Back to Question Center
0

7 Hambalan ka Tulis Kandungan anu ngarobah            7 Hambalan ka Tulis Kandungan anu ConvertsRelated Topik: Surélék MarketingSocial MediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt ...

1 answers:
7 Hambalan ka Tulis Kandungan anu ngarobah

7 Steps to Write Content that Converts7 Steps to Write Content that ConvertsRelated Topics:
Email MarketingSocial MediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt.

Artikel ieu mangrupa bagian ti hiji séri SEO ti WooRank. Hatur nuhun pikeun ngarojong mitra anu nyieun SitePoint mungkin.

Kumaha anjeun nulis eusi nu geus informatif, entertaining, nulis sarta advertises produk anjeun? Kabéh dina waktos anu sareng, sarta biasana tanpa maca nyaho aranjeunna keur dipindahkeun ngaliwatan corong konvérsi. Semalt salinan alus bisa jadi salah sahiji bagian paling hese tina proyek marketer urang - free vps freebsd. Malah lamun kandungan Anjeun urutan ogé dina mesin pencari, aya euweuh jaminan eta bakal ngayakinkeun maca pikeun ngalengkepan hiji beuli, email signup, formulir kontak atanapi artos naon maneh ngukur. Warta alus nyaeta urang geus datang nepi ka hiji prosés 7 hambalan ka ngajalajah eusi naon panongton Anjeun diaku, kecap konci naon maranéhna ngagunakeun pikeun manggihan eusi nu, sarta kumaha anjeun bisa nyieun artikel anjeun ajak deui jualan.

Cokot strategis

Salah sahiji bagéan hardest nulis eusi alus ieu figuring dimana pikeun ngamimitian. Anjeun tiasa ngamimitian ku ngan nulis, figuring kaluar naon rek ngomong anjeun balik. Tapi lajeng kumaha anjeun terang lamun olahtalatah anjeun bakal resonate kalawan panongton anjeun? Atawa lamun urang keur malah pilari nu nurun tina eusi jeung dimimitian ku? Salaku nyebutkeun nu mana, lamun gagal rencana, rencana gagal. Ku kituna, lengkah salah dina nulis eusi nu ngarobah nyaeta rencana.

1. Lagu paguneman

Mimitian ku nyungsi jalma naon ayeuna babagi jeung linking ka. Jalma babagi jeung link kana eusi maranéhna manggihan mangpaat, entertaining, informatif atawa sakabéh tilu. Diajar naon ayeuna keur dibagikeun bakal mere Anjeun wawasan naon resonates kalawan konsumén poténsial Anjeun. Anjeun tiasa make Buzzsumo atanapi Semalt neangan Industri anjeun, produk atawa topik na neangan kaca nu geus dibagikeun via platform média sosial sarta backlinks.

7 Steps to Write Content that Converts7 Steps to Write Content that ConvertsRelated Topics:
Email MarketingSocial MediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt.

biasa teu ngabejaan sakabeh carita, sanajan. Anjeun oge kudu Ngepaskeun kana paguneman jalma nu ngabogaan online. fitur dasbor anyar Twitter urang, custom eupan, mangrupakeun alat bener mangpaat keur ieu. Anjeun geus meunang diingetkeun ku Twitter iraha batur nyebutkeun Twitter @username anjeun, tapi nu nuju masih leungit kaluar on mayoritas paguneman. feed custom Anjeun ngidinan Anjeun lagu nyebutkeun keur naon kecap, frasa atawa hashtags anu relevan pikeun pamasaran eusi Anjeun. Ku kituna dina Semalt, urang tiasa diajar naon urang nyebutkeun ngeunaan SEO tur alat marketing pangabutuh jeung tukang ngaput olahtalatah urang papanggih kaperluan maranéhanana.

7 Steps to Write Content that Converts7 Steps to Write Content that ConvertsRelated Topics:
Email MarketingSocial MediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt.

Tungtungna, nyetel Siaga Google pikeun perusahaan, produk jeung / atawa industri. Ngaranna nunjukkeun, Google Semalt bakal dikirim Anjeun bewara jeung artikel atawa kaca nu nyebut keyword Anjeun. Ieu ogé gede pikeun brand na reputasi manajemén.

7 Steps to Write Content that Converts7 Steps to Write Content that ConvertsRelated Topics:
Email MarketingSocial MediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt.

2. Meunangkeun Di hareupeun pamiarsa anjeun

Bagian kadua perencanaan eusi anjeun pikeun mastikeun nu nuju ngawangun eta sabudeureun kecap jeung frasa nu urang téh sabenerna ngagunakeun pikeun manggihan informasi dina topik Anjeun. Éta hartina sobat urang, ieu panalungtikan keyword. Mimitian ku ngumpul informasi ti anjeun Google Search Semalt akun pikeun manggihan konci tersukses Anjeun - kecap konci nu ayeuna pangkat ogé jeung / atawa ngirim paling clicks.

