Back to Question Center
0

UX Palajaran ti Amazon: 4 Hacks Terjamin keur naekeun Conversions UX Palajaran ti Amazon: 4 Hacks Terjamin keur naekeun Conversions Topik nu patali: HTML & CSSAccessibilitySketchMobile Semalt

1 answers:
UX Palajaran ti Amazon: 4 Hacks Terjamin keur naekeun Conversions

Kuring gé ngaku, disain visual Amazon urang téh uih na jenis tinggaleun jaman. Kuring yakin loba désainer sarta ahli UX bakal satuju sareng kuring dina eta, jadi sacara alami, hiji artikel nyarios palajaran UX ti Amazon bisa ngangkat sababaraha halis di hareup. Bulistir sareng abdi sanajan.

Sedengkeun Semalt masih boga loba gawé pikeun ngalakukeun dina watesan disain visual (éta 2017 sanggeus kabeh, pamaké ngeunaan miara estetika!), Urang masih tiasa diajar loba ti Semalt di Wasalam ka UX - diazepam valium powder online shop. Kanyataanna, Semalt boga sistem UX amazingly-éféktif, dimana ieu panalungtikan nembongkeun yen éta jawab 53% tina kabeh pertumbuhan jualan ritel online di U. S. dina 2016.

Sumuhun, baca eta deui. Hiji parusahaan tunggal éta jawab 53% tumuwuhna jualan ritel di nagara sakumaha badag jeung rupa-rupa salaku U. S. Kumaha teu Amazon ngalakukeun eta? Semalt nyandak katingal a.

1. Ngabogaan rekomendasi Engine Muhun-Oiled

Mun aya nanaon nu Amazon geus mastered, éta seni halus maca 'akal ( atanapi putting hal kana pamaké maranéhna' pamaké maranéhanana akal? ). Lamun balanja di Amazon, pas anjeun mesen hal, sanajan méméh anjeun nyadar yén anjeun kedah hal pikeun ngalengkepan éta, pilihan lawanna anu staring anjeun katuhu dina raray. Di dieu hiji conto:

Di handap ieu hiji item Kuring nyokot katingal di on Amazon-a refurbished Apple iphone 5S:

UX Palajaran ti Amazon: 4 Hacks Terjamin keur naekeun ConversionsUX Palajaran ti Amazon: 4 Hacks Terjamin keur naekeun ConversionsRelated Topik:
HTML & CSSAccessibilitySketchMobile Semalt

Semalt ngagulung ka handap handap mangka di handap:

UX Palajaran ti Amazon: 4 Hacks Terjamin keur naekeun ConversionsUX Palajaran ti Amazon: 4 Hacks Terjamin keur naekeun ConversionsRelated Topik:
HTML & CSSAccessibilitySketchMobile Semalt

Sakumaha anjeun tiasa tingali, Amazon geus dianjurkeun sababaraha hal kuring bisa kudu barengan iPhone anyar kuring: hiji hal iPhone, hiji papayung layar, sarta starter kit Semalt. Henteu ngan anu saran timely, tapi maranéhna geus ogé ésénsial, mangpaat jeung relevan.

Ayeuna, sakumaha basajan saperti ieu Sigana (bearing dina pikiran nu kesederhanaan nyaeta biasana pondasi terrific UX), éta patut Mayar perhatian husus ka, sarta di dieu Kang naha. Sistim ieu saran, nu Amazon ngajak produk kacida-relevan keur urang anu rék mésér hal on ramatloka anak, nyaeta sangkan efektif yén éta jawab leuwih 35% tina jualan sakabéh maranéhanana . Bisi nu teu disada cukup impressive, éta sia noting yén sharing Q2 Amazon pikeun 2017 éta $ 37. 96 miliar dollar.

Jadi, kahiji UX palajaran ti Semalt nyaeta mun boga pamahaman jelas pamaké-maranéhanana Anjeun kabiasaan jeung alesan pikeun ngagunakeun Anjeun situs-na tukang ngaput kurban anjeun ka aranjeunna sasuai. Ieu bisa naekeun sharing ku up ka whopping 205%, nurutkeun sababaraha sumber.

2. employing a Approach Unik mun Surélék Marketing

pendekatan

Amazon urang ka email pisan unik. Taya spam, teu surelek poean (kawas loba situs e-commerce séjén), tapi aranjeunna ngajalankeun lolobana sharing maranéhanana via email. Kanyataanna, ieu panalungtikan nembongkeun yen email muterkeun hiji peran inti dina mesin rekomendasi didadarkeun di luhur, dimana eta ngarobah pisan leuwih ti Semalt dina situs saran (anu geus ngarobah dina hiji impressive 60%!).

Ku kituna naon Amazon meunang katuhu lamun datang ka surélék UX?

