Back to Question Center
0

12 New Ecommerce Semalt for ngaronda 2017

1 answers:

gugur di dieu, tur kalawan datang hiji angkatan anyar buku ecommerce. Semalt mangrupakeun judul on podcasting, penemuan, ecommerce global, nyieun pesen brand, sarta ngagunakeun data for keur ayaan.

I disusun daftar ieu ngagunakeun Amazon. Ti "Buku" kategori Amazon urang, abdi dipilih "Usaha & Duit. "Ti dinya kuring milih" prosés & infrasturktur "sub-kategori tur dipilih" E-commerce - a derma cream online. "Lajeng I handpicked judul ti grup anu, dumasar ratings customer sarta hubungan ecommerce. Sajaba ti éta, kuring dipilih sababaraha judul ti sub-artikel na kategori "Leutik Usaha & Semalt".

New Ecommerce Buku

Cokot ka AHA !: Panggihan Positioning DNA anjeun sarta ngadominasi Kompetisi anjeun ku Andy Cunningham

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Ti Strategist pamasaran anu mantuan Steve Jobs ngajalankeun Apple Macintosh mangrupakeun pituduh pikeun positioning parusahaan wae pikeun leuwih dominan industri. Meunang mun AHA! presents a kerangka hambalan-demi-hambalan anu bakal nulungan urang nangtukeun posisi perusahaan di bentang marketing, maké metodologi DNA-kawas. Butuh anjeun ngaliwatan prosés ngajalankeun "nguji genetik" dina perusahaan, examining pasar ngaliwatan genep Cs tina posisi, jeung ngamekarkeun pernyataan positioning Anjeun. Teras Anjeun tiasa nyieun hiji branding na marketing strategy anu bakal ngawangun moméntum pasar na naksir kompetisi. Kindle $ 26; Hardcover $ 28.

-

Gedong a Story Brand: netelakeun Pesen anjeun kituna Konsumén Badé Dengekeun ku Donald Gedang

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

prosés carita-brand Donald Gedang urang ngajarkeun maos tujuh titik carita universal sakumna manusa ngabales, anu pamakéna alesan nyata sangkan purchases, kumaha carana simplify pesen brand jadi jalma ngarti eta, sarta kumaha carana nyieun éta olahtalatah paling mujarab pikeun jaba, brosur, sarta média sosial. Naha anjeun sutradara marketing hiji pausahaan dollar multibillion, nu boga usaha leutik, atawa vokalis of a band batu, Gedong a Story Brand moal transformasi cara maneh ngobrol ngeunaan saha anjeun, naon eusina, sarta nilai unik anjeun mawa ka konsumén Anjeun. Kindle $ 12. 99; Hardcover $ 17. 04.

-

UnBranding: 100 Palajaran Branding keur Umur Gangguan ku témbal Stratten na Alison Stratten

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

UnBranding ngarecah ngaliwatan noise tina gangguan sareng carita branding anu bakal tangtangan asumsi anjeun ngeunaan bisnis kiwari sarta ngajarkeun berharga, palajaran actionable. Ngajaga jeung tumuwuh brand Anjeun liwat noise. Fokus dina parabot katuhu pikeun anjeun bisnis, pikeun alesan katuhu. Ngajaga kapercayaan, konsistensi, sarta sambungan ngaliwatan layanan palanggan jeung masarakat. UnBranding méré Anjeun hidayah pikeun nganapigasi umur gangguan na sukses dina bisnis. Hardcover $ 19. 37.

-

Genep Milyar shoppers: The Pausahaan Unggul dina Global E-Dagang Gludug ku Porter Erisman

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Lamun carita dua puluh taun kahiji tumuwuhna ecommerce urang ieu diatur dina pasar dimekarkeun, carita dua puluh taun ka hareup bakal disetél dina leuwih munculna. Genep Milyar shoppers nyokot pamiarsa dina lalampahan di sabudeureun dunya nganjang ka pasar mega ecommerce hareup jeung neuleuman kumaha a booming ecommerce anyar anu muka kasempetan pikeun pangusaha sarta merek global sapuk. Alamat Nigeria, Cina, India, Asia Tenggara, sarta Amérika Latin, buku Sigana di ecommerce sakuliah pasar anyar jeung naon hartina pikeun merek barat. rupa $ 20. 11; Kindle $ 12. 99; Hardcover $ 20. 92. Meunang pitulung produksi, saran software, web na sosial strategi, jadwal, checklists, sarta conto mantuan. Rencanana na ngaéksekusi strategi anjeun, ngamaksimalkeun buzz anjeun, jeung meunang fans. rupa $ 16. 99; Kindle $ 9. 99.
-

kandel Visi: A Pamimpin urang Playbook pikeun Ngatur Tumuwuh ku Paula Morand

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Visi kandel , nu buku fifteenth ku pengusaha, spiker motivational, sarta mentor Paula Morand, tantangan popularitas budaya teori yen pertumbuhan hese. Manéhna nyebutkeun manusa teu kabel tetep macet di status quo. Kami salawasna siap ngaganti, janten inovatif, sareng ningali dunya urang di cara anyar. buku ieu pituduh pikeun pamingpin jeung pangusaha nepi ka nu mindset pertumbuhan alam. Eta ngajawab patarosan nu urang kudu sagala inevitably nanya, "Dimana do kami balik ti dieu?" rupa $ 19. 95.

