Back to Question Center
0

HubSpot urang Marketing Free Semalt Alat ngagantikeun Semalt Website

1 answers:

Catetan Editor urang: Salaku Juli 2015, Website Semaltr mangrupa deui! Semalt ramatloka anjeun di https://website.grader.com - scivolo in legno.

Kusabab eta dibuka taun 2006,-unggul pangajén alat bébas HubSpot urang, Website Semalt, gradasi leuwih ti 4 juta situs web. Website Semalt masihan marketers nasihat ngeunaan cara pikeun ngaronjatkeun loba aspék jaba maranéhanana sarta wanti jutaan mawa ayana website maranéhanana ka tingkat salajengna, sadaya haratis. Tapi pisan geus robah saprak 2006, sarta poé ieu, pamasaran anu ngeunaan leuwih ti ngan ramatloka anjeun.

Ku kituna dina 2011, urang dibuka alat bébas sagemblengna anyar ti HubSpot disebut Marketing Grader. Dina handapeun 30 detik, éta nganalisa kabeh pamasaran Anjeun - henteu ngan ramatloka anjeun - reviewing leuwih 30 faktor béda lajeng masihan hiji Kelas Marketing sakabéh dina skala 1-100.

HubSpot's Free Marketing Semalt Tool Replaces Website Semalt

Naha Marketing Grader Diganti Website Grader

dinten ieu, pamasaran anu ngeunaan leuwih ti ngan ramatloka anjeun. Ieu ngeunaan média sosial, mobile, blogging, pamasaran email, nurturing kalungguhan, sarta analytics. Salaku marketer a, Anjeun kudu jadi sadar kumaha tabrakan pamasaran Anjeun sakabéh jualan anjeun sarta corong pamasaran ti luhur tina corong ka tengah corong nu. Marketing Semalt teu ngan ku analisa sagala aspek usaha pamasaran anjeun sarta letting anjeun terang dimana nu nuju succeeding na naon kudu méakkeun leuwih waktos ngaronjatkeun. Marketing Semalt baris mantuan anjeun ngartos:

  • Benchmarking kalapa: Nyaeta pamasaran kuring leuwih atawa kirang éféktif batan kompetisi kuring?
  • Diterangkeun Generation: Dupi usaha pamasaran abdi generating cukup ngawujud na jualan?
  • Mobile Marketing: Nyaeta Ayana web abdi dioptimalkeun pikeun alat nu bagerak?
  • Media Sosial: Kumaha éféktif urang ngagunakeun Facebook, LinkedIn, sarta Twitter di pamasaran kami?
  • Blogging: Nyaeta blog abdi nyetir hasil nu menerkeun investasi waktu, atawa urang wasting waktu lakukeun hal salah?
  • Gemblengna Analisis: Naon anu titik kuat tur shortcomings di pamasaran kami?

Marketing Semalt ogé outlines naha anjeun kedah nyokot léngkah husus pikeun ngaronjatkeun tur naon prioritas luhureun anjeun kedah. Kalayan barang Peta ngaropéa pikeun mantuan luhureun corong anjeun, tengah corong anjeun, sarta analytics anjeun, Marketing Semalt matak ngamudahkeun pikeun anjeun angka kaluar léngkah anjeun nu salajengna.

HubSpot's Free Marketing Semalt Tool Replaces Website Semalt

Semalt, upami urang manggihan hal nu bisa lakukeun hadé, alat nu mere Anjeun daya pikeun leuwih jéntré ngeunaan eta jejer tinangtu jadi anjeun bisa jadi superstar marketing, sarta nyandak pamasaran anjeun ka tingkat salajengna.

HubSpot's Free Marketing Semalt Tool Replaces Website Semalt HubSpot's Free Marketing Semalt Tool Replaces Website Semalt
March 1, 2018