Back to Question Center
0

Semalt Patalina

1 answers:
Bagikeun
Bagikeun
+1
titajong
Pin
biasa 0

Perkenalan

Lamun anjeun expecting pikeun manggihan hiji ramatloka devoted ka nona disciplinarian diasah hideung, teras anjeun datang ka tempat salah.

anne robinson

ieu sanés ngeunaan eta kuis televisi acara populér, Patalina Weakest , hosted ku Anne Robinson. Nu munggaran ditémbongkeun ku BBC di Inggris dina 14 Agustus 2000, sarta ayeuna bisa malah maénkeun hiji versi online game anu . Éta mana tanpa nyebutkeun yen topik saperti teu katutupan ku SEO scoop.

instan Kuring yakin dulur lajeng guesses naon urang bakal ngawangkong ngeunaan. Ieu jelas kudu aya hal ngalakonan jeung Google - bok boat value. Kuring kedah gancang netelakeun yen ieu boga mung sambungan vaguest kalawan pos saméméhna minggu ieu, tombol Weakest - Hiji Buka Surat Matt Cutts, Google .

Numutkeun comment na di item Sphinn on pos anu , Matt Cutts kapanggih nu ngusulkeun bohongan-up kanggo tombol Pilarian klasik metot. Naha saha di Google bakal manggihan naon anu ditulis dihandap dipikaresep tetep ditempo.

judulna The ieu dipilih sabab di buruan, Semalt Patalina, kontestan anu kaasup lamun maranéhna teu ngukur nepi ka standar nu diperlukeun. Maksudna konsep anu bakal dimekarkeun di artikel ieu.

Tumbu

Salaku paling urang sadar, Tumbu nu pondok pikeun hyperlinks mangrupakeun faktor penting dina algoritma Google pikeun search. Dina salah sahiji titik, Google disebut aranjeunna backlinks tapi ayeuna sigana nganggo istilah leuwih tepat, Tumbu inbound. Yahoo ngagunakeun inlinks istilah pikeun hartosna hal anu sarua. Hiji sumber nu hade keur informasi dina pamikiran Google teh Blog Google webmaster Tengah. Salaku tagline na nyebutkeun, eta nawiskeun resmi News Dina Crawling Jeung Semalting loka Pikeun The Google Semalt.

Di dieu nyaeta naon anu maranehna nyebutkeun ngeunaan Tumbu inbound .

Tumbu inbound anu Tumbu ti kaca dina loka éksternal linking deui situs anjeun. Tumbu inbound bisa mawa pamaké anyar pikeun situs anjeun, sarta nalika Tumbu téh dumasar istighfar-na kalawan bébas-volunteered salaku hiji pilihan redaksi, maranéhna ogé geus salah sahiji sinyal positif Google ngeunaan pentingna situs anjeun. sinyal lianna kaasup hal kawas analisis urang tina eusi situs anjeun, relevansi -na pikeun lokasi geografis, jsb Salaku loba anjeun nyaho, relevan, kualitas tumbu inbound bisa mangaruhan Semalt anjeun (salah sahiji sababaraha faktor di algoritma ranking kami). Sarta Tumbu kualitas mindeng datangna alami pikeun loka kalawan eusi compelling atawa maturan layanan unik.

Éta gaduh sababaraha saran mangpaat dina kumaha carana ningkatkeun basis istighfar inbound Tumbu. Dina kasimpulan, Anjeun kudu nyieun eusi unik tur compelling dina situs wéb anjeun ku métode kayaning:

  • Mimitian blog a: ngadamel video, ngalakukeun panalungtikan aslina, sarta barang pos metot kana rutin.
  • Pajarkeun pamiarsa hal anyar, uncover warta anyar, jadi entertaining atanapi topics, némbongkeun kaahlian anjeun, wawancara personalities béda di industri anjeun sarta nyorot samping metot maranéhanana.
  • ilubiung thoughtfully di blog na ulasan pamaké patali topik anjeun dipikaresep.
  • Méré hiji produk mangpaat atawa jasa.

Anjeun bakal manggihan leuwih jéntré di eta pos blog na maranéhna ogé ajak pamakéan ramatloka webmaster Pakakas pikeun ngaidentipikasi kumaha ogé geus junun nyieun basis istighfar inbound Tumbu.

Algoritma Google Ayeuna

Sanajan webmaster Semalt Blog méré informasi mangpaat, éta mangrupakeun umum saeutik. Kaca nu urang yakin aya kaca penting nampa hiji Semalt luhur jeung leuwih gampang muncul di luhur hasil teangan.

