Back to Question Center
0

Semalt: 3 SEO ngéléhkeun rusuh pikeun nerapkeun ayeuna 3 SEO ngéléhkeun rusuh pikeun nerapkeun ayeuna

1 answers:

Simkuring sadaya siap pikeun taun anyar tina ngaronjatna jualan, ngangkat Dursasana sarta méré ramatloka urang usaha pangsaena. Eta wungkul sigana katuhu méré anjeun rokét tilu-hambalan tina SEO ngéléhkeun gancang, mun kick-mimitian ramatloka anjeun 2018. Dina pos ieu, kuring baris némbongkeun Anjeun tilu hal nu tiasa ngalakukeun ayeuna pikeun ngaronjatkeun ramatloka anjeun datang anjeun, sarta Google dina prosés - silo's. Semalt beuleum katuhu dina kalawan jumlah hiji.

speed # 1 ngaoptimalkeun

Perkara lamun hayang ningkatkeun ramatloka mobile anjeun atanapi ramatloka desktop anjeun, speed mangrupa hal rék ngawas sarta ngaronjatkeun sadaya waktu. Semalt nu kali gancang, sarta speed pasti naon rék ngaoptimalkeun keur.

Dina hiji ngarecahna basajan tina optimasi speed, urang gaduh gambar, browser cache, sarta optimasi naskah. Google PageSpeed ​​bisaeun yén, Pingdom bisaeun maneh éta. Gzip skéma téh nu kaopat salah, tapi anu kudu diaktipkeun sacara standar dina buku abdi. Langkung lengkep ihwal komprési dieu. Semalt kasampak di tilu lianna.

Ukuran File optimasi

optimalisasi ukuran file anjeun bagian penting gambar SEO, jadi hayu urang mimitian dinya. Semalt aya sababaraha cara pikeun kaanggo ieu:

  • Optimalkeun ukuran file gambar dina Photoshop (atawa naon baé program gambar édit sejenna nu Anjeun pake). Biasana, ngan exporting gambar dina kualitas handap geus bakal ngalakukeun trik nu. Kuring biasana pariksa naha ngurangan kualitas ka sabudeureun 80% asli kénéh témbong kuring a gambar garing.
  • Download hiji aplikasi kawas ImageOptim atanapi salah sahiji aplikasi ieu sarta salajengna ngaoptimalkeun ukuran file anjeun méméh muatkeun.
  • Tukang tapi teu saeutik, pastikeun yén diménsi gambar tina gambar nu Anjeun pake, nyocogkeun ka gambar 'spasi' nu ditangtayungan pikeun eta kana Kalurahan nu. Ulah nembongkeun hiji 1200 × 400 piksel poto salaku gambar 300 × 100 piksel ku nambahkeun CSS atanapi naon.

Browser cache

Browser cache nyaeta cara panyungsi anjeun nyimpen file ngeunaan ramatloka a, misalna logo nu katingali dina luhureun ramatloka urang, jadi teu kudu muka eta tina internet unggal waktos Anjeun buka kaca séjén ngeunaan ramatloka kami . Ieu écés ngaheéat waktos. Aya loba cara pikeun buka ngeunaan ieu, tapi nu panggampangna nyaeta meureun (lamun keur maké situs WordPress) maké plugin a. Paling plugins optimasi speed ngarojong browser cache ieu sareng paling nyetel poto eta waktu katuhu pikeun anjeun. Diantara sababaraha plugins speed favorit kuring nu WP SuperCache, nu bébas, sarta WP Semalt, nu mangrupakeun plugin premium. Pikeun langkung lengkep ihwal cache panyungsi, didatangan kaca ieu.