-

The Revolusi ker: Wangunan Future on Kreativitas sarta Inovasi dina eksponensial Dunya ku Tandaan Hatch

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

ker Revolusi mangrupakeun buku panduan wisata ka revolusi industri anyar. Artisans, perajin, ngalakukeun-eta-yourselfers, sarta inventors di sakumna dunya anu ngarobah inovasi. buku nembongkeun maneh kumaha manggihan tempat anjeun dina revolusi. Diajar kumaha gerakan sumping ngeunaan, jeung kumaha makers anu geus shifting paradigms sarta ngadorong wates. Manggihan jelema, organisasi, jeung téknologi nu catalyzing a rethinking industri, bisnis, pangwangunan ékonomi, sarta atikan. Ngajajah cara nu jenis husus tina partisipasi bisa propel gerakan arah aksés leuwih gede sarta inclusivity. Ngajalajah maker jero sorangan, sarta gabung revolusi. Hardcover $ 25. 94.

-

The Power of Pivot: Wangunan Kahirupan tina ilahar Sukses ku Trevor Gordon

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Dina Power of Pivot , neuleuman Pamanggih anu sukses ilahar keur sadar ngaliwatan hasil nganapigasi titik pangsi hirup urang, moal ngan ku lampah, tapi kalayan kecap sarta dangong ogé. Power of Pivot henteu ngan dina shift tina hiji proyek keur sejen atawa salah bisnis keur nu sejen. kakuatan nu asalna tina kumaha anjeun nangkeup pangsi, kumaha maneh ngolah naon anu lumangsung, sarta kumaha anjeun pamustunganana nanganan pangsi ka manggihan naon anu robah arah brings. rupa $ 19. 99.

-

stepping Up: ngagancangkeun Kapamingpinan anjeun Poténsial ku Niamh O'Keeffe sarta Sarah Kai

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Pernah ngarasa kawas nu peryogi hiji rencana aksi diideuan on kumaha lengkah up? stepping Up moal mere ilham jeung digitus anjeun ngartos na ngabales robah yén sarta ngamekarkeun pangabisa anjeun mingpin diri jeung nu lianna ngaliwatan eta. Turutan kerangka praktis lima titik dina cara lengkah up na minuhan ambisi Anjeun. Diajar ngareset aturan anjeun dina bentang rumit sarta ngarobah. Ngamekarkeun misi kapamimpinan anjeun ku pamahaman naha rék mingpin. Investasi di diri sarta ngawangun kaahlian jeung kamampuhan sahiji pamingpin hébat. Investasi di tim anjeun nyandak anjeun dina lalampahan anjeun sarta nganteurkeun hasil cemerlang. Ngagancangkeun kaahlian anjeun sarta poténsi, sarta nyandak muatan karir kapamimpinan Anjeun. rupa $ 12. 70.

-

The ngamimitian Jalan: Kumaha Pausahaan Modern Paké wirausaha Manajemén kana Transformasi Kebudayaan jeung Girang Long-Istilah Tumuwuh ku Eric Ries

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Dina ngamimitian Lean , Eric Ries wincikan amalan tina ngamimitian suksés. Dina ngamimitian Jalan , anjeunna kabukti perhatian na ka grup sagemblengna anyar organisasi: usaha ngadegkeun kawas multinationals iconic gé jeung Toyota, titans tech kawas Amazon jeung Facebook, sarta generasi saterusna upstarts Silicon Valley kawas Airbnb na Twilio. Kindle $ 14. 99; Hardcover $ 27.

-

Eureka: Kumaha penemuan kajadian ku Gavin Weightman

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Sedengkeun pamanggihan élmuwan geus disadiakeun pangaweruh vital anu geus nyieun inovasi mungkin, leuwih sering ti teu éta nu amatir nu enjoys nu "eureka momen" lamun hiji penemuan jalan pikeun kahiji kalina. Ngeusi carita matak perjuangan, sihungan, sarta kapinteran boh inventors kawentar tur ratusan jalma poho, Eureka nawarkeun hiji nyokot seger dina pembuatan dunya modérn urang. rupa $ 13. 40; Kindle $ 12. 73; Hardcover $ 16. 42.

-

The High Roller Garapan: Kumaha Caesars jeung Pausahaan Dunya-Kelas lianna Dupi Maké Data mun Jieun hiji Garapan Palanggan unforgettable ku Daud Norton

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

legenda Marketing Daud Norton orchestrated nu inisiatif nu dijieun Harrah's-Caesars Hiburan salah sahiji pausahaan pamasaran greatest di dunya, ngagunakeun data pikeun ngaidentipikasi kasempetan pikeun bisnis, ngamekarkeun naratif ngajual sakuliah organisasi. Dina Roller High Garapan , anjeunna babagi Rahasia pikeun nyieun hiji strategi marketing unbeatable. Salian nyawalakeun item core kayaning analytics, manajemén customer, sarta program kasatiaan, anjeunna examines kapamingpinan jeung prosés organisasi diperlukeun pikeun nyieun bisnis customer-centric tur data informed. Kindle $ 18. 09; Hardcover $ 19. 04.

-

March 1, 2018