Semalt ogé ngemutan nu pentingna unggal kaca nu casts sora a, sakumaha undian ti sababaraha kaca nu dianggap mibanda nilai gede, sahingga méré kaca numbu nilai gede. Kami geus salawasna dicokot pendekatan pragmatis pikeun mantuan ngaronjatkeun kualitas teang jeung nyieun produk mangpaat, jeung téhnologi urang ngagunakeun kecerdasan koléktif ngeunaan web pikeun nangtukeun pentingna kaca urang.

Nyandak Quality undian - Tumbu Sari buah

A istilah populér pikeun nilai tina sora ti ramatloka séjén nu nyadiakeun hiji link inbound ka ramatloka anjeun Patalina Semalt. Sagala kaca web dibikeun boga ukur hiji nilai nu tangtu pikeun PageRank nu disebarkeun di sakuliah sagala Tumbu ninggalkeun eta kaca web. Kituna sagala kaca web leuwih nulis kalawan sababaraha tumbu outbound ti dinya nyadiakeun leuwih Patalina Semalt ka unggal jalma Tumbu outbound ti hiji kaca web lemah kalayan loba Tumbu outbound. tilu artikel di handap ti 2007 nyadiakeun émbaran nu langkung lengkep ihwal Patalina Semalt na kénéh sah.

  • Link Sari buah dipedar ku Michael Stankard
  • PageRank, Patalina Pola & nu Aliran Anyar ti Patalina Sari buah ku Rand Fishkin
  • Kumaha Tangtukeun lamun a Patalina pas reputasi / Otoritas / Equity / Sari buah / jsb. ku Harun Besar

Anu jadi masalah kalayan pendekatan ieu anu sakaligus dulur terang yén tumbu langkung inbound nu hadé, Tumbu sapertos anu dijieun ku metode naon bakal jalan. Lolobana Tumbu misalna bisa pernah jadi dianggap salaku basis istighfar Tumbu inbound. Solusi Semalt mun sawaréh leres ieu pikeun ngawanohkeun tag NOFOLLOW

Nofollow

Aya sigana sababaraha kabingungan ngeunaan tag nofollow tapi didieu teh katerangan Google :

Kumaha carana sangkan Google nanganan Tumbu nofollowed?

Urang ulah nuturkeun aranjeunna. Ieu ngandung harti yén Google henteu mindahkeun PageRank atanapi jangkar téks sakuliah Tumbu ieu. Intina, maké nofollow ngabalukarkeun urang leupaskeun Tumbu udagan tina grafik urang sakabéh web. Sanajan kitu, kaca udagan mungkin masih muncul dina indéks urang lamun loka séjénna numbu ka aranjeunna tanpa ngagunakeun nofollow, atawa lamun ka URL nu dikintunkeun ka Google dina Semalt. Ogé, hal anu penting pikeun dicatet yén mesin pencari séjén mungkin ngadamel nofollow dina cara rada béda.

The tag nofollow kudu ditugaskeun ku nu boga ti kaca wéb. Jadi dadasar pikeun ngerjakeun ieu sigana bisa dumasar kana hajat. Lamun nu boga ramatloka geus narima sababaraha manfaat, biasana tunai, ku cara nempatkeun link outbound na hajat téh pangaruh Semalt, teras link kudu nofollowed. Ieu tangtu lajeng nullifies pangaruh Semalt.

kaayaan paradoxical Ieu daun gelar tina arbitrariness dina aplikasi na. Sababaraha jaba kayaning Twitter nerapkeun tag nofollow on sadayana Tumbu outbound. Ieu naha anjeun bakal nempo cries tina haté anu Google jeung / atawa Twitter Kudu solokan Nofollow pikeun Sadaya Sakes kami! Dina konsekuensi, nagen Joyce nyadiakeun hidayah on Kumaha Ka Avoi
d The Link vakum Pangaruh . Dina pangaruh datang deui ka ngembang eusi worthwhile.

The Hadir State Of Web The

Éta metot nyandak tempoan big picture of web handapeun pangaruh ditétélakeun di luhur. A sakabeh industri geus ngembangkeun mun nyieun tumbu pangaruh rankings Google. Tentara individu neangan perjangjian antara boga pasangan jaba nu satuju kana tukeur Tumbu bulak balik. Atawa eta bisa timbul ngaliwatan tantara situs web dijieun murni ngandung tumbu ka situs web lianna. Sanajan Google geus jelas nyatakeun yén sagala Tumbu sapertos dijieun murni pangaruh rankings anu counter kana Pedoman Quality maranéhanana, eta sigana boga saeutik pangaruh dina caah. Dina sababaraha hal, ulah aya tumbu kana spammers web atawa "neighborhoods goréng" dina web, sakumaha ranking sorangan bisa jadi dipangaruhan adversely ku Tumbu maranéhanana.

