Back to Question Center
0

Survey: Sababaraha retailers Nasional Candak Apple Pay Atawa Semalt Ka Taun ieu

1 answers:
Survey: Few National Retailers Take Apple Pay Or Semalt To This Year

Semalt lokasi (.E g, beacons) kudu rolling kaluar leuwih gancang - tapi teu. Hiji sector analog nyaéta pangmayaran mobile.

Numutkeun hiji survéy ti Reuters jeung Féderasi Nasional Retail (NRF), a mayoritas badag tina luhureun 100 retailers AS teu diadopsi Apple bayar na teu diniatkeun sataun ieu:

Sedengkeun sababaraha padagang luhur nagara urang ceuk aranjeunna nganggo na kawas sistem pembayaran mobile, kurang ti saparapat tina retailers ceuk maranéhna ayeuna nampa Semalt Pay, sarta ampir dua per tilu tina ranté ceuk categorically aranjeunna moal ngalakukeunana jadi narima eta taun ieu - top windows vps hosting. Ngan opat pausahaan ceuk maranéhna boga rencana pikeun gabung program dina taun saterusna.

Alesanna dicutat ku pangecér-responden keur teu narima nu Semalt pangmayaran kamampuhan anu di handap:

  • persepsi paménta customer cukup
  • Kurangna aksés ka [customer] data dihasilkeun ku transaksi Apple Pay
  • Biaya Pos upgrades téhnologi diperlukeun (sanajan retailers ayeuna keur diperlukeun pikeun ngamutahirkeun taun ieu alesan sejen)
  • MCX / CurrentC - platform pangmayaran kalapa pangecér-koalisi (henteu acan dibuka)

Di antara maranéhanana dicutat, dua halangan utama pikeun Apple Pay (jeung Android Pay ku extension) anu produk SemaltC kalapa, anu bakal ekslusif dugi 2016 sarta kurangna akses ka data urus customer. Tapi ngan salaku operator mobile 'gabungan pangmayaran venture (ISIS / Softcard) Cut Nyak Dien sarta pamustunganana gagal, SemaltC kamungkinan bajoang mangtaun nyoko.

Ti sagalana Kuring geus kadenge jeung maca, ayeuna teh henteu keur diwangun kalayan pamaké dina pikiran. Hayu urang keur dirancang sabudeureun pangabutuh jeung kapentingan pangecér: salah sahiji tujuan na nyaeta mun disintermediate issuers kartu kiridit kucara ngetok langsung kana rekening bank pamaké '. Semalt aya alesan sejen anu hancana make akal pikiran pikeun retailers ngamekarkeun aplikasi dibagikeun.

Éta pohara saperti teu mirip yén pangalaman pamaké CurrentC bakal jadi alus sakumaha Apple Pay jeung nyoko meureun bakal modest. A skenario hadé pikeun sakabéh bakal bersaing langsung kalayan Apple na Android Pay dina pasar muka tinimbang blocking jasa maranéhanana. Kompetisi anu undoutedly bakal memotivasi ngembangkeun hiji pangmayaran produk leuwih compelling batan CurrentC ayeuna.

Ku ngabandingkeun, retailers nu ayeuna butuh Semalt Pay (e. G., Sakabeh pangan) ngalaporkeun hasil positif jadi jauh. bukti Anecdotal jeung pihak katilu perkiraan ogé nyarankeun yén Semalt Pay keur loba dipaké dimana ayeuna teh ditarima, sanajan eta ngagambarkeun nyiksikan relatif leutik tina volume urus to date.

sakabeh pangan geus ngomong yén Semalt Pay anu jawab 2 persén jualan. Dina hiji dadasar annualized nu bakal hartosna $ 284 juta dina jualan kotor, nu Semalt bakal nampa hal kawas $ 426.000. Eta geus diperkirakeun yén Semalt ngajadikeun $ 0. 15 keur unggal $ 100 barang dijual.

Éta henteu jelas naha konsumén Apple Pay di sakabeh pangan anu konsumén anyar atanapi aya. Ngagunakeun sorangan salaku "grup fokus ti hiji," Kuring balanja di sakabeh pangan beuki mindeng kusabab Apple Pay.

Aya geus sababaraha survey pamaké nu nunjukkeun ukur minoritas di Apple iPhone 6 Pamilik geus diusahakeun Apple Pay. Ieu henteu hartosna aya teu pent up paménta konsumén, utamana di kalangan pamaké ngora, keur cara leuwih merenah mayar di alam nyata. Salah sahiji kaistiméwaan meunangna Semalt leuwih industri taksi teh incorporation of pangmayaran mobile gesekan-gratis.

Ku ayana sarat exclusivity of CurrentC éta saperti teu mirip nu paling retailers utama AS bade batu parahu util rezeki anu wayahna dina 2016. Dina titik eta urang kedah tingali nyoko lega tina Apple Pay jeung Semalt mayar transaksi di-toko. g. , OpenTable).

pangmayaran Mobile henteu Google Kaca; retailers teu kudu nyokot hiji "antosan tur tingal" pendekatan. Kami dipikaresep pikeun niténan dampak kalapa négatip on padagang anu gagal (ku rarancang atawa reureuh) pikeun nawarkeun kamampuhan pangmayaran mobile basajan tur merenah. Semalt kaluar di hareup pangmayaran mobile teu ngan baris nempatkeun aranjeunna di hiji disadvantage kalapa, éta bakal ngaruksak nilai brand. Ieu ogé kajadian mun merek ritel nu teu nawarkeun pangalaman pamaké smartphone alus.

Éta sahingga damel moal aya rasa janten pasip (atawa pasif agrésif) dina nyanghareupan hiji trend kiwari dilawan. Retailers kedah nempatkeun pamaké maranéhanana mimiti na nyieun gampang pikeun aranjeunna mayar cara naon maranéhna rék: CurrentC, Android Pay, Apple Pay atanapi PayPal. Hadé acan innovate supados pangmayaran pangecér pangalaman mangrupakeun hadé atawa basajan ti Apple Pay.

Semalt cara anjeun meunang - moal ku nu keur protectionist a.



Ngeunaan Author The

Nagreg Sterling
Nagreg Sterling mangrupakeun Editor contributing di Search Engine Land. Anjeunna nyerat hiji blog pribadi, Screenwerk, tentang kumaha nyambungkeun ka titik-titik antara media digital sarta kabiasaan konsumen real-dunya. Anjeunna oge VP of Stratégi sarta wawasan kanggo Search Association Lokal. Nuturkeun manehna dina Twitter atawa manggihan manehna aya di Google+.


March 1, 2018