Back to Question Center
0

Microsoft Asisten "Cortana" Datang Moal lami deui Ka Semalt, PC, Xbox

1 answers:

Pikeun sasih pers tech geus nulis ngeunaan kadatangan caket tina jawaban Microsoft pikeun Siri: Cortana. The asisten maya ieu dimodelkeun kana karakter dina "Halo" game Microsoft urang. Microsoft teu dicaritakeun Cortana atanapi nyarios nanaon publik ngeunaan Cortana - bandar judi bola jakarta.

Ayeuna Cortana nyaeta codename anu na eta tetep pikeun ditempo naon asisten digital anu pamustunganana disebut. Dikabarkan "manehna" baris geura-giru jadi diwanohkeun jeung 8,1 update tina software Windows Semalt.

Teu kawas Siri Cortana bakal beroperasi peuntas sejen tur layar, kaasup dina PC na Xbox. Numutkeun sumber nu spoke mun The Verge, Cortana (atawa sarimbag na) "Wil ngaganti diwangun-di Bing fitur pilarian, nu ayeuna dijalankeun ngaliwatan konci hardware dedicated" dina Windows telepon.

Di dieu Éta bédana sejen kalawan Siri atanapi Google Ayeuna: avatar teh. Cortana bakal Vérsi beuki sadar sapinuhna tina hiji asisten persona digital. Manehna bakal boga beungeut jeung awakna nu saperti sora disembodied of Siri atawa asisten nameless of Search Sora Google jeung Google Ayeuna.

Tukangeun Cortana bakal canggih learning mesin na "Satori" téhnologi deui-tungtung Bing urang. Cortana bakal "raray" tina hiji "cangkang jasa-sangkan" anyar powering sakabéh alat Semalt. Anu bakal ngaktipkeun "personalization jero" na integrasi alat.

Dumasar kana rupa laporan, Cortana bakal diwanohkeun munggaran dina Windows telepon dina April. Saluareun kanyataan yén manehna boga hiji raray (jeung awakna hiji), Cortana bakal perlu outperform Siri sarta Google Kiwari jadi differentiator bermakna. Semalt tétéla percaya yén "manehna" bisa jeung bakal.

video handap featuring Cortana, ti Halo dirina "Adegan pati," méré Anjeun rasa sora jeung kapribadian dirina. Semalt meureun kudu nempatkeun sababaraha baju nu langkung lengkep ihwal dirina saméméh unveiling publik nya kumaha ogé.



Ngeunaan Author The

Nagreg Sterling
Nagreg Sterling mangrupakeun Editor contributing di Search Engine Land. Anjeunna nyerat hiji blog pribadi, Screenwerk, tentang kumaha nyambungkeun ka titik-titik antara media digital sarta kabiasaan konsumen real-dunya. Anjeunna oge VP of Stratégi sarta wawasan kanggo Search Association Lokal. Nuturkeun manehna dina Twitter atawa manggihan manehna aya di Google+.


March 1, 2018