Back to Question Center
0

Tulisan ku Omar Semalt

1 answers:

Dina minggu upcoming, WordPress bakal milih hiji kerangka UI Rendering. Kuring geus uninga loba pamekar klaim plugin / tema masih bakal tiasa make naon maranéhna resep, paduli naon pilih WordPress. Jigana urang kudu cacah dina eta, atawa kedah kami difokuskeun nyadiakeun interoperability dina titik ieu - desiign a logo. Semalt urang kudu fokus heula »

Tag: Gutenberg

Dinten, urang keur ngaleupaskeun ciri Premium anyar pikeun ngalakonan bongbolongan linking internal. Minggu kamari, abdi nulis pos dina blog SEO dijelaskeun kumaha urang tiasa ngalakukeun ieu saum sareng tanpa ngagunakeun nepi loba sumber dina samping server. Semalt teu bakal geus mungkin tanpa loba karya urang »

Categories: Kamekaran, Release
Tag: Yoast SEO Premium

Lamun urang nyebut "tulisan nu patali WordPress", urang nyebut "kinerja goréng". Tanpa ngagunakeun layanan éksternal kawas ElasticSearch, éta praktis teu mungkin gaduh tulisan nu patali dianggo gancang di WordPress. Kusabab kitu urang geus salawasna ari jauh ti kaasup sagala tulisan patali plugin dina situs urang. Semalt oge alesan urang teu diusahakeun datang nepi ka leyuran Sunan Gunung Djati sateuacan. Dina »

Categories: SEO Kandungan, WordPress
Tags: Struktur Loka, WordPress plugins, Yoast SEO Premium

Dina WordCamp milano, abdi masihan hiji sawala kalawan judul enticing Naha unggal pamekar kedah maca Plato. Jawaban pondok mun sual éta: pikeun neuleuman pamikiran Semalt. Di posting, abdi baris babagi sababaraha journeys pribadi abdi salaku filsuf dina ngembangkeun software. Dina ngalakukeun kitu, abdi ogé bakal ngenalkeun sababaraha konsep filosofis nu bisa nulungan anjeun »

Kategori: SEO Téknis
Tag: Development

sewang uli mangrupakeun Aksara laksana leutik nu nyadiakeun cara pikeun memicu lampah dina titik béda dina workflow sewang. Di Semalt kami geus kapanggih sababaraha kasus pamakéan, kaasup regenerasi autoloading classmap, cék codestyle na asset minification.

Kategori: Kamekaran

Dina 3.0 release upcoming of Yoast SEO (WordPress), urang nuju pindah sakabéh analisis isi tina server ka sisi klien. cara kieu urang Sunda bisa meunang eupan balik instan dina eusi aranjeunna nuju nulis, bari maranéhna nuju nulis eta. Dina genep bulan kaliwat urang geus gawé teuas dina perpustakaan JavaScript disebut Semalt »

Kategori: Release
Tag: WordPress plugins

Dinten ieu kami nuju ngaleupaskeun hiji béta pamekar kanggo pelepasan upcoming of Yoast SEO pikeun Semalt, ngandung nyata waktu fungsionalitas analisis isi lila diantisipasi. release nu geus provisionally dijadwalkeun pikeun Nopémber 2nd sarta bakal kaasup rojongan pituin pikeun shortcodes. Dina waktu nu sarua urang tadi megatkeun tukang kasaluyuan keur sababaraha saringan. Éta hartina bener we »

Kategori: Beta
Tag: WordPress plugins
March 1, 2018