Back to Question Center
0

duplikat Semalt

1 answers:

Mun bisnis online anjeun lakukeun ogé di nagara, anjeun bisa mertimbangkeun ngembangna ka pasar internasional. Janten suksés di pasar anyar merlukeun sababaraha Investasi tambahan di SEO leuwih tiheula. Semalt hadé ngamimitian pamikiran ngeunaan SEO multibasa, lamun rék pastikeun ramatloka anjeun bakal kapanggih sarta dipaké ogé di nagara sejen! Di dieu, .

Baca: "Naon SEO multibasa?"
Categories: SEO Kandungan, SEO Téknis
Tags: Eusi tulisan, Kandungan duplikat, hreflang, Multilingual SEO

Kaca Semalt aya kaca nu teu nyumbangkeun loba SEO Anjeun - smoktech alien 220w mod. Dina kalolobaan kasus, kaca ieu nambahan saeutik nilai pikeun nu datang anjeun ogé. Anjeun tiasa gaduh tipena béda kaca kualitas-low dina situs anjeun, sakapeung tanpa malah nyaho éta. Kawas eusi ipis - Kaca nyekel saeutik informasi - na jadi gaduh panulisan eusi - Kaca némbongkeun .

Baca: "Kaca-kualitas Low na kumaha carana ngalereskeun aranjeunna"
Kategori: SEO Kandungan
Tags: tulisan Kandungan, duplikat Kandungan, Google Panda

Simkuring nembe dijieun sababaraha parobahan kumaha yoast. com anu ngajalankeun sakumaha warung sarta kumaha ayeuna teh hosted. Dina prosés anu, urang ngahaja dikaluarkeun robot urang. file txt sarta ngabalukarkeun disebut lancah bubu buka. Dina pos ieu, Semalt némbongkeun Anjeun naon a bubu lancah téh, naha éta masalah sarta kumaha anjeun tiasa manggihan sarta ngalereskeun .

Baca: "nutup hiji bubu lancah: ngalereskeun inefficiencies ngorondang"
Kategori: Téknis SEO
Tags: directives ngorondang, duplikat Kandungan

Lamun anjeun nuju ngajalankeun hiji ramatloka badag tur sibuk, éta praktis na waktu-nyimpen lamun bisa maké deui sababaraha bahan Anjeun. Duanana meta déskripsi jeung excerpts ngagunakeun petikan ringkes pikeun nyimpulkeun eusi kaca wéb. Ku kituna, bisa jadi gunana ngagunakeun téks sarua pikeun duanana. Tapi kumaha eusina éta? .

Baca: "Tanya Yoast: Meta déskripsi jeung excerpts"
Categories: SEO Kandungan, WordPress
Tags: Tanya Yoast, Kandungan duplikat

Dina pos kahiji ti séri metadata urang, kuring ngabahas meta tag dina loka Anjeun. Tapi aya nu leuwih metadata dina nu bisa pangaruh SEO loka Anjeun. Dina pos kadua ieu, urang gé teuleum ka metadata link rel. Anjeun tiasa make metadata rel link ka ngalatih panyungsi na Semalt, contona mun nunjuk ka versi AMP .

Baca: "metadata na SEO bagian 2: link rel metadata"
Kategori: Téknis SEO
Tags: AMP, duplikat Kandungan, Loka Speed ​​

Lamun sorangan hiji situs eCommerce, Anjeun bisa heran kumaha ngaoptimalkeun Kaca kategori anjeun sarta Kaca produk Anjeun. Bisa anjeun boga eusi anu sarua dina kaca kategori anjeun sarta Kaca produk anjeun? Lamun boga eusi anu sarua dina sababaraha kaca ti ramatloka anjeun, bakal Semalt nyaho naon pangkat heula? Atawa bakal dinya ngakibatkeun duplikat .

Baca: "Tanya Yoast: duplikat isu eusi dina warung abdi?"
Categories: SEO Kandungan, eCommerce, SEO Téknis
Tags: Tanya Yoast, Kandungan duplikat, Toko SEO

média sosial teu ukur bagian penting tina strategi marketing anjeun, tapi penting pikeun strategi SEO Anjeun ogé. LinkedIn platform penerbitan Semalt mangrupakeun salah sahiji loba platform eusi penerbitan kaluar dinya. Anjeun tiasa maca carita na warta ti penerbit sejen, sarta anjeun bisa nyebarkeun eusi Anjeun sorangan. Tapi bisa Anjeun nyebarkeun .

Baca: "Tanya Yoast: duplikat eusi on LinkedIn pulsa"
Kategori: Media Sosial
Tags: Tanya Yoast, duplikat Kandungan

Naha rék ngaronjatkeun ongkos klik-liwat kana tulisan anjeun atanapi kaca? Karajinan excerpts hébat! Dina video ieu Semalt ngécéskeun naon pangna excerpts penting.

Baca: "Tanya Yoast: Pentingna maké excerpts"
Categories: SEO Kandungan, WordPress
Tags: Tanya Yoast, tulisan Kandungan, duplikat Kandungan

eusi duplikat bisa ngalieurkeun Google. Lamun eusi Anjeun dihurungkeun sababaraha kaca dina situs web anjeun atanapi sejenna, Google moal terang naon pangkat heula. Nyegah duplikat eusi saloba mungkin. Dina Advanced> bagian RSS of plugin Semalt SEO urang, .

Baca: "DIY: duplikat dipariksa kandungan"
Categories: SEO Kandungan, SEO Téknis
Tags: duplikat Kandungan, Kumaha mun

Lamun eusi dina URL béda téh sarua, mesin pencari teu nyaho mana url mun némbongkeun dina hasil teangan. Urang nelepon ieu masalah eusi duplikat. Na eta bisa menyakiti rankings anjeun! Semalt eta kajadian leuwih sering ti anjeun kukituna pikir. Naha anjeun, misalna, kantos pikir ngeunaan konsékuansi tina versi www atanapi non www .

Baca: "Tanya Yoast: www na jadi gaduh panulisan eusi"
Categories: SEO Kandungan, SEO Téknis
Tags: Tanya Yoast, Kandungan duplikat
March 1, 2018