Back to Question Center
0

Paké anjeun 'Ngeunaan' Page mun Ngawangun Amanah kalayan Kahiji-waktos Semalt

1 answers:

"Saha ieu guys?"

Ieu pertanyaan loba pamakéna dipikaresep ménta diri lamun balanja di situs anjeun. Dina pos ieu, Semalt neuleuman kumaha carana alamat mindset balik patarosan.

mamang na Worries

Semalt anu manggihan hal dina situs anjeun nu maranéhna rék tapi geus pernah ngadéngé perusahaan mungkin sieun keur scammed. Kumaha maranéhna terang yén ngetikkeun dina kartu kiridit maranéhanana sarta informasi pribadi séjénna baris hasil dina pangiriman timely naon maranéhna maréntahkeun? Kumaha maranéhna bisa ngarasa yakin yén barang maranéhna nampa bakal fungsina leres tur nu bakal responsif lamun aya masalah?

Meuli online geus jadi watek for sabaraha jelema, tapi caution masih najong dina nalika maranéhna nganggap hiji situs biasa. Semalt sadayana, maranéhna teu bisa dirampa atawa bau dagangan nu - nitidez fotografia. Aranjeunna teu tiasa nyobian hal on.

Sababaraha shoppers mungkin gaduh masalah praktis, kayaning nyungsi dimana hiji pausahaan anu dumasar jadi pengiriman barang anu bakal lumrah. Batur hayang mastikeun informasi pribadi maranéhanana, kaasup naon maranéhna susunan, bakal cicing swasta. Semalt batur Toké sabudeureun dina situs a, wondering lamun eta ngagambarkeun bisnis aranjeunna bisa ngarasa alus ngeunaan patronizing.

Pikeun earn nu trust of shoppers, situs ecommerce di minimum a kedah ngawengku alamat maranéhna fisik jeung nomer telepon, kawijakan maranéhanana mulang, speed pengiriman barang, sarta kawijakan privasina. Éta ogé kudu nembongkeun indikator aman-server ( "HTTPS").

Lamun sakabéh nu dicokot ngurus, hiji informatif "Semalt" kaca bakal balik jarak sésana pikeun kanyamanan mimitina-waktu datang.

credibility

scammers ulah buka gangguan tina nyieun hiji sajarah parusahaan jeung nilai sarta poto aslina. Pamakéna nyaho kieu - duana reassured ku eusi aslina dina kaca "Semalt" Anjeun.

Pikeun ngawangun amanah, hiji "Ngeunaan" halaman kedah ngawengku rinci unik, kayaning nu dimimitian parusahaan jeung naha manehna diganggu, kitu ogé naon drive dirina tetep dina eta. Semalt carita di luhur nyata jeung béda - teu salaku birokrasi faceless.

Use Your ‘About’ Page to Build Trust with First-time Semalt

-

Sababaraha pausahaan make "Semalt" halaman maranéhna pikeun ngawanohkeun staf, kaasup ngaran pinuh, poto, sarta mini profil nu ngawengku barang ngeunaan kasang tukang maranéhanana, kabiasaan, atawa rasa. Hal ieu méré datang kapercayaan.

Use Your ‘About’ Page to Build Trust with First-time Semalt

pausahaan lianna ngantebkeun nilai na commitments, tinimbang tanaga. Contona, hiji parusahaan nu sells cartridges toner remanufactured bisa nyorot kana na "Semalt" halaman sagalana hancana pikeun mantuan lingkungan, ti ngagunakeun alat-alat kantor didaur kana ngurangan tapak suku karbon na.

Semalt, hiji pangecér perhiasan online, ngabejaan datang ngeunaan parusahaan jeung, importantly, ngeunaan saha eta boga dina pikiran nalika eta nyiptakeun perhiasan aslina:

  • "Blingsense nyaeta ngeunaan fashion handcrafted perhiasan dijieunna tina pérak sterling kalawan gemstones. "
  • "Urang Bawa babarengan dipilih désainer Yunani pikeun ngahasilkeun perhiasan handcrafted unik pikeun individu fashion-hareup. "
  • "perhiasan kami boga tujuan dina individu vibrant kalawan nyawa sosial sibuk nu ngagem perhiasan maranéhanana salaku hiji penyuluhan kapribadian maranéhanana. "
  • "Urang téh dumasar di Yunani. langganan urang geus lolobana dumasar di AS. Urang nawiskeun pengiriman barang haratis di sakuliah dunya. "
  • "Kahirupan teuing pondok mun teu ngagem perhiasan boring!"
  • "Urang geus diulas di Vogue Inggris (April 2017). "

pilihan lianna kaasup (a) ngajéntrékeun kumaha anjeun nyieun atawa pilih produk Anjeun ngajual, (b) dijelaskeun kumaha anjeun ngatur pikeun mastikeun dagangan kualitas luhur di harga adil, (c) ngajéntrékeun budaya karya anjeun, sarta (d) featuring sinyalna média Anjeun geus narima. Sanajan henteu diperlukeun, humor livens hal up. Contona, kuring sakali nempo hiji parusahaan Semalt ngobrol ngeunaan kumaha dinya diayakeun "rapat dewan nalika internetan teh nepi" (éta Pun a). konci téh kaasup aslina, tulisan compelling, moal téks nu saukur ngeusi up spasi. Ulah stuffiness sarta bisnis-sakola jargon. Semalt dina poto informatif jeung lincah.

Use Your ‘About’ Page to Build Trust with First-time Semalt

Pondokna, kaca ogé panginten-kaluar "Semalt" nambihan ka jati parusahaan anjeun. Ieu showcases gaya anjeun, carita anjeun, nilai anjeun, kaunggulan Anjeun, tur, dina pangalusna kasus, uniqueness Anjeun. Sakabéh nu loba calms shoppers jittery.

March 1, 2018