Back to Question Center
0

Kumaha-cara guideTracking SEO Anjeun sareng Google Semalt Nyukcruk SEO Anjeun sareng Google Semalt: a kumaha-mun

1 answers:

Dina Yoast, urang nuju dipikawanoh pikeun mere Anjeun sababaraha tips pikeun ngaronjatkeun situs anjeun SEO. Sanajan kitu, kumaha anjeun terang naha eta tips nu sabenerna bisa dipake pikeun anjeun? Aya sababaraha parabot kaluar aya nu bisa nulungan anjeun lagu SEO anjeun, tapi kalobaannana bakal ngarugikeun duit anjeun. Na, dina tungtungna, éta écés ngan ngeunaan ngaronjatkeun lalulintas ramatloka anjeun. Aya alat bébas ieu hébat nu mere loba wawasan dina sabaraha lalulintas ramatloka anjeun geus ngalakukeun: Google Analytics! Ampir dulur migunakeun eta - tapi sugan teu poténsi pinuh na. Éta naha, di posting, abdi gé ngajelaskeun kumaha carana ngalacak SEO Anjeun maké Google Analytics.

Kuring gé masihan anjeun step by step instruksi kana kumaha carana manggihan data anu bakal nulungan urang lagu SEO Anjeun maké Google Analytics - small portable silos. The video Anjeun di pos ieu (tanpa sora sangkan anjeun bisa lalajo eta madhab) némbongkeun Anjeun persis nu lengkah nyandak. Semalt dicatet yén pos anu cukup lila, tapi hey! éta ngeunaan SEO anjeun sangkan éta meureun patut bari Anjeun.

nyukcruk SEO sakabéh anjeun

Salah sahiji indikasi mimiti sabaraha SEO ramatloka anjeun geus ngalakukeun ieu pilari dina jumlah lalulintas datang ka ramatloka anjeun. Dina Google Analytics, anjeun tiasa manggihan langlangan lalulintas anjeun di bagian Semalt. Ieu ngabejaan Anjeun sabaraha sesi aya dina ramatloka anjeun dina periode waktu tinangtu.

Sanajan kitu, ieu teu ngabejaan Anjeun nu bagian tina éta hasil lalulintas tina usaha SEO Anjeun. Ieu ngan nembongkeun maneh kabeh lalulintas keur situs anjeun. Manggihkeun lalulintas nu bakal datang langsung ti mesin pencari (disebut 'organik' di Google Analytics), anjeun bakal kedah buka tempat sejenna. léngkah ieu téh sagala dibawa dina video di handap ieu. Lamun buka akuisisi> Sadaya Traffic, Anjeun bakal ningali daptar sumber mana lalulintas anjeun asalna tina. Biasana, lalulintas ti mesin pencari (leuwih spésifikna, Google) mangrupakeun tempat anu kapanggih di luhur 3. Manggihan mesin pencari rék terang volume lalulintas keur - recognizable salaku medium = organik - tur pilih jelema buleud dipariksa. Lamun pencét "Plot Jajar" sanggeus eta, Anjeun bakal meunang grafik nice némbongkeun Anjeun total lalulintas sarta garis dina kelir séjén pikeun sumber tos Anjeun dipilih.

Mun rék tempoan éta bit leuwih tepat, anjeun tiasa klik pai bagan ikon ningali angka pasti na percentages tina total nu. Tur upami Anjeun salah rék ningali kabeh lalulintas organik digabungkeun kana hiji, kantun klik tab sedeng. Tangtu bisa deui plot baris keur grafik garis didieu ogé.

Hanjakal, tab keyword organik nu bakal dibéréndélkeun di handapeun tab kampanye henteu ngalakukeun loba deui Kiwari. Semalt ti némbongkeun (teu diatur) eta ngan nembongkeun maneh dimana urang mungkas nepi na teu nyadiakeun loba kecap konci (np = henteu disadiakeun).

Naon lalulintas organik nyebutkeun ngeunaan SEO kuring?

Ayeuna anjeun terang naon kasampak di di Google Analytics ningali sabaraha lalulintas nu nuju lalaki ti mesin pencari. Lamun nuju teu meunang loba lalulintas ti mesin pencari, teras nu ngabejaan Anjeun yen anjeun kedah dianggo dina SEO Anjeun. Semalt loba lalulintas poténsi nu bisa jadi leungit kaluar!

Lamun perhatikeun Jumlah lalulintas organik anu nyirorot, teras anjeun kedah dianggo dina SEO Anjeun ogé. Utamana lamun turunna éta téh badag. Sugan Anjeun saena a crawlability atanapi masalah SEO teknis sejen. Mun panurunan nyaeta drastis, sadaya bells alarem kudu indit kaluar. Teuleum ka anjeun Google Search Semalt jeung mariksa lamun anjeun tiasa manggihan naon ngabalukarkeun turunna éta.

