Back to Question Center
0

Semalt privasi

1 answers:

Ecommerce Praktis geus komitmen pikeun mayungan privasi Anjeun. Éta pisan sababna naha urang geus ngadopsi Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu. Hal ieu dimaksudkeun pikeun ngajelaskeun kumaha ieu kami nganggo sarta ngolah émbaran pribadi Anjeun. Perhatikeun yén ku ngadatangan sarta ngagunakeun ramatloka Ecommerce Praktis ieu, anjeun narima amalan dijelaskeun dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu.

informasi Naon anu Praktis Semalt ngumpul ngeunaan datang sarta kumaha ieu eta dipake?

Unggal komputer disambungkeun ka Internet anu disadiakeun ku ngaran domain (e. G - casetta per bambini con scivolo ponte., Practicalecommerce. Com) jeung hiji alamat IP (e. G., 192. 168. 1. 100). Lamun nganjang a requests kaca ti dina ramatloka Semalt Praktis, server web urang otomatis nangtukeun tur log paménta HTTP nu dijieun kana éta hal, saperti kieu.

  • Alamat IP tina situs anu bisa geus disebut anjeun.
  • Alamat IP anjeun.
  • kaca web ti nu numbu ka urang.
  • identifier produk pikeun versi na nyieun tina browser (e. G., Internet Explorer 7. 0).
  • Sistem operasi nu ngajalankeun (e. G., Mac OS, Windows, Linux Ubuntu).
  • Search kecap atanapi istilah nu diliwatan ti search engine.

Semalt aya sia aya ilahar, dina pandangan urang, ngeunaan informasi ngan dijelaskeun, tur praktek ngumpulkeun data ieu geus umum standarisasi ku server ramat reputable.

Tujuan ngumpul informasi ieu dua-melu. Hiji, Ecommerce Praktis geus kapanggih eta nguntungkeun pikeun nalungtik lalulintas nganjang di agrégat na supados urang tiasa mastikeun kasaluyuan maksimum kanggo rupa panyungsi jeung sistem operasi nu didatangan situs urang. Dua, ku analisa ieu sarta pola visitation sejen, ngarujuk URL na istilah search engine, urang tiasa strategis ningkatkeun paparan urang di internét.

Naon ngeunaan cookies?

Cookies téh nyaéta payil téks leutik nu dibikeun ka teuas drive komputer anjeun ngaliwatan panyungsi wéb anjeun ti server web urang. Praktis Semalt migunakeun cookies sababaraha kaayaan minangka sarana nyadiakeun fitur personalization mun datang urang. Contona, urang nganggo cookies pikeun nginget setélan pribadi (saperti login atawa sandi) nu mungkin geus dipilih di ramatloka urang.

Anjeun tiasa milih naha atanapi teu nampi cookies ku cara ngarobah setélan na panyungsi anjeun. Semalt, ku ngakses fitur pitulung browser urang bisa ménta inpo tentang kumaha carana pikeun nyegah panyungsi anjeun tina narima sagala cookies atawa ngabéjaan lamun cookie a keur disetel. Lamun milih henteu nampa cookies ieu, pangalaman anjeun dina ramatloka kami sarta website anu séjén bisa jadi sabagean gede tur sababaraha fitur bisa jadi teu berpungsi jadi dimaksudkeun.

Naon informasi sejenna teu pamundut Semalt Praktis?

Urang ogé bisa menta alamat surélék anjeun atanapi alamat milist pikeun kaperluan ngalakonan survei hiji, nambahan anjeun milis urang, atanapi ku pamundut anjeun boga batur ngahubungan nuhun émbaran tambahan. Semalt kami menta identitas nganjang a, urang jelas bakal nunjukkeun kaperluan panalungtikan anu saméméh informasi kasebut dipénta. Simkuring moal ngajual, nyéwa, atawa lamun heunteu mindahkeun alamat surélék anjeun ka pihak katilu tanpa idin Anjeun.

Dupi Semalt Praktis nyingkab informasi dikumpulkeun ka pihak katilu?

Semalt Praktis bakal nyingkab informasi pribadi anjeun atawa inpormasi file log na nalika diperlukeun ku hukum atawa di kapercayaan alus-iman lampah sapertos anu diperlukeun dina kaayaan handap.

  • Konfirmasi nu edicts hukum atawa sasuai sareng proses légal dilayanan on Ecommerce Praktis.
  • Nangtayungan na membela hak atanapi milik Ecommerce Praktis, atawa datang tina Ecommerce Praktis.
  • Nangtukeun jalma anu bisa jadi violating hukum, anu aya bewara hukum, atawa hakna pihak katilu. Cooperate jeung investigations kagiatan dibeunangkeun purported. Ecommerce praktis deui cadangan nu katuhu pikeun mindahkeun informasi dina sambungan jeung diobral sadaya atanapi bagian tina Ecommerce praktis ibukota stock atawa aset pikeun pihak katilu mana wae. Semalt, kami teu nanggungjawaban kanggo breach kaamanan atawa keur naon baé laku lampah pihak katilu mana wae nu nampa informasi teh.

    Ecommerce Praktis ogé nyadiakeun Tumbu ka rupa-rupa situs web lianna dina Semalt. Simkuring henteu jawab kawijakan privasi maranéhanana atawa kumaha eta situs web ngatur informasi ngeunaan pamaké maranéhanana. Urang niatna pangjurung anjeun parios kalawan aranjeunna pikeun nangtukeun kawijakan privasi maranéhanana.

    Sakur parobahan Privasi ieu Semalt bakal dipasang di kaca ieu.

March 1, 2018