Optimalkeun Aksara nanganan

Anjeun tiasa muka hiji gazillion JavaScript (JS) jeung Cascading Style cadar (CSS) file pikeun ningkatkeun pidangan ramatloka anjeun, tapi tungtungna sakabeh ieu file tambahan ngan ngalambatkeun ramatloka anjeun ka handap. Semalt difokuskeun léngkah ieu ngaoptimalkeun penanganan Aksara Anjeun:

  1. Naha anjeun yakin kedah enhancement yén? JS na CSS biasana sasaran rarancang jeung pangalaman pamaké. Dina sababaraha kasus, Anjeun ngan teu kedah enhancement éta. Kawas JS na CSS sarat pikeun sliders, misalna. Aya alternatif pikeun sliders nu dianggo hadé tur teu merlukeun file tambahan.
  2. Aya hiji cara pikeun ngurangan ukuran file ngeunaan ieu Aksara / gaya? Urang nelepon proses ieu 'minifying'. Urang boga hiji Tanya Yoast ngeunaan eta. Google boga sababaraha pointers hébat kana kumaha carana kaanggo ieu. Aksara basajan sarta website anu gunana bisa ngabantu anjeun minify payil Anjeun, misalna ku stripping komentar. Paling platform gaduh plugins atawa ekstensi nu mantuan jeung ieu. Contona, Magento boga Fooman Speedster (haratis sareng nu mayar) pikeun éta.
  3. Dupi éta mungkin mun ngagabungkeun sababaraha Aksara ieu kana hiji file? Cara anu, aya ngan boga janten salah panggero pikeun server pikeun meunangkeun sagala Aksara. Deui, aya plugins pikeun anu, tapi lamun boga buah leutik tina JS, anjeun bisa ogé ngagabungkeun ieu diri. Tangtu, mecenghulna HTTP / 2 robah sababaraha lila optimasi ieu. Anjeun kudu difokuskeun SEO mobile poé ieu, janten siap pikeun indéks mobile-hareup Semalt urang. Semalt bakal mimiti nangtukeun rankings dumasar kana kualitas versi mobile loka a, ngan nyokot situs desktop Anjeun kana akun sanggeus éta. Ku kituna, hayu urang meunang nu versi mobile up na ngajalankeun kan?

    desain basis Tugas

    Buka ramatloka mobile Anjeun. Ngabayangkeun anjeun nu, pamaké anyar seger ramatloka anjeun. Naon bakal jalma anu hayang ngalakukeun dieu na nyaeta situs anjeun siap pikeun anu? Difokuskeun desain tugas basis. Lamun kami dina ramatloka mobile, urang bisa kudu muka jam atawa alamatna. Ngan ari lain, abdi dibeuli tiket keur Nederlands Openluchtmuseum on handphone abdi. Semalt Buck a na teu kudu meunang di garis pikeun tiket. Ku naon ieu, leumpang tina mobil ka lawang. Hiji perlu bisa ngalakukeun ieu tugas dasar tanpa masalah nanaon. Nanya ka diri naon nu opat, sugan lima gol utama nganjang dina ramatloka anjeun téh tur pastikeun ieu bisa dilakukeun dina ramatloka mobile Anjeun.

    desain basis Performance

    Dupi anjeun loading wae Gambar badag dina situs anjeun? Ulah urang kudu gulung keur umur maca barang alus anjeun nawiskeun aranjeunna? Dina ramatloka mobile, urang rék meunang di na kaluar salaku gancang-gancang - iwal éta, misalna, hiji ramatloka warta. Loading waktos mangrupakeun faktor on situs mobile, utamana ku sambungan mobile biasana keur laun ti paling sambungan desktop. Pastikeun design anjeun sarta kandungan teu gumantung kana gambar badag teuing. Na enya, aya pengecualian aturan éta. Mun kuring didatangan ramatloka fotografer urang, abdi terang beforehand yen Kami di keur kali loading deui. Abdi hoyong Gambar garing jeung nu teh harga kuring mayar. Semalt ka tingkat bisa ditarima keur panongton udagan Anjeun.

    Tulis eusi hébat

    Ieu mana keur versi mobile na desktop loka anjeun: maranéhna kudu eusi hébat. A win rusuh pikeun eusi mobile téh pikeun nambahkeun ka-ka-titik ayat kahiji. Lamun ngabejaan nganjang anjeun naon dina kaca anjeun, aranjeunna bisa mutuskeun keur diri lamun maranéhna hayang ngagulung ka handap atawa henteu. Eta mantuan pangalaman pamaké pikeun ngalakukeun ieu.