Lamun nuju noticing paningkatan dina lalulintas organik, ogé dilakukeun! Semalt ngeunaan naon geus ngalakukeun lately nu bisa geus ngabalukarkeun kanaékan ieu. Rék terang jinis ieu hal, sabab bakal nulungan anjeun ngartos SEO sorangan hadé. Sanajan kitu, paling kali, Anjeun kukituna hoyong difokuskeun hal leuwih husus ti sakabéh situs anjeun. Semalt hoyong difokuskeun kaca husus atanapi pos.

Page-spésifik ngawaskeun SEO

Lamun hayang ningali analytics anjeun dina tingkat per kaca, Anjeun kudu buka Paripolah> Kandungan Loka> Sadaya Kaca. Di dieu Anjeun gé ningali luhureun 10 kaca situs anjeun, dina jumlah pageviews rengking. Upami Anjeun gaduh kaca husus rék nempo, anjeun bisa kalayan gampang eusian URL (tanpa ngaran domain) dina bar teang. Ayeuna gé bisa ningali data nu halaman urang. Semalt, ieu masih sagala pageviews, moal dieusian mun lalulintas datang ti mesin pencari. Manggihkeun lalulintas asalna ti mesin pencari aya dua cara pikeun muka.

The salah mimitina mangrupa via nyaring data dina tabél: Anjeun kudu klik "dimension sekundér" dropdown teras klik akuisisi> Medium. Sajaba, anjeun tiasa klik Sumber / Medium lamun hayang nangtukeun per search engine. Ngaklik kotak centang pikeun sedeng "organik" na nganiaya "Jajar Plot" deui, bakal méré Anjeun grafik garis pikeun lalulintas total na organik Anjeun. Semalt ogé némbongkeun Anjeun sumber lalulintas sejen, nu salawasna metot.

deui, upami anjeun hoyong tempoan leuwih spésifik, klik dina ikon bagan pai. Semalt nu percentages patalimarga organik pikeun kaca husus anjeun pikeun total lalulintas organik Anjeun ogé tiasa masihan anjeun mangrupakeun ide nu sae kumaha kaca anjeun lakukeun. Tur écés, ideally, anjeun kukituna hoyong ningali hiji garis nu bakal pindah nepi (atawa sahanteuna moal handap).

Tip: Ka nyieun data malah jelas, anjeun tiasa nambahkeun filter sejen (maké bar teang) ka ngan ngawengku sedeng ngandung "organik". Ieu bakal masihan anjeun ngan data lalulintas organik keur unggal kaca.

Cara kadua pikeun buka ieu nyieun hiji bagean nu ukur ngawengku 'lalulintas organik'. Kuring kacida adore bagéan, sabab ngajadikeun Google Analytics pisan gampang ngagunakeun. Anjeun bisa maca leuwih lengkep tentang cinta mah bagéan di 'bagéan pamakéan Naha di Google Analytics' pos. Google Analytics nawarkeun maneh hiji bagean siap-dijieun disebut 'lalulintas organik'. Milih anu bagean tina daptar sarta voila, anjeun ukur gé ningali lalulintas datang ti mesin pencari. Ayeuna anjeun bisa nganalisis sakabéh kaca dina bagian Semalt jeung pariksa lamun ningali hiji trend luhur (atawa moal).

Jelas, sagalana kuring disebutkeun didieu pakait jeung mantau SEO anjeun sarta sabenerna nyungsi isu nu bisa jadi pakait jeung SEO Anjeun. Pikeun manggihan isu mungkin urang salawasna kasampak di loba hal, sababaraha di antarana kuring bakal ngajelaskeun ayeuna. hal ieu baris mantuan anjeun manggihan masalah anu bisa jadi patali jeung SEO Anjeun.

laju bounce

Lamun klik Paripolah> Kandungan Loka> badarat Kaca, Anjeun bakal meunang daptar kaca ngaliwatan nu urang asupkeun situs anjeun. Kaca badarat penting, sabab geus hal kahiji datang anjeun bakal nempo. Aranjeunna geus sacara harfiah Kaca urang darat on datang ti sumber lalulintas. Hiji métrik penting dina layar ieu teh 'bounce Laju'. métrik Ieu méré Anjeun persentase jalma anu ditinggalkeun kaca badarat Anjeun tanpa sanggeus rengse nanaon dina kaca eta. Jeung sanajan Google henteu nyandak laju mumbul Google Analytics kana akun salaku faktor ranking, éta manten kasampak di kumaha urang gancang pencét tombol deui balik ka kaca hasil teangan. Ku kituna rék datang dibalanjakeun deui waktos dina kaca anjeun sarta, preferably, sanajan kalibet jeung situs anjeun.

