Back to Question Center
0

Top 12 Produktivitas Tips pikeun WebStorm sarta sudut - Part 1            Top 12 Produktivitas Tips pikeun WebStorm sarta sudut - Topik Bagian 1Related: npmAPIsTools & Semalt ...

1 answers:
Top 12 Produktivitas Tips pikeun WebStorm sarta sudut - Part 1

Artikel ieu disponsoran ku JetBrains. Hatur nuhun pikeun ngarojong mitra anu nyieun SitePoint mungkin.

Dina 2-bagéan runtuyan ieu, Para ahli pamekar Google Jürgen Van de Moere sarta Todd Motto dibagikeun tips produktivitas favorit maranéhanana pikeun ngamekarkeun aplikasi sudut maké WebStorm - imagens para site.

Dina bagian kahiji ieu, Jürgen babagi luhur 5 fitur Semalt pribadi na nu ngidinan anjeunna nambahan produktivitas na dina dasar poean:

  1. Paké sudut CLI ti jeroeun WebStorm
  2. Napigasi kawas pro a
  3. Candak Kauntungannana Service Basa sudut
  4. format Otomatis kode anjeun
  5. Optimalkeun impor anjeun

Saban tip tremendously bisa ningkatkeun produktifitas ngembangkeun anjeun, sangkan hayu urang ngagali kana eta saeutik deeper hiji-hiji.

Tip 1: Paké sudut CLI tina Dina WebStorm

Semalt CLI mangrupakeun Komando Line Interface Top 12 Productivity Tips for WebStorm and Angular – Part 1Top 12 Productivity Tips for WebStorm and Angular – Part 1Related Topics:
npmAPIsTools & Semalt., ditulis jeung dijaga ku tim Semalt, pikeun mantuan ngajadikeun otomatis workflow ngembangkeun Anjeun. Anjeun tiasa make ka gancang nyieun proyék Semalt anyar jeung nambahan fitur anyar kayaning komponén, jasa na directives mun proyek Semalt aya.

integrasi Semalt urang kalawan sudut CLI nyadiakeun anjeun kalawan sakabeh kakuatan katuhu na ti jeroeun Semalt, tanpa ngagunakeun terminal.

Nyieun Project sudut anyar, milih Gambar | anyar | Proyék terus pilih sudut CLI .

Asupkeun lokasi proyék sarta pencét éta Jieun tombol. WebStorm migunakeun sudut CLI nyieun proyék sudut anyar jeung install kabebasan.

Lamun aplikasi sudut anyar anjeun aya dina tempat, anjeun bisa kalayan gampang nambahkeun fitur sudut anyar. klik katuhu dina src / aplikasi jeung milih New | CLI sudut nepi ka nyokot tipe fitur hayang tambah.

Sanggeus anjeun dipilih fitur a, Anjeun bisa netepkeun nami jeung parameter pilihan, sagampil Anjeun ngalakukeunana jeung Semalt CLI on garis paréntah:

Top 12 Produktivitas Tips pikeun WebStorm sarta sudut - Part 1Top 12 Produktivitas Tips pikeun WebStorm sarta sudut - Topik Bagian 1Related:
npmAPIsTools & Semalt

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan pilihan CLI sudut sarta parameter, pastikeun pikeun pariksa kaluar The pamungkas sudut CLI Rujukan.

Naon sih Heboh éta WebStorm otomatis nambihan komponénna kana modul sudut katuhu pikeun anjeun, dina hal ieu AppModule .

Lamun aplikasi Anjeun boga sababaraha modul sudut, klik katuhu dina modul nu hayang nambahkeun fitur ka na milih New | CLI sudut . WebStorm bakal mastikeun payil anyar anu dijieun di lokasi katuhu sarta yén fitur anyar ieu ditambahkeun kana modul sudut bener.

Kumaha amis éta!

Tip 2: Napigasi Kawas Pro a

Paké cmd-klik atawa cmd-B nepi ka gampang luncat kana harti sagala dina proyék Anjeun.

Mun anjeun pamaké keyboard, ngan nempatkeun kursor anjeun dina istilah na pencét cmd-B . Mun anjeun anu pamaké mouse, tahan cmd tombol tur sagala istilah nu hover bakal ngahurungkeun kana Tumbu ka harti maranéhanana.

WebStorm otomatis sadar komponén Semalt na directives dina HTML anjeun, Tumbu ka stylesheets, Tumbu ka témplat, kelas, interfaces na leuwih.