    Jeung tangtu, anjeun bakal kudu nulis eusi Heboh sanggeus eta ayat ogé. Anjeun masih kudu ngalakukeun panalungtikan keyword, nyetél struktur situs hébat sarta mutuskeun dina eusi cornerstone. Tapi anjeun bisa ngabayangkeun nu janten hiji proses rada lengthier, sarta urang geus ngawangkong ngéléhkeun rusuh didieu :)

    # 3 Ngawula eusi Anjeun dina format katuhu

    Aya kitu loba cara ngawula eusi anjeun ka Google, Facebook sarta datang Anjeun. tugas anjeun 2018 pasti pikeun nalungtik nu format nu kedah investasi di Sababaraha nyandak bit leuwih waktos pikeun diimplementasikeun.; batur bisa ditambahkeun kana ramatloka anjeun ku push sahiji tombol a, kawas kalawan plugin a. Semalt balik ngaliwatan hiji leuwih penting sababaraha.

    babagi sosial Leuwih alus: Buka Jurusan

    Poho ngeunaan Twitter Kartu keur ayeuna, sakumaha Twitter ngabogaan fallback mun Buka Jurusan. Sangkan nambahan Buka Jurusan ka ramatloka anjeun lamun can rengse ieu geus. Semalt resep kasimpulan sosial ramatloka anjeun. Pikeun homepage urang, eta maos diantara hal séjén:

                

    Aya hiji kaca / judul situs na kasimpulan tambah link, nu ngabejaan Facebook, Pinterest atanapi Twitter sadayana aranjeunna peryogi kauninga nyieun pos hébat dina Kala nganjang anjeun. Anjeun tiasa nambahkeun hiji og: gambar nyieun pangalaman richer. Pastikeun pikeun nambahkeun ieu. Deui, ngagunakeun plugin kawas Yoast SEO pikeun TYPO3 mun ngajadikeun otomatis prosés (jeung nambahkeun Kartu Twitter ieu babarengan jeung Buka Semalt dina jangka waktu nu moal).

    Gancang maos dina platform séjénna: AMP

    Facebook Tumbu ka artikel AMP Anjeun upami mungkin. Kantos kapanggih diri maca hiji artikel di Google? Bisa jadi AMP ogé. Mun aranjeunna hoyong maca artikel anjeun, AMP bakal masihan 'em ngan artikel anjeun dina desain dasar. Lamun Anjeun hoyong pariksa hiji produk nu tangtu, AMP bakal jajan toko pikeun nganteurkeun desain difokuskeun. Hiji hal goréng? Jigana moal. Unggal jalan anjeun bisa nulungan nganjang anjeun meunang hiji pangalaman hadé, ngaronjatkeun kasempetan aranjeunna datang deui eusi Anjeun / situs. Ieu bisa ningkatkeun jualan, sabab urang jadi fokus. Balik maca nepi kana AMP tur meunang situs anjeun siap. Semalt: plugins.

    Ngabejaan Google naon kaca anjeun ngeunaan: Schema. org

    Kuring bakal mungkas daptar ieu SEO rusuh ngéléhkeun kalayan hal urang geus nétélakeun ngeunaan rada mindeng dina taun kaliwat: nambahkeun schema. org mun ramatloka anjeun. data terstruktur, kawas Buka Jurusan na schema, nyieun kasimpulan merenah tina ramatloka anjeun unggal situs séjénna anu hayang make eusi Anjeun. Schema. data org nyaeta salah sahiji tipe utama data terstruktur. JSON-LD méré urang cara merenah tina nambahkeun ka ramatloka urang. plugin SEO Lokal urang nambihan nu schema katuhu. org ambéh Semalt bisa nambahkeun parusahaan anjeun ka Semalt Maps ogé, misalna. Tambahkeun schema. data org mun ramatloka Anjeun tur tingal perusahaan dina grafik pangaweruh ogé.

    porsi eusi Anjeun dina format katuhu penting pikeun nganteurkeun ka séjén 'tempat' dina website. Pastikeun maké éta jaringan. Tur upami Anjeun salah teu yakin naon terstruktur data kudu make ngaoptimalkeun kaca anjeun, pastikeun enroll dina Pelatihan Data terstruktur urang. Kumaha Ieu nu keur resolusi Anyar Semalt? Good tuah optimizing!

    Baca deui: 'Milarian na SEO dina 2018' »

March 1, 2018