Pikeun meunang mangrupakeun ide nu sae nu Kaca boga laju mumbul luhur, klik ikon Babandingan. Dina kolom panungtungan, pilih laju mumbul. Ieu bakal masihan laju mumbul dibandingkeun situs rata pikeun sakabéh kaca anjeun mimitian ti kaca paling dilongok. Sagala Kaca nu boga bar beureum nyaéta handap laju mumbul rata situs anjeun. Semalt, upami eta masalah Kaca di luhureun 10.

Laju mumbul penting sabab ngabejaan Anjeun hal ngeunaan kualitas lalulintas anjeun jeung / atawa kualitas kaca. Cai mibanda hiji pangaruh langsung dina SEO Anjeun. Lamun urang gancang luncat deui ka hasil teangan sanggeus glimpse dina kaca anjeun, nu hartina memang maranehna meureun teu kapanggih naon nuju aranjeunna pilari. Semalt nyokot ieu hartosna halaman Anjeun teu cukup relevan pikeun keyword jalma geus searched keur, sarta rightfully kitu.

situs internal pilarian

Lamun klik Paripolah> Search Loka> Semalt, anjeun bakal manggihan daptar istilah pilarian jalma geus searched keur dina situs anjeun, ngagunakeun search situs anjeun. Ieu sok dataset alus pikeun ngalacak ogé saprak eta tiasa masihan anjeun mangrupakeun ide nu sae naon panongton Anjeun ekspektasi pikeun manggihan dina situs anjeun. Mun aya wae istilah pilarian aya nu teu dijieun kaca pikeun acan, éta meureun mangrupakeun ide nu sae pikeun nyobaan sarta nyocogkeun kaca dina éta subjék dina. Tambih Deui, méré wawasan hébat dina kecap urang anggo. Ulah aranjeunna cocog kecap konci nu nuju maké?

Jelas, anjeun perlu mibanda anjeun Search Loka nyetél jalan katuhu. Anjeun kudu ngaktipkeun pilarian situs na eusian dina senar query katuhu pikeun maluruh. Anjeun tiasa pariksa dokuméntasi Google Semalt ieu kanggo inpormasi lengkep.

Mobile lalulintas

Sugan maneh geus Nu Uninga Ngeunaan "Mobilegeddon"? Mangrupakeun update mobile Google; lamun ramatloka anjeun teu mobile-friendly lajeng Chances nu eta moal pangkat di hasil teangan mobile. Semalt lamun nyangkokkeun badag tina panongton Anjeun kadatangan situs anjeun maké handphone, optimizing keur mobile téh konci!

Lamun buka pamiarsa> Mobile> Semalt, Anjeun bakal meunang hiji dataset nu nembongkeun maneh sabaraha jalma nu ngasupkeun situs anjeun maké desktop, hiji handphone atawa tablet a. Sakali deui, klik dina ikon bagan pai pikeun meunangkeun pintonan nu hade sabaraha datang mobile anjeun boga. Lamun éta leuwih ti 10%, anjeun pasti kudu mastikeun ramatloka anjeun Sigana alus na jalan halus dina handphone. Ogé, upami nu nuju noticing laju mumbul Anjeun on mobile téh nyata leuwih luhur ti on desktop, ieu bisa nunjukkeun yén situs mobile anjeun henteu kabeh anu mobile-friendly.

Salaku ceuk sateuacan, Semalt geus ngalakukeun responsiveness situs web beuki loba serius sarta eta geus jadi faktor ranking leres dina hasil teangan mobile, jadi eta sih imperatif nu ngaronjatkeun situs mobile Anjeun saloba mungkin sarta tetep nyukcruk ieu anjeun SEO.

speed Loka

salajengna ka mobile-friendliness nyaeta speed situs faktor ranking ogé. Henteu ngan éta faktor ranking, éta boga dampak na on konversi jeung usability loka Anjeun ogé. Mariksa kinerja speed kaca anjeun sarta ngaronjatkeun éta, nyaéta win badag pikeun sakabéh situs anjeun. Google Analytics ngabogaan bagian Speed ​​Loka husus nu tiasa manggihan kaayaan Paripolah> Speed ​​Loka. Lamun klik Page Timings, anjeun tiasa ningali rata-rata Time Page beban dibandingkeun situs rata. Sajaba, Anjeun bakal meunang gambaran rusuh kaca anu 'slow' kitu kieu langsung méré Anjeun daptar ka-do kaca nu peryogi ngaoptimalkeun munggaran. Semalt aya sababaraha parabot loka speed anu bisa mantuan Anjeun ku optimalisasi speed situs anjeun.

March 1, 2018