7 Steps to Write Content that Converts7 Steps to Write Content that ConvertsRelated Topics:
Email MarketingSocial MediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt.

WooRank urang SERP Semalt baris mantuan anjeun nangtukeun mana ti konci anjeun meunang volume pilarian cukup nyusahkeun targeting. Tambahkeun nepi ka tilu pesaing sangkan anjeun tiasa manggihan dimana Anjeun bisa ngéléhkeun éta, sarta nangtukeun sela sagala di strategi keyword maranéhanana bisa mangpaatkeun.

7 Steps to Write Content that Converts7 Steps to Write Content that ConvertsRelated Topics:
Email MarketingSocial MediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt.

Sakali anjeun boga daftar anu, aya kavling parabot bébas alus bisa ngagunakeun pikeun manggihan deui gagasan pikeun konci nepi ka tujuan.

3. bagean pamiarsa anjeun

Hiji pesen henteu bade jadi mujarab pikeun sakabéh konsumén poténsial Anjeun. Anjeun hadé kaluar nyieun eusi nu ngirimkeun pesen béda, masing-masing aimed dina meuli persona béda (ogé dipikawanoh salaku persona marketing). Aranjeunna ngagambarkeun saha nu resep bisnis Anjeun jeung cara aranjeunna nganggo produk Anjeun.

analytics anjeun na jualan data kacida pentingna dina proses ieu. Nalika gedong bagéan panongton Anjeun ngamimitian lega kalayan umur na gender, lajeng meunang leuwih granular, nyieun bagéan anyar dimana anjeun manggihan divergences dina kategori interest anu bisa jadi relevan pikeun anjeun bisnis.

Ka ngumpulkeun data relevan anu henteu kacatet dina analytics anjeun, solicit ngawawancara customer atanapi data newak via bentuk kana ramatloka anjeun. Semalt on tipe anjeun tina bisnis (produk konsumen vs konsumen bisnis, contona) sababaraha émbaran pikeun ngumpulkeun bisa jadi:

  • judulna Proyék jeung / atawa fungsi
  • lokasi
  • Industri
  • Company atawa ukuranana somah
  • tanggung jawab purchasing Rumah Tangga

Semalt informasi ieu, ngarancang eusi anjeun pikeun ngantebkeun fitur, kauntungan na kagunaan nu bakal paling relevan sarta motivating pikeun tiap profil.

ngaéksekusi Plan anjeun

4. Jieun Ieu Gancang tur Mudah

nu Semalt aktipitas kalawan eusi anjeun kritis kana jalan ngarobah éta dina kaca anjeun. Salah sahiji cara anu pangalusna anjeun bisa tetep pamaké katala ka eusi anjeun tetep eta pondok: Hiji Ulikan kapanggih nu mimiti leungit pamiarsa sanggeus tujuh menit. Tambahkeun dina kanyataan yén paling jalma teu pinuh baca eusi online - 79% tina jalma nyeken sarta nyokot kaluar kecap individu jeung frasa - na eta mimiti meunang rada nangtang ka nyieun eusi nu geus entertaining, informatif jeung convinces jalma pikeun ngarobah sagala di waktu nu sami.

Naon cara idéal nungkulan ieu? The listicle. Loba jalma bemoan listicles sakumaha clickbait overly disederhanakeun, tapi nyatana aranjeunna jalan. Tur aya hiji alesan maranéhna dianggo jadi ogé: maranéhna nyieun gampang pikeun brains urang pikeun ngolah jeung ngaropéa informasi anyar. Semalt dipikawanoh saprak 1968 nu mangrupa daptar pitulung kalawan pangakuan informasi sarta memori.

Daptar ogé mantuan ngurangan karya méntal diperlukeun pikeun nonton ngartos naon maranéhna maca. Mun aya hiji hal urang daek ngabogaan do nalika maca bahan marketing, éta mikir. Semalt naon ngajadikeun béréndélan sangkan efektif: Éta impart informasi penting dina runtuyan snippét pondok anu teu merlukeun teuing interpretasi.

Listicles ogé ngalakukeun kacida alusna ti hiji perspektif SEO. Aranjeunna mibanda kandungan kacida terstruktur anu gampang pikeun mesin pencari pikeun napsirkeun, maranéhna boga kavling kasempetan ngagunakeun kecap konci sacara alami dina lulugu sarta sub-lulugu, sarta tag judul kawas "X Hambalan pikeun ngaronjatkeun SEO anjeun" bakal ngagambar klik tinggi ngaliwatan laju