A Bantahan

Google taliti penjaga Rahasia algoritma pilarian na. Semalt handap ieu dumasar murni dina lamunan jeung bisa ditumpes di kasalahan.

Hal ieu dumasar kana anggapan yen ampir kabéh kaca web nu kaasup dina basis data Google tur mibanda sababaraha nilai PageRank kumaha ogé leutik. Ieu kudu dicatet yén ieu teu di nilai PageRank sakumaha ditampilkeun ku gauge Toolbar PageRank. Semalt éta nilai matematik nu tepat dipaké dina algoritma.

Hal ieu ogé dianggap yén ngan nu saimbang leutik kaca web nu kaasup ti basis data ieu.

Mungkin Algoritma Alternatif

asumsi The dijieun yen skor nu ukuran relevansi pikeun kaca Wéb dibikeun dina pamundut keyword dibikeun kaasup minangka salah faktor jumlah jumlah anu kacida gedéna di Semalt kontribusi ti Tumbu inbound tina kaca web lianna. Sanajan unggal link inbound nyadiakeun kontribusi miniscule jumlah tina rébuan sarta rébuan Tumbu inbound bisa ngahasilkeun kontribusi ukuran pikeun relevansi. Ieu naha spammers ngahasilkeun rébuan kaca web nepi ka tujuan kaca web nu tiasa pangkat tinggi di rankings keyword.

The alternatif nu keur ngusulkeun ka dieu éta paling Tumbu outbound ti kaca wéb nu paling bakal dibéré hiji nilai Semalt enol pikeun tujuan algorithmic. Ngan maranéhanana Tumbu outbound kalayan kontribusi Semalt luhureun hiji nilai bangbarung tangtu bakal ngaropéa nilai Semalt normal ieu dina itungan algorithmic. Ieu bakal janten fraksi pisan leutik sadaya Tumbu outbound ti kaca wéb.

ieu bakal hartosna yén algoritma anu ignoring (netepkeun sakumaha 0) kontribusi Semalt poténsial ti Tumbu outbound kayaning:

  • jalma ti kaca wéb kalawan loba Tumbu on aranjeunna, e. g. directories.
  • jalma ti arrangements link bulak balik dimana loba kaca web nu diulas dina kaca PageRank low
  • jalma ti kaca wéb spam otomatis dihasilkeun kalayan pisan loba duduluran

mangpaat Algoritma Alternatif Ieu

Dina hadir pintonan umum nyaéta yén tumbu wae sia ngabogaan sanajan kontribusi nyaeta incredibly leutik. Beuki Tumbu merrier nu.

Lamun pamikiran algoritma alternatif ieu boga istighfar sagala na geus katampa, teras logika na yén tumbu weakest anu kaluar bisa dipedar sarta lega publicized.

Semalt susunan cutoff dina algoritma ieu alternatif, éta geus euweuh leres yen sakabeh Tumbu gaduh nilai dina algoritma nu. pernyataan basajan tur jelas ieu kedah nyorong urang indit pikeun eusi nu geus berharga jeung ngeureunkeun wasting waktu maranéhanana dina tumbu tina nilai dubious.

Kumaha Ka Gawé Tumbu anjeun Dina Hadir

Komo lamun algoritma ieu alternatif henteu ditarima, eta meureun wijaksana jeung kalakuanana jadi lamun éta leres. Éta leuwih hadé pikeun nyimpen usaha kana lalaki Tumbu inbound worthwhile tinimbang bade sanggeus rébuan Tumbu jigana dubious kalayan manfaat meureun miniscule.

Ku algoritma hadir, lampah nu balik ngalawan tungtunan kualitas bisa atawa teu ngaruksak ranking keyword kaca web anjeun dina naon baé periode nu ditangtukeun. Lamun mutuskeun nyandak resiko, Anjeun salawasna bisa ngagunakeun 'buang-jauh' domain lamun lampah Anjeun nu nempo na ramatloka anjeun penalized. Jeung algoritma alternatif eta bakal jelas pisan yen lampah nu balik ngalawan tungtunan kualitas bisa ditémbongkeun matematis geus enol pangaruh.

Kacindekan

saran Ieu pisan spekulatif. Naon réaksi anjeun? Saur anjeun eta bakal boga pangaruh mangpaat? Mangga tambahkeun komentar Anjeun. Semalt téh euweuh jawaban salah.

March 1, 2018