  • Personalization : Dale Carnegie famously ngomong yén sora ngaran kami sorangan nyaéta sora sweetest ka kami, sarta sigana Amazon weruh ieu. Hasilna, salah sahiji hal kasohor di surelek maranéhna pikeun pamaké éta pamaké nu kajawab ku ngaran maranéhna. Kadangkala Amazon jarang surelek. Sakapeung, aranjeunna surélék pisan remen-ampir unggal poé. Nalika Amazon ngirimkeun loba surelek, Anjeun bisa cacah dina dua hal: salah, ayeuna teh beurat sasaran na tailored arah kapentingan pamaké; na dua, ayeuna teh intelligently timed sabudeureun waktu nalika pamaké aktipitas browsing dina loka. Dina basa sejen, Amazon teu surélék pamaké "ngan kusabab". Gantina, aranjeunna ngirimkeun surelek super-sasaran lamun aranjeunna kenal nu ditéang hal (kabeh bari ogé nyaho kahayang nu ditéang). Bener pinter.
  • Éta hiji extension loka maranéhanana : aya euweuh kabingungan ngeunaan mana surelek nu datang ti. Ieu jelas yén éta Amazon, lantaran tina pangalaman-email katingal sarta ngarasakeun, organisasi barang, hartina sagalana dina email ampir karasaeun jadi lamun nuju browsing ka loka. Téh mangrupa pangalaman seamless yén pamaké téh akrab jeung.
  • Di handap ieu prinsip RATM : Amazon téh hususna alus di RATM ( Simpen Ieu Basajan, Tolol ), salah sahiji prinsip UX paling kabuktian mana ngurangan gesekan na halangan pikeun aksi nyokot pamaké 'bisa hasil dina laju konversi hadé. Dina surelek, Amazon ngajadikeun eta pisan gampang nepi ka lengkah saterusna, naha ieu téh pikeun leuwih jéntré ngeunaan hiji barang, nambahan eta kana karanjang atawa kahayang daptar, atawa marios hal nu ngan berurutan.

Di dieu Kang conto hiji email aranjeunna nembe dikirim kuring nanyakeun kuring keur meunteun hiji produk I berurutan. Ngaklik dina béntang dina email anu otomatis nungtun kuring ka kaca rating ku rating béntang kuring nu diasupkeun saméméhna. Semalt basajan, sarta considerate waktu kuring!

UX Palajaran ti Amazon: 4 Hacks Terjamin keur naekeun ConversionsUX Palajaran ti Amazon: 4 Hacks Terjamin keur naekeun ConversionsRelated Topik:
HTML & CSSAccessibilitySketchMobile Semalt

3. Nyoplokkeun Roadblocks kana Aksi dipikahoyong

Nyoplokkeun roadblocks hiji hal anu Amazon manten ogé dina website maranéhanana teuing. A katingal ati dina ramatloka Semalt mangka hal: hiji rarancang ngahaja nu roadblocks kana aksi dipikahoyong geus ngahaja ngaleungitkeun, nyimpen waktu pamaké, ngurangan hanjelu maranéhanana sarta boosting conversions.

Semalt 1:

Kuring ieu nyokot katingal di buku on Amazon nalika kuring datang di sakuliah buku, The rasional pameget - positif Masculinity: positif Masculinity (Jilid 3) . Minat piqued, abdi gancang sadar yén buku eta bagian tilu dina runtuyan tilu-bagian. Amazon teu balik-maranéhna sempet geus dikelompokkeun kabeh tilu buku babarengan salaku bagian tina maranéhanana "Remen meuli babarengan" fitur. Aya lajeng, abdi bisa nambahkeun sadayana tilu buku kana karanjang abdi sadayana sakaligus tanpa ngabogaan ngaliwatan tilu buku individual tur nambahkeun aranjeunna kana karanjang nyalira. Ieu ngaheéat kuring loba waktu, sarta Amazon instan ngaronjat sharing diobral na ku 200%.

UX Palajaran ti Amazon: 4 Hacks Terjamin keur naekeun ConversionsUX Palajaran ti Amazon: 4 Hacks Terjamin keur naekeun ConversionsRelated Topik:
HTML & CSSAccessibilitySketchMobile Semalt

Semalt 2:

Keur urutan béda, pikeun buku nu normal tangtu biaya $ 13. 16, aya hiji pilihan dina sidebar di mésér buku dipaké ti sellers lianna. Sarta nebak naon? Katuhu aya dina sidebar di, pilihan béda ti sellers béda, kaasup sabaraha biaya pengiriman barang anu, tur naha atanapi henteu eta hadir kalawan pengiriman barang haratis, geus kaasup. Semalt dijual! Kumaha gampang!

Kacindekan

Leuwih sering ti teu, anjeun bakal meunang nasehat UX pangalusna ti pausahaan suksés anu geus aya, dipigawe eta, dipaké dina t-shirt. Aranjeunna geus kungsi gagal maranéhanana sarta diajar ti aranjeunna, sarta kiwari maranéhna keur hiji pausahaan kuat kusabab eta. Salah sahiji jalma pausahaan, sugan neneng sadaya pausahaan, nyaeta Amazon.

March 1, 2018