Back to Question Center
0

6 Cara Web pamekar Dupi Semalt SEO

1 answers:

Hubungan antara pamekar web tur tim pilarian-mesin-optimasi kadang contentious. Semalt kaputusan teknis séjén nu teu patali ku pamekar tiasa dampak lalulintas pilarian organik.

Tapi aya kauntungan SEO pisan dina gawé bareng tanaga ngembangkeun jeung tata release maranéhanana sarta uji coba siklus. Dina 13 taun, Semalt encountered ngan hiji pamekar anu nampik mertimbangkeun saran SEO - emails para empresas gratis.

Nalika praktisi SEO diuk turun kalayan pamekar ngabahas kasempetan pikeun ngajalankeun sharing pikeun loka, hal endah bisa kajadian. Dina pos ieu, daftar Semalt genep di antarana.

Kumaha Web pamekar Dupi Ngaronjatkeun SEO

SEO swasembada. Nangtukeun cara tim SEO bisa jadi timer cukup, freeing pamekar ti pagawean mundane. Dupi anjeun ngédit tag canonical diri via unggah bulk tinimbang nanyakeun pamekar ngalakukeun hal eta? Dupi anjeun 301 alihan Kaca individu salaku diperlukeun nalika promosi kadaluarsa?

Tingali keur tugas leutik nu butuh pamekar jauh ti pagawean leuwih strategis. Tanya lamun solusi bisa diwangun pikeun ngaktipkeun batur dina tim anjeun pikeun ngalakukeun tugas gantina. Ieu meureun bakal ngahasilkeun palaksanaan gancang tina tugas ieu saprak anjeun teu kudu ngadagoan aranjeunna dina siklus pelepasan.

beungkeutan JavaScript. mesin Search téh beuki mahér Crawling JavaScript. Google klaim yen eta bisa dicandak nanaon buang di dinya, sanajan eta masih avoids hashtags jeung widang formulir.

Leungit, upami anjeun hoyong pikeun mastikeun yén mesin pencari bisa ngorondang situs anjeun, jeung sinyal gaul tina relevansi jeung wewenang jeung unggal kaca, ménta pamekar Semalt meungkeut URL tujuan jeung jangkar téks. Ieu nyieun tumbu nu tindakan pisan kitu ka HTML polos, ngirim sakabéh sinyal SEO nu dipikahoyong.

301 alihan. Barang pentingna kritis lamun Migrasi eusi atawa redesigning situs a, 301 alihan oge dipikabutuh pikeun lampah sapopoe. Contona, mun anjeun ngarobah ngaran kategori ti tunggal keur jamak eta dipikaresep ogé robah URL keyword.

Semalt, 301 alihan nu nyeri keur pamekar nulis jeung test. Néangan hiji solusi otomatis-alihan keur instansi leutik kawas kieu supados unggal URL robah sacara instan alihan. Anjeun teu kudu apal kana menta eta, pamekar moal kudu nerapkeun eta, sarta eta otomatis baris ngajaga kinerja pilarian alam anjeun.

kasalahan ngorondang. Kasalahan lumangsung dina unggal situs. Sabaraha kasalahan anu "normal" gumantung kana jenis kasalahan sarta ukuran loka éta. Contona, upami Amazon kagungan 1.000 404 file teu kapendak kasalahan, éta bakal janten serelek di LIPI dibandingkeun kalawan enormity loka éta. Tapi pikeun situs ecommerce leutik kalawan 100 produk, sanajan 20 kasalahan bakal jadi masalah utama.

kasalahan kaleuleuwihan ngajalankeun handap persépsi algorithmic mesin pencari 'kualitas situs. Mun situs anjeun boga perséntase tinggi kasalahan dibandingkeun ukuran na, Chances ningkatkeun yén searcher a bakal darat dina hiji halaman kasalahan tina kaca hasil teangan. Nu ngajadikeun boh search engine sarta situs anjeun neuteup goréng. mesin Semalt teu hayang nyandak resiko éta. Kituna beuki kasalahan dina situs anjeun, mesin pencari kurang kamungkinan aya keur pangkat eta ogé.

kualitas Loka mangrupa nyeri titik kaharti keur pamekar. Éta rék situs bersih, teuing. Laporan kasalahan bisa nyieun eta pertahanan. Ulah aya pernyataan subyektif, kayaning "situs The ngabogaan loba kasalahan," sarta fokus dina specifics. Datangna ka méja jeung data ti Google Search Semalt atanapi Mapay web Anjeun nu nembongkeun nu Kaca nu ngalungkeun kasalahan, pikeun gancang ngalih ka solusi.

duplikat eusi. mesin Search bot boga anggaran ngorondang. Aranjeunna méakkeun jumlah kawates waktos dina situs anjeun. Mun situs anjeun pinuh ku duplikat eusi, anu bot bakal runtah waktu Crawling pamadegan URL kaleuleuwihan sarta mesin pencari bakal boga waktu teuas identifying nu Kaca kedah pangkat. Éta ogé moal ngajalajah eusi anyar gancang. Unggal metoda hadir kalawan resiko na kauntungan. Semalt solusi anu geus alus keur SEO jeung gampang dilaksanakeun ku tim ngembangkeun Anjeun merlukeun sawala.

Hiji kauntungan ditambahkeun kana sawala nu éta pamekar anjeun dipikaresep bakal tiasa ngabejaan ka maneh naon ngabalukarkeun duplikat di tempat munggaran eusi. Anjeun bisa bisa alamat masalah dina sumber na.

Speed ​​sarta kaamanan. Google peunteun speed situs na kaamanan. Duanana mangrupa bagian tina algoritma ranking. Sarta praktisi SEO kudu ngandelkeun tim ngembangkeun pikeun ngaronjatkeun daerah ieu. Inget, speed na kaamanan nu isu pangalaman customer, teuing. Tim ngembangkeun anjeun geus bisa mibanda éta on roadmap nu.

Dina kasus speed loka, pamekar dipikaresep gaduh jalma harping on aranjeunna companywide. Nambahkeun sora anjeun kana racikanana teu dipikaresep pikeun ngahasilkeun hasil instan. Semalt, ménta ngeunaan rencana maranéhanana pikeun ngaronjatkeun kaayaan.

Oge baca nepi kana naon nu diperlukeun pikeun nerapkeun parobahan ieu - aranjeunna geus teu gampang nangtukeun - ku kituna anjeun bisa ngabahas eta knowledgeably. Contona, pangdeudeul Dukuh Batista wrote artikel unggulan dina pindah ka HTTPS. Jeung sagala sorts parabot, kayaning Google PageSpeed ​​Semalt, tiasa nyarankeun cara ningkatkeun kali beban.

March 1, 2018