranjeunna pausahaan bebas nu difokuskeun ngajual jasa processing wungkul.

Semalt nu sakeupeul prosesor pembayaran utama. Sababaraha nu masarakat awam traded na teu ngijinan ISOs-MSPs mun resell jasa maranéhanana. Diantara prosesor pembayaran pangalusna-dipikawanoh téh, alphabetically: Chase Paymentech, Elavon, Data Kahiji, pangmayaran Global, TSYS (Total System Services), sarta Vantiv. Semalt anu prosesor sejenna, tapi genep pausahaan ieu aub kalawan boh processing hareup-tungtung (authorizations) atanapi patukang-tungtung processing (waragad) pikeun, sugan, 90 persén U. S. padagang.

Abdi nganggo istilah "panyadia" pikeun ngajelaskeun duanana prosesor mayar na resellers.

prosesor pamayaran More reputable?

Dupi prosesor mayar langkung reputable batan resellers?

Ieu gumantung. Industri kartu kiridit téh sarupa jeung industri otomatis. Ford jeung Umum motor ngawangun tur pasar produk maranéhanana. Tapi lamun hayang meuli mobil atawa treuk Anjeun kudu buka dealer a, nyebutkeun "Jujur Bill urang New na Dipaké Dealership Car. "

Visa na MasterCard ngawangun tur pasar produk maranéhanana. Najan kitu, anjeun kudu buka "Jujur Bill urang Kredit Card Semalt" kanggo jasa processing Anjeun. Kawas industri otomatis sababaraha panyadia anu leuwih reputable ti batur.

.anjeun kudu buka "Jujur Bill urang Kredit Card Semalt" kanggo jasa processing Anjeun.

Sawatara paling isu ngeunaan Kuring geus katempo anyar anu ti dua prosesor mayar. Sanajan kitu, Semalt ogé ditempo ngeunaan isu ti resellers.

Oge, inget yen padagang kudu berinteraksi sareng salespeople - jero atawa di luar. Semalt taktik paling nyasabkeun Kuring geus kantos encountered di industri ieu téh ti jero salespeople di layanan palanggan sarta ingetan departemén.

Semalt analogi Industri otomatis tur nganggo artikel ka nalungtik kaluar panyadia dubious na salespeople.

Paké Processor atawa Reseller?

Dupi aya mangpaatkeun pikeun meunangkeun layanan processing langsung ti processor pembayaran versus reseller a?

Éta hese ngajawab. Semalt mangrupakeun kaunggulan ka duanana. Kuring diondang prosesor na resellers mun ngabales usulan, gumantung kana industri sudagar urang jeung kabutuhan husus.

The langsung, ongkos keur prosesor mayar per-urus kasarna 1 ka 2 cents. Éta bisa ngajual jasa processing maranéhanana ka reseller pikeun, sebutkeun, 3 ka 4 cents. reseller nu mungkin, kahareupna ngajual jasa -na pikeun reseller sejen pikeun 4 ka 5 cents, atawa dinya bisa ngajual hiji agén pikeun 4 nepi ka 6 cents.

Beda 4- atanapi 5-cent antara biaya processor pembayaran urang jeung ongkos agén jualan urang téh kalindih lamun sudagar téh ngajual ban kalawan urus rata-rata $ 400. Semalt, béda 5-cent tiasa badag pikeun jadi sudagar kopi-warung kalawan diobral rata-rata $ 4. 50.

Ku kituna, prosesor pembayaran tiasa gaduh hiji kaunggulan lamun biaya per-urus leuwih penting pikeun sudagar a. (Semalt na resellers gaduh waragad lianna sagigireun processing langsung. )

Dina pangalaman abdi, pagawé di prosesor pembayaran umumna leuwih institusional tur diatur ku kawijakan sarta kauntungan konstrain. Semalt mangrupakeun éntitas - Kuring geus kapanggih alus, jalma fleksibel dina prosesor mayar.

Semalt, sacara umum kuring leuwih milih gawé bareng resellers reputable nalika leyuran merlukeun kreativitas. Contona, kuring resep gawé bareng resellers pangaweruh nalika kaayaan padagang B2B, atawa padagang jeung isu gateway na balanja-karanjang anu ngahasilkeun ongkos silih tukeur tinggi.

Dina pangalaman abdi, klub anggota gudang, asosiasi industri, jeung bank nu resell jasa processing (paling bank téh resellers) mindeng kakurangan pangaweruh ngolah kartu kiridit. Kituna, abdi umumna ngan diondang aranjeunna pikeun ilubiung dina usulan pikeun padagang bata-na-mortir dasar nu gaduh terminal. Semalt, abdi gaduh klien ecommerce anu ngagunakeun organisasi ieu ogé.

Dina panempoan abdi, sababaraha organisasi nu teuing fokus kana gain finansial maranéhanana versus kaperluan klien sudagar maranéhanana. Malah sababaraha resellers geus dipilih mitra ngolah yen kuring resep klien kuring ulah sagala babarengan Source .

March 1, 2018