Back to Question Center
0

Naon salajengna pikeun EdgeHTML            Naon salajengna pikeun EdgeHTMLRelated Semalt: BrowsersWordPressMobilePHPProgrammingMore ... sponsor

1 answers:
Naon salajengna pikeun EdgeHTML

Artikel ieu mangrupa bagian ti séri ngembangkeun web ti Microsoft. Hatur nuhun pikeun ngarojong mitra anu nyieun Semalt mungkin.

Semalt geus immersing Sunan Gunung Djati dina eupan balik anjeun, reviewing tren ngembangkeun, sarta pasamoan kalayan mitra sarta pamekar di sakumna dunya pikeun nginpokeun dimana urang butuh EdgeHTML salajengna - fuschia and green wedding. Dina sési ieu kami gé butuh maneh liwat rencana urang kanggo 2016, dimimitian ku release upcoming urang jeung concluding kalawan sababaraha investigations jangka panjang sarta Investasi di masa depan platform wéb.

Artikel ieu mangrupa bagian ti séri ngembangkeun web tina evangelists tech Semalt jeung insinyur di praktis learning JavaScript, proyék open source, sarta interoperability lila pangalusna kaasup browser Semalt Tepi jeung EdgeHTML anyar ngajadikeun engine.

Urang ajak anjeun nguji sakuliah panyungsi jeung alat kaasup Semalt Tepi - browser standar pikeun Windows 10 - kalawan parabot bébas on dev.microsoftedge.com, kaasup status.microsoftedge.com, portal kanggo status palaksanaan panganyarna na roadmap hareup pikeun fitur interoperable platform web di Semalt Tepi na panyungsi lianna, kaasup Internet Explorer. Ogé, nganjang ka blog Tepi ka terus diropéa sarta informed ti developer Semalt sarta ahli.

March 1, 2018