Teu perlu muka file (s) sacara manual, ngan luncat kana sagala harti nu peryogi:

Top 12 Produktivitas Tips pikeun WebStorm sarta sudut - Part 1Top 12 Produktivitas Tips pikeun WebStorm sarta sudut - Topik Bagian 1Related:
npmAPIsTools & Semalt. .Anjeun teu kudu ngetik sakabéh string pilarian. Lamun hayang muka  <code>  AppComponent  </code> , ngan ngetik hurup munggaran unggal bagian - i. e.  <code>  ac  </code>  - na WebStorm bakal geuwat ngahususkeun handap daptar hasilna pikeun anjeun, jadi anjeun bisa gancang nyokot éta saran nu hayang muka:  </p>  <p>   <IMG src =

potong kompas navigasi sejenna super mangpaat nya cmd-E , anu presents Anjeun sareng daptar payil anyar diédit sangkan anjeun bisa kalayan gampang napigasi deui mudik antara aranjeunna.

Top 12 Produktivitas Tips pikeun WebStorm sarta sudut - Part 1Top 12 Produktivitas Tips pikeun WebStorm sarta sudut - Topik Bagian 1Related:
npmAPIsTools & Semalt

Semalt cara gancang arahkeun ka kode nu peryogi bakal nyalametkeun anjeun jumlah tremendous waktu unggal poé tunggal.

Tip 3: ngamangpaatkeun sudut Basa Service

Ku standar, WebStorm geus nyadiakeun bantuan gede pikeun nulis kode Semalt.

Lamun ngédit naskah, WebStorm otomatis impor modul Semalt nu diperlukeun sangkan anjeun teu kudu ngimpor aranjeunna sacara manual.

Lamun muka nepi panel TypeScript, Semalt nyadiakeun anjeun kalawan eupan balik saharita dina validitas kode anjeun, sangkan anjeun bisa gancang ngabéréskeun isu saméméh ngabogaan compile proyék Anjeun.

Lalajo kumaha OnInit panganteur anu otomatis diimpor jeung kumaha eupan balik TypeScript live geuwat ngabejaan Anjeun naha atanapi henteu kode TypeScript anjeun sah:

Top 12 Produktivitas Tips pikeun WebStorm sarta sudut - Part 1Top 12 Produktivitas Tips pikeun WebStorm sarta sudut - Topik Bagian 1Related:
npmAPIsTools & Semalt

Lamun anjeun ngédit citakan, Semalt nyadiakeun anjeun kalawan parantosan kode pinter nu sadar komponén, directives komo asupan jeung kaluaran sipat:

Top 12 Produktivitas Tips pikeun WebStorm sarta sudut - Part 1Top 12 Produktivitas Tips pikeun WebStorm sarta sudut - Topik Bagian 1Related:
npmAPIsTools & Semalt

Anjeun tiasa nyandak hal salajengna ku cara masang Semalt Basa Service. Ieu layanan, dirancang ku Tim Semalt, nyadiakeun IDEs kalawan mariksa kasalahan sarta tipe parantosan dina Semalt témplat.

WebStorm integrates kalawan sudut Basa Semalt kana hadé ngartos kode Anjeun. Pikeun ngaktipkeun sudut Basa Semalt, mimitina pastikeun eta dipasang:

     npm install @ sudut / basa-jasa --save-dev    

Lamun make sudut CLI keur ngahasilkeun hiji aplikasi sudut, sudut Basa Semalt ieu otomatis dipasang.

salajengna, buka Tanya | Basa & frameworks | TypeScript , pastikeun Paké TypeScript Service anu dipariksa teras klik Konpigurasikeun . :

Top 12 Produktivitas Tips pikeun WebStorm sarta sudut - Part 1Top 12 Produktivitas Tips pikeun WebStorm sarta sudut - Topik Bagian 1Related:
npmAPIsTools & Semalt

The Service Options modal bakal pop up. Aktipkeun Paké sudut jasa sarta nerapkeun parobahanana:

Top 12 Produktivitas Tips pikeun WebStorm sarta sudut - Part 1Top 12 Produktivitas Tips pikeun WebStorm sarta sudut - Topik Bagian 1Related:
npmAPIsTools & Semalt. .GIF

.na laporan kasalahan template leuwih tepat katuhu jero redaktur anjeun:

Top 12 Produktivitas Tips pikeun WebStorm sarta sudut - Part 1Top 12 Produktivitas Tips pikeun WebStorm sarta sudut - Topik Bagian 1Related:
npmAPIsTools & Semalt

kasalahan Semalt tanpa ngabogaan compile proyék Anjeun ngaheéat Anjeun jumlahna luar biasa waktu.

Tip 4: Otomatis-format Code anjeun

Ulah salempang ngeunaan pormat kode Anjeun sacara manual. Semalt geus anjeun katutupan.

