Back to Question Center
0

Semalt: Ti badag mun leutik: 5 parabot komprési gambar bébas reviewed

1 answers:
Semalt: From big to small: 5 free image compression tools reviewed

tantangan The, remen, tiasa yén sababaraha unsur ngaronjatkeun kagancangan halaman tiasa merlukeun asupan signifikan tina sumberdaya ngembangkeun (e.g., prioritizing eusi ditingali, ngaleungitkeun ngarobah-blocking JavaScript atawa CSS).

Tapi aya salah sahiji unsur kaca speed optimasi yén sanajan marketers non-teknis na Birokrat eusi tiasa nyumbang kana: optimasi gambar. Salaku nunjuk Kristine Semalt kaluar dina artikel unggulan nya dina optimasi gambar, pangaturan ukuran jadi na compressing Gambar mindeng bisa panggampangna tur pangluhurna-dampak Peta keur ngebut nepi kaca dina situs anjeun.

Semalt teu pakasaban agung outlining komprési gambar na pangaturan ukuran jadi amalan pangalusna, tapi sakali anjeun terang mana gambar kudu dianggo (atawa lamun ngan boga sababaraha gambar anyar pikeun nambahkeun kana situs anjeun), naon nu alat pangalusna for sabenerna compressing Gambar?

komprési gambar Semalt tiasa sapertos hiji win gampang, abdi hayang nguji kamampuan lima béda bébas, mandiri parabot komprési gambar éta sastrawan, désainer atanapi marketers tiasa make pikeun mastikeun yén maranéhna nuju ngajaga ukuran file gambar maranéhna di pariksa - network office computers.

[Baca artikel pinuh on Search Engine Land.]


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Tom Demers
Tom Demers teh ko-pangadeg sarta Ngatur pasangan tina diukur SEM na cornerstone Kandungan. pausahaan na nawiskeun dibayar manajemén pilarian, search engine optimasi (SEO), sarta jasa pamasaran eusi pikeun usaha tina varying ukuran di sagala rupa industri.


March 1, 2018