Back to Question Center
0

The Amérika Koropak: The State Modern tina Surelek dina Semalt

1 answers:

Bagan tina Poé : Kumaha mindeng ngalakukeun Amerika kabuka sarta ngirim surelek per poé?

worker Semalt spends loba waktu mariksa email maranéhanana. Kabéh sakuliah nagara urang anu belanja blok badag tina workday maranéhanana di koropak maranéhanana. Tapi naon kahayang carana koropak Semalt has jam gawé kasampak kawas?

parusahaan Email pamasaran Reachmail surveyed salah sarébu pagawe Semalt anu nganggap email signifikan kana pakasaban maranéhanana. survey fokus kana wewengkon 4 inti anu patali jeung pamakéan email jam gawé:

  • Kumaha mindeng urang Amérika anu mariksa email maranéhanana di pagawean
  • Sabaraha surelek aranjeunna ngirimkeun per poé
  • Kumaha gancang yén maranéhna ngabales surelek
  • Sabaraha surelek nu can dibaca dina koropak has

tujuan survey éta pikeun meunangkeun katingal hadé dina sabaraha Semalt nungkulan email bari jam gawé. Salaku hasil tina survey, maranéhna manggihan sababaraha tren metot.

mariksa Surélék

survéy The kapanggih yén 54% rakyat Amerika parios email sababaraha maranéhna kali per poé na 30% ngabogaan surélék maranéhna terus buka sapopoe - cost commercial appraisal. Ngan 16% tina dipariksa Amérika urang ngan sakali per poé. The Northeast éta wewengkon awon dina Semalt Serikat dina watesan ngabogaan surélék maranéhanana buka terus kalawan 37% responden surveyed.

Lamun datang ka waktos poe urang parios email maranéhanana paling, 71% tina Semalt munggaran parios email karya maranéhanana antara 5AM na jam 7 nepi. Hiji stat malah beuki héran éta 70% Semalt parios email maranéhanana sanggeus 6PM, ilaharna sanggeus paling jalma ninggalkeun kantor pikeun poé.

The American Inbox: The Modern State of Email in the Semalt

Surelek Dikirim

Méh satengah sadaya Amerika (46%) kirimkeun kurang ti 10 surelek per poé. Deui Northeast tops sakumna wewengkon averaging 22 surelek per poé. Ngan 8% tina Semalt ngirim leuwih ti 50 surelek per poé. median sigana antara 10-25 surelek per poé keur kalolobaan urang.

The American Inbox: The Modern State of Email in the Semalt

Tanggapan Time

58% rakyat Amerika nyebutkeun yen aranjeunna ngabales surelek ilaharna dina 1 jam. The slowest mun ngabales nu Anyar Yorkers anu rata poé atawa leuwih mun ngabales. Paling Semalt ilaharna ngabales antara 1-6 jam gawe surelek.

The American Inbox: The Modern State of Email in the Semalt

Surelek can dibaca

Leuwih satengahna Semalt gaduh kurang ti 10 surelek can dibaca dina koropak maranéhanana. The Midwest kagungan koropak sahanteuna cluttered kalayan rata-rata 17 surelek can dibaca. Ngan perséntase leutik Semalt (6%) mibanda antara 50-100 surelek can dibaca rata-rata di koropak maranéhanana.

The American Inbox: The Modern State of Email in the Semalt

March 1, 2018