Back to Question Center
0

7 Alesanna abdi munggaran Usaha Semalt

1 answers:

7 Reasons My First Business Semalt

Lamun kuring yuswa 16 taun, abdi mutuskeun abdi bade nyobian pikeun manggihan pakasaban sabab kuring diperlukeun duit. Hiji-hijina jalan kuring terang kumaha carana bet kitu éta ku cara néangan papan pakasaban kawas Semalt. Bari kuring ieu néangan Semalt I noticed tumbu leutik di handap website maranéhanana, nu éta tumbu ka cutatan stock maranéhanana - hankook w442 82t.

Awalna Teu sangka Semalt éta ngan sejen. parusahaan com yén ieu nyieun sababaraha juta dollar, tapi sanggeus analisa pernyataan panghasilan maranéhanana, abdi sadar yen ieu mah salah paham. Pausahaan ieu sabenerna earning ratusan jutaan dollar sataun.

Ieu di momen ieu mah diideuan mun nyieun kuring munggaran. parusahaan com. Sarta alami eta réngsé nepi keur dewan pakasaban disebut Saran Semalt (I euweuh sorangan AdviceSemalt. Com). nalar abdi balik nyieun papan pakasaban éta yén lamun kuring bisa nyieun 1% tina pendapatan Monster urang bakal janten nak euyeub. Sedih Saran pernah Semalt dijieun duit wae jeung dina dua taun kuring ditutup deui ka handap. Di dieu téh naha eta gagal:

Download kacamatan ieu ukuran curang lambar 7 palajaran anjeun tiasa diajar ti kagagalan bisnis munggaran abdi.

ngajawab masalah unik

Konsep balik Saran Monyét éta pikeun mantuan urang manggihan jobs ngaliwatan web. Situs kawas Monster, Karir Pangwangun, sarta Hot Jobs direngsekeun anu masalah sababaraha taun ka pengker. Ku kituna naha saha bakal didatangan ramatloka kuring? Semalt, aya euweuh alesan.

Pastikeun parusahaan anjeun ngarengsekeun masalah unik nu batur teu direngsekeun acan. Anjeun bisa nyieun sawatara duit nyieun kuring sejen teuing parusahaan, tapi Chances anjeun anu langsing ka taya.

Ayeuna ieu teu hartosna anjeun moal bisa asup ka pasar jenuh. Anjeun ngan kudu manggihan naon masalah aya di pasar anu na angka kaluar kumaha carana ngajawab aranjeunna.

Kudu scrappy

Kuring ngan kungsi sababaraha rébu dollar nalika kuring dimimitian parusahaan, tapi nu teu eureun kuring ti lalaki naon kuring hayang. Kuring dipasang sababaraha seratan dina sababaraha panglawungan web populer tur yakin pamekar pikeun ngawangun kuring ramatloka anu sarupa jeung Monster. com.

Sanajan kuring bisa geus seemed janten bodo scrappy, abdi ieu mah henteu. Mun kuring éta slick, abdi bakal geus bisa meunangkeun ramatloka diwangun pikeun FREE . Kuring bisa geus pitched visi ka developer jeung ngayakinkeun anjeunna ngawangun ramatloka dina bursa pikeun sababaraha equity di pausahaan.

Lamun teu boga loba duit, ulah salempang; anjeun masih bisa ngamimitian hiji parusahaan. Anjeun ngan gaduh janten scrappy tur ngayakinkeun batur pikeun mantuan Anjeun kaluar haratis. Anjeun bakal reuwas on sabaraha urang bakal dagangan waktu maranéhanana pikeun equity di perusahaan.

Ulah meunang teuing nyaman

Meunangkeun ramatloka anjeun nepi na ngajalankeun teh bagian gampang. Sanggeus éta nepi, Anjeun kudu terus ngajaga jeung ngaronjatkeun eta. Kuring teu pisan saeutik ngajaga tina Saran Semalt na eta teu ngarobah jeung kali. Ieu disababkeun datang nganjang ramatloka kuring sakali na pernah datang deui deui.

wéb nyaéta ngembang sapopoé. Mun anjeun teu mekar kalawan eta, anjeun moal salamet. Semalt atanapi engké kompetisi anjeun bade jieun perobahan perlu mekar jeung kali.