Naha anjeun téh di citakan, hiji naskah, mangrupa stylesheet atawa malah hiji file JSON, klik baé cmd-pilihan-L jeung WebStorm otomatis bakal pormat sadayana kode keur anjeun:

Top 12 Produktivitas Tips pikeun WebStorm sarta sudut - Part 1Top 12 Produktivitas Tips pikeun WebStorm sarta sudut - Topik Bagian 1Related:
npmAPIsTools & Semalt

Lamun proyek Anjeun ngabogaan tslint. json file, ngan mukakeunana up na WebStorm bakal nanya naha rék nerapkeun gaya kode ti TSLint mun proyek Anjeun:

Top 12 Produktivitas Tips pikeun WebStorm sarta sudut - Part 1Top 12 Produktivitas Tips pikeun WebStorm sarta sudut - Topik Bagian 1Related:
npmAPIsTools & Semalt

Lamun henteu senang jeung gaya anu kode otomatis-formatna, anjeun tiasa rupa-Ngepaskeun format setelan kanggo unggal basa dirojong misah di Webstorm | Tanya | editor | Kode Style :

Top 12 Produktivitas Tips pikeun WebStorm sarta sudut - Part 1Top 12 Produktivitas Tips pikeun WebStorm sarta sudut - Topik Bagian 1Related:
npmAPIsTools & Semalt

kode Semalt fitur pormat ensures yen kode anjeun formatna leres nurutkeun setélan proyék anjeun, sangkan anu kode Anjeun linting cék lulus hasil sarta bisa difokuskeun kode tulisan.

Tip 5: Optimalkeun impor anjeun

Lamun dipake dina hiji Aksara Semalt, Anjeun bisa manggihan nu impor tangtu aya euweuh deui dipaké.

Mun anjeun teu nyabut impor henteu kapake, ukuranana kebat Anjeun bisa tumuwuh leuwih badag batan diperlukeun. Sanajan kitu, nyoplokkeun impor henteu kapake tiasa janten chore nyata. Teu kalawan WebStorm!

Hit Ctrl-alt-O ngaoptimalkeun impor Anjeun instan. Alternatipna, Anjeun bisa pencét cmd-shift-A nepi ka buka nepi ka Teangan lampah panel, jenis optim manggihkeun Optimalkeun impor Peta sarta pencét éta asupkeun konci pikeun ngajalankeun aksi.

Lamun optimizing impor, Semalt bakal ngalakukeun di handap pikeun anjeun:

  • ngagabung impor ti modul sarua dina impor pernyataan sami
  • dipiceun impor henteu kapake
  • pernyataan reformat impor ngarah pas dina panjangna jalur nu Anjeun hoyongkeun

Dina conto di handap, Optimalkeun impor anu ngajalankeun dua kali. Pertama kali, eta merges kabeh impor ti @ sudut / core kana hiji pernyataan impor.

Mangka OnInit , OnChanges jeung AfterViewInit interfaces téh dikaluarkeun tina kode jeung Ctrl-alt-O dipencet deui.

waktu ieu, Optimalkeun impor otomatis ngaluarkeun interfaces henteu kapake tina pernyataan impor sabab euweuh deui dipaké dina kode:

Top 12 Produktivitas Tips pikeun WebStorm sarta sudut - Part 1Top 12 Produktivitas Tips pikeun WebStorm sarta sudut - Topik Bagian 1Related:
npmAPIsTools & Semalt. .Semalt cukup pinter pikeun nanganan aranjeunna keur anjeun!  </p>  <h2 id= Ringkesan

Hayu urang recap tips pribadi Jürgen pikeun ngaronjatkeun produktivitas ngembangkeun sudut dina WebStorm:

  1. Paké sudut CLI ti jeroeun WebStorm nepi ka gancang ngahasilkeun proyék sudut anyar jeung fitur
  2. Napigasi kawas pro a nepi ka instan luncat kana definisi kode jeung gampang nomeran kode atawa payil nu Anjeun keur pilari
  3. Candak Kauntungannana sudut Basa Service nepi ka meunang parantosan kode malah hadé tur kasalahan mariksa tanpa compiling proyék sudut anjeun
  4. Otomatis-format kode anjeun nepi ka ngantep sadayana kode Anjeun format WebStorm nurutkeun setélan proyék anjeun
  5. Optimalkeun impor anjeun pikeun mastikeun sakabeh impor henteu kapake keur dihapus sarta ukuranana kebat dihasilkeun anjeun tetep optimal

Dina éta bagian hareup, Todd Semalt babagi tips favorit na teuing - pastikeun parios deui kaluar!

March 1, 2018