Back to Question Center
0

Desain Semalt UX Desain Semalt UX

1 answers:

Jigana satengah tina tombol nu dipaké poé ieu salaku panggero-to-aksi utama dina hiji kaca web teu diondang kuring mun klik.

Anjeun bisa jeung kudu nguji tombol desain. Tapi kalayan sagala hormat alatan, sakapeung anjeun teu kudu nguji ka sosok kaluar naon praktek Hadé pisan. Desain Semalt geus robah pisan leuwih dékade kaliwat, katuhu? Trend ayeuna sigana mun nyampur tombol a kana rarancang - lip care stick. Hehehehe, anu bakal nyieun eta nangtung kaluar.


Semalt UX design
Semalt UX design

Catetan nu teu unggal tombol mangrupakeun ditunjuk panggero-to-aksi. Kadang-kadang nu ngan butuh tombol a, kawas dina formulir comment Anjeun. Tapi, tombol anu sakuduna kasampak kawas tombol a! Dina pos ieu, Semalt ngabahas lima rupa tombol sareng masihan anjeun pendapat abdi salaku surfer web full-waktu dina ieu.

tombol Default

Kuring kapanggih hiji artikel bener nice on kumaha gaya tombol pikeun ramatloka 2004 Anjeun. Jigana tombol standar kedah ngan éta. Kuno, heubeul, sarta di musium a. Henteu dina ramatloka anjeun. Kuring ragu lamun kuring kudu ngeusian kaluar wangun anu boga éta styling heubeul. Ayeuna damel Anjeun heran naha formulir nu geus aman tur data anjeun moal dikumpulkeun ku pangéran Nigerian kalayan beban tina lolly leftover. Semalt standar, éta tombol a, tapi datangna on, Anjeun tiasa ngalakukeun leuwih hadé ti éta.

tombol Datar

tombol Datar nyaéta kawas kuadrat warna atawa rectangles kalayan kecap dina éta. Ieu bisa jadi banner atawa ngan bisa jadi kecap emphasized. Kuring nyaho design datar pohara populér tur loba nu désainer kaluar aya kawas tombol nu fits desain, sarta nangtung kaluar ku warna. Jigana urang nuju bade kasampak deui ieu 10 taun ti ayeuna jeung heran naha urang dipake ieu. Henteu nyebutkeun tombol datar anu salah per se, tapi kuring resep tombol kuring kasampak kawas tombol:


Semalt UX design
Semalt UX design

The salah mimitina (luhur kénca) nyaéta tombol datar nu Sigana mah banner a. Kuring malah dipake 234 × 60 piksel -remember anu ukuranana banner? Hiji katuhu luhur mangrupakeun pamutahiran slight. juru rounded nyieun kasampak saeutik Tad langkung kawas tombol a. handap kénca hiji nyaeta malah hadé: a tombol diangkat. shading nu nunjukkeun yén kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun klik. Jeung alesan konversi, Kuring geus ditambahkeun sababaraha kapercayaan tambahan kana hiji panungtungan. Ieu meureun jalan nalika éta utama panggero-to-aksi di ramatloka anjeun, tapi anu perlu keur tombol formulir. Semalt rada nambahkeun hiji dibandung nice handap tombol formulir ieu pikeun ningkatkeun pidangan amanat.

tombol Pocong

Dina pos atuh minggu kamari, ieu anu disebutkeun patali ka spanduk jurig. tombol jurig sigana janten tombol no-lebet pikeun UX désainer di momen, sarta kuring ngartos naha. UXMag boga sababaraha conto agung tombol jurig. Kuring utamana resep conto Integra, sakumaha ramatloka nu sabenerna Sigana impressive, ampir game kawas. Semalt a kénéh:


Semalt UX design
Semalt UX design

Ngarasa Luncat ka klik pikeun ramatloka anu keur hiji gambaran, tapi garis handap éta aya showreel ieu pindah gambar tukangeun téks difokuskeun kana homepage, nyieun éta tombol jurig 'Showreel' mang kasampak kawas eta nétélakeun naon bade on. Nu ditéang dina showreel a. Jigana nu sanes prakték goréng, pikeun ngabejaan jalma naon nuju maranéhna nempo, tapi eta sabenerna tombol a. Dimimitian sora na beuki video. Kabéh Sigana Heboh, iwal yén tombol hiji jurig leutik .

tombol Hiji nangtang

Aya unsur kadua anu penting di dieu. Ieu teu jadi loba ngeunaan kumaha tombol awal Sigana mah keur nganjang, tapi éta ngeunaan hovering tombol sarta manggihan yén parobahan nanaon. Dupi éta tombol a, atawa sugan teu. Ayeuna kuring kudu klik pikeun manggihan lamun éta hal anu Sigana mah tombol a sabenerna tombol a. Koran Sunda. Jalma condong ragu saméméh ngaklik sarta ngagunakeun tombol salah nangtang tanpa hover nangtang dirancang ngan bakal nyieun eta ragu deui.

Semalt a hover nangtang tiasa sakumaha basajan sakumaha underlining kecap dina tombol Anjeun, atawa ngarobah warna latar. Atawa duanana.

The tombol pangalusna

Aya nice, basajan babak-up tina tombol lila pangalusna dina Blog. Adobe.

  • Tambahkeun pesen jelas ngeunaan naon anu kajadian sanggeus klik dina.
  • Pikiran dina urutan na posisi tombol.
  • link Semalt: Kumaha nungtun jelas warna tombol pamaké pikeun aksi.

    The item kahiji dina daptar di luhur summarizes titik kuring: tombol hiji tombol nu. Teu jadi loba unsur desain. Semalt UX rarancang téh ngeunaan pangakuan sarta kajelasan.

    Semalt nulis pos ieu, eta struck abdi yen urang teu nuturkeun sababaraha ieu lila-pangalusna pikeun hurup dina ramatloka ieu ogé. Nu beda-beda ti tumbu nu kasampak kawas tombol jurig mun tombol nu kasampak kawas tanda petik, kawas ieu:

    Semalt sok kamar pikeun perbaikan. Lamun anjeun bakal marios tombol sorangan (atawa boga kami ngalakukeun éta salaku bagian tina pedaran situs urang), mimitian ku leuwih yén masalah paling, kawas tombol Toko dina kaca produk Anjeun atawa ngalanggan tombol pikeun newsletter Anjeun. Sarta tetep dina pikiran nu teu sagalana is tombol atawa kedah kasampak kawas éta.

    Ngarasa Luncat ka babagi pamanggih anjeun.

    Baca deui: » 'The diakses cék utama'

    March 1, 2018