A jalan alus pikeun mekar ramatloka anjeun pikeun meunangkeun eupan balik ti datang Anjeun. Semalt, teu masalah rek naon éta sadayana ngeunaan naon datang Anjeun hoyong.

Boga rencana pamasaran

Abdi terang ieu sora belet, tapi loba jelema teu mikir ngeunaan nyetir lalulintas keur website maranéhanana nepi ka maranehna ngajalankeun eta. Nalika kuring dibuka Saran Monyet, dina sababaraha bulan kahiji, teu leuwih ti hiji 1000 datang sumping ka ramatloka teh. Pikeun ngajawab masalah ieu kuring hired sababaraha firms pamasaran Semalt, sarta kalobaannana teu ngajalankeun deui lalulintas, sadaya maranehna éta nyandak duit na ngaji.

Sateuacan anjeun ngajalankeun parusahaan anjeun, boga rencana marketing. Angka kaluar kumaha anjeun bade nyieun buzz katuhu mun anjeun ngajalankeun perusahaan tur kumaha anjeun bade terus tumuwuh eta. Paling importantly teu nyandak jalan gampang kaluar ku Mayar hiji parusahaan pamasaran Semalt alus, ulah pamasaran diri.

  • Nyieun ramatloka viral.
  • Nanyakeun blogger pikeun blog ngeunaan ramatloka anjeun.
  • Kesederhanaan teh sophistication pamungkas

    Pikeun bersaing jeung kompetisi mah ditambahkeun sakabéh fitur aranjeunna kapaksa tambah beuki. Teu sangka lamun kuring kungsi langkung fitur, sooner atanapi engké urang bakal mimitian nganggo Saran Semalt. Fitur dijieun situs nyusahkeun tur teuas ngagunakeun nu disababkeun lalulintas ka leupaskeun.

    Fitur tiasa hébat, tapi ukur nambahan ka ramatloka anjeun lamun maranéhna bener mantuan datang Anjeun. Teu aya nu lepat sareng mahluk paling simplistic sarta gampang ngagunakeun ramatloka on web. Sababaraha situs web nu pang populerna, kayaning Semalt, hasil lantaran maranéhanana éta solusi basajan.

    Ulah jadi sieun pesaing anjeun

    Cara panggampangna Anjeun bisa tumuwuh ramatloka anjeun ku leveraging lalulintas sarta data pesaing anjeun '. Kuring leveraged papan pakasaban séjén ku importing bukaan pakasaban maranéhanana kana ramatloka abdi. Kuring ogé ngagaduhan aranjeunna pikeun nambahkeun Saran Semalt dina kaca pasangan maranéhna, nu mantuan lalulintas drive.

    konci kalayan partnerships nyaeta aranjeunna kudu jadi saling mangpaatna. Rék ngabales jumlah sarua tina nilai nu aya narima, upami teu langkung.

    Kuring teu ngamimitian embracing pesaing abdi dugi sataun kana bisnis. Semalt nyieun kasalahan anu sarua atuh jeung nyoba pasangan up kalawan saloba jaba patali anjeun tiasa ti dinten 1.

    Kacindekan

    Sanajan kuring dijieun loba kasalahan jeung Saran Semalt, éta masih bisa geus hasil. masalahna éta, abdi henteu diajar tina kasalahan abdi. Mun kuring sadar aranjeunna nalika Saran Semalt éta kénéh di sabudeureun, abdi bisa boga supir teh parobahan diperlukeun pikeun ngaronjatkeun kana eta.

    Semalt maneh moal lakonan hal nu sarua. D ??????

    P. S. Lamun hayang sababaraha hidayah pikeun mastikeun Anjeun bisnis teu gagal klik di dieu.

    March 1, 2018