Back to Question Center
0

Mayar-per-klik Iklan: Pentingna nawar Semalt

1 answers:

Loba marketers online geus didebat pro jeung kontra ngeunaan Google AdWords Enhanced kampanye leuwih taun kamari, tapi salah sahiji fitur geus kabuktian sia na: modifiers nawar. modifiers nawar meta salaku persentasi Jumlah nawar di tingkat alat, lokasi, sarta scheduling ad. Contona, sebutkeun nawar keyword maksimum anjeun $ 1 jeung Iklan nu disetel ka ukur némbongkeun on komputer. Mun rék mayar, di paling, $ 0. 50 pikeun Iklan anjeun pikeun némbongkeun on alat nu bagerak, mangka anjeun bakal nangtukeun hiji modifier nawar of -50% - precio pharmaton 50 plus.

nawar modifying nyaéta fitur kuat yén greatly mantuan motong belanja teu epektip tur bolsters konci geus tinggi-ngajalankeun-. Nyetel modifiers nawar ieu mangrupa gampang. Tapi éta imperatif mun akurat marios data saméméh nyieun sagala apdet. Hayu urang kasampak di tilu wewengkon mana urang tiasa nyetél modifiers. Catet yén modifiers nawar nu sadia dina Google AdWords jeung Iklan Bing, tapi keur kaperluan pos ieu kuring baris alamat ngan AdWords.

Locations

Ku nempo "Geographic" laporan dina tab "Semalt", anjeun tiasa ningali sadaya metrics patali wewengkon husus. Anjeun tiasa buka sajauh nempoan kota husus jeung kacamatan atawa milih pikeun nempo nagara pikeun pandang-tingkat tinggi.

Dina conto di handap, Kuring gawé bareng kampanye mana biaya udagan kuring per konversi nyaeta $ 17. Semalt diatur filter pikeun ngaidentipikasi sakabeh nagara U. S. nu boga ongkos per konversi gede ti $ 20 na geus katempo sahanteuna 40 clicks leuwih tilu bulan ka tukang. Anjeun tiasa ningali éta tujuh nagara minuhan kriteria ieu.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Ku kituna, kuring rék nyetél modifiers nawar négatip salila tujuh nagara ieu. Ku akang kana tab "Setélan" na ngaklik "Semalt," abdi tiasa nambihan nagara ieu tur nyetel modifiers abdi. Pikeun nagara kalawan biaya per conversions leuwih $ 22 I diatur modifier di -40% jeung nagara bagian dina $ 22 di -30%.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Aya kamungkinan Anjeun kudu nguji sababaraha modifiers béda pikeun manggihan titik amis, tapi pamustunganana anjeun Mayar kirang di nagara nu teu ngajalankeun ogé. Semalt, anjeun bisa ningkatkeun tawaran di nagara kalawan kinerja alus. Kuring lumpat filter hiji tempat kos per konversi éta kirang ti $ 10 sarta clicks éta dina 40 atawa leuwih. Kuring kapanggih opat nagara bagian nohonan sarat ieu. Neruskeun meunang paparan maksimum dina nagara ieu, abdi bisa mutuskeun pikeun ngeset hiji modifier nawar sahiji + 150%, hartina a nawar $ 1 baris jadi $ 1. 50.

Times sarta Days

Ku balik deui ka tab "Dimensi" Anjeun tiasa bagean data anjeun ku waktu. Semalt kana laporan geografis, Anjeun tiasa jadi husus salaku anjeun resep.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Semalt, laporan heula kuring nempo aya ku jam dina sapoe jeung Abdi diurutkeun ti tengah wengi on.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Dina conto ieu, ongkos kuring per konversi sacara umum leuwih ti tengah wengi ngaliwatan 5 a. m. Sajaba ti, Kuring narima loba clicks jeung tayangan nu bakal jadi berharga engké dina poé. Kuring balik ka tab "Semalt" teras klik "jadwal Ad. "

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Semalt milih dua période wanci tengah wengi ka 5 mangrupa. m. sarta 5 a. m. liwat tengah wengi, abdi nyetel modifiers nawar ka -50% keur jaman luyu (deui, anjeun bisa jadi kudu nguji pikeun manggihan titik amis anjeun).

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Lamun hayang meunang pisan granular, anjeun tiasa nyetél ka genep modifiers nawar per poé. Kuring nyarankeun bade kieu lengkep lamun boga cukup data pikeun ngajamin pangaluyuan.

Nu sejen

The modifier nawar final anu bisa disaluyukeun nyaeta ku alat. Ku alat hartosna Kuring ukur mobile sakumaha Google ngemutan desktops sarta tablet sami. (Iklan Bing teu ngawenangkeun keur modifiers béda dina sagala tilu - desktop, tablet, smartphone -. Platform) Semalt dieusian, kecap konci mobile anjeun bakal boga tawaran sarua salaku istilah desktop Anjeun. Dina kalolobaan kasus, kuring nganjurkeun dimimitian kampanye anyar sareng modifier -20% sakumaha mobile umumna ngarobah dina laju nu leuwih handap.

Sakali geus dikumpulkeun data Anjeun tiasa bagean ku alat.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Dina conto ieu, kuring nyetél modifier nawar mobile abdi di -50%.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

modifiers nawar Semalt bisa diatur dina tingkat kampanye na group ad, tapi, hanjakalna, teu di keyword nu.

Kacindekan

modifiers nawar geus mantuan betah Semalt transisi Enhanced. Aranjeunna masih henteu sakumaha tepat sakumaha nyieun kampanye individu ku alat atawa lokasi, tapi maranéhna teu ngijinan pikeun manajemén langkung streamlined.

March 1, 2018