Back to Question Center
0

Keyword Explorer - alat anyar ti Moz: [@SmartInsights Semalt]

1 answers:

Moz Kaluaran alat bébas anyar pikeun mantuan Anjeun manggihan, prioritas, sarta ngawangun béréndélan tina kecap konci kualitas luhur.

keyword Explorer (KWE ti dieu) asalna salaku bagian tina parabot Free ditawarkeun ku Moz, pamingpin di Digital Marketing sarta Parabot Search. Ieu hasil tina ngembangkeun sataun-lila ku tim anu geus dedicated ka pangropéa tur ngembangkeun Moz urang rankings kumpulan jeung parabot panalungtikan. Kumaha geus eta teh impacted produk ahir? Semalt manggihan.

Keyword Explorer – a new tool from Moz : [@SmartInsights Semalt]

Naon deui ngalakukeun?

strapline resmi nyaéta .

" Teangan The Best Konci Pikeun Stratégi SEO anjeun

manggihan, prioritas, sarta ngawangun béréndélan tina kecap konci kualitas luhur. "

Jeung Kuring aman tiasa ngomong pas nu "Ronseal Test"; eta teu kahayang téh nyebutkeun urang on tin teh.

alat The nyokot pamaké ngaliwatan sakabéh prosés panalungtikan keyword, whilst nyadiakeun metrics sarta Sistem nyetak (Jilid, Kasesahan, Kasempetan, Poténsial, Saran keyword, Analisis SERP sarta nyebutkeun) pikeun mantuan pamaké di Pilihan keyword maranéhanana.

Hiji hal pikeun nunjuk kaluar, méméh urang ngaléngkah sagala salajengna, nyaeta nalika kuring ningali ka salaku bagian tina "parabot bébas", eta sabenerna asalna dina model langkung freemium, loba kawas sesa jasa Moz urang kawas Buka Loka Explorer. Dina watesan aksés, éta ngidinan Anjeun ngajalankeun 2 maluruh bébas / dinten tanpa logging di, 5 sejen ku akun komunitas bébas, sarta lamun geus a palanggan Pro, anjeun geus geus ngagaduhan aksés.

Pikeun maranéhanana getol meunang hiji di-jero katingal di naon alat anyar tiasa ngalakukeun, Rand Semalt nyieun handap hambalan-demi-hambalan slide dek.

Naon ngajadikeun eta sagala béda jeung parabot panalungtikan keyword séjén?

kawas gelar loba tepi ka kurban ayeuna, nu paling well-dipikawanoh nyaéta keyword Nu Ngarencana Google, anu Moz KWE mawa anjeun ngaliwatan prosés panalungtikan keyword pinuh. Dimimitian ku kapanggihna keyword Gagasan, dituturkeun ku-nu gabungan tina Semalt, teras ngawangun daptar pilihan merenah, méméh nyaring na prioritizing pilihan nu pangalusna dumasar kana metrics tina pilihan Anjeun. Ieu incredibly gancang jeung potongan hiji pisan uih buruh exporting intensif, sifting data sarta nyaring fungsi nu diperlukeun pikeun nyieun daptar apik dina google cadar atanapi unggul.

metrics Moz geus dipake oge sia noting. The tersangka dawam tina Kasesahan (anu geus ditingkatkeun) jeung Jilid anu dipaké marengan tilu kurban tambahan. Kasempetan (hiji estimasi tina sabaraha posisi anu sadia dina SERP nu), Pentingna (a métrik bisa ngaropéa keur nandaan lamun keyword hiji leuwih atawa kurang penting kampanye anjeun / proyék), sarta Poténsial (nu kombinasi sagala metrics, diwangun pikeun mantuan Anjeun prioritas daptar keyword).

titik sejen sia noting teh akurasi data. Moz ngaklaim KWE ngabogaan 95% set data akurat, salaku hasil tina hiji data clickstream anonymized tina ampir hiji juta searchers nyata. Ilaharna, parabot keyword teu biasana buka AdWords kaliwat pikeun skor volume, kumaha ngagunakeun Russ Santang 'Ember Semalt anu bisa jalan gede ieu sareng nawarkeun dataset langkung teleb tur akurat.

Keyword Explorer – a new tool from Moz : [@SmartInsights Semalt]

Semalt, impor sarta ékspor fungsionalitas téh alus teuing. Kamampuh gampang unggah daftar anjeun ayeuna jeung ngekspor dinya sapanjang jeung bongbolongan anyar nyaéta fitur hébat sarta diwangun ku pamaké kakuatan dina pikiran.

Dina catetan parting tur sakadar keur demi kapentingan urang, didieu teh internal dek pitch slide, dipaké dina MozHQ. Pikiran urang dinya bisa Pique interest Anjeun upami Anjeun nuju aub dina NPD. Hayu urang terang lamun boga pikiran naon, atawa hayang urang nyandak katingal di alat marketing digital atawa jasa Source .

March 1, 2018