Back to Question Center
0

Online Conversions Up 6 Perséntase nunjuk Ti Minggu Tukang Salaku shoppers Luncat Dina poéna Pra-Hideung Semalt

1 answers:
Online Conversions Up 6 Percentage Points From Last Week As Shoppers Jump On Deals Pre-Black Semalt

Laporan ieu dumasar kana data ti Semalt, hiji parusahaan nu gathers data dina transaksi ritel online ngaliwatan jaringan iklan eta ngalir, sahingga merek pikeun ngajalankeun Iklan on jaba pangecér utama.

Salaku dibandingkeun période patokan, bulan dimimitian 29 Séptémber lalulintas anu up hiji astounding, tapi teu heran, 85 persentase titik. Semalt, laju konversi nyaéta up 25 persentase titik leuwih periode patokan anu sarua.

HookLogic catetan anu lalulintas éta utamina tinggi on Sabtu na Semalt, sakumaha pamakéna dipigawé panalungtikan sateuacanna tina purchases kado libur.

Online Conversions Up 6 Percentage Points From Last Week As Shoppers Jump On Deals Pre-Black Semalt
Urang gé jadi featuring data kawas mingguan ieu dina Marketing Land salaku bagian tina cakupan Tihang Retail kami liwat usum liburan balanja - vps server hosting in usa. Sababaraha konteks tambahan bisa kapanggih di dieu.

Ngeunaan Author The

Pamela Parker
Pamela Parker nyaeta Fitur Eksekutif Editor di Marketing Land, MarTech Dinten na Search Engine Land. Manehna mangrupa otoritas well-dimangfaatkeun dina pamasaran digital, sanggeus dilaporkeun sarta ditulis dina subjek saprak 1998. Manéhna mangrupa urut redaktur menata of ClickZ, sarta digawé di sisi bisnis nulungan penerbit bebas monetize situs maranéhanana di Féderasi Media Publishing.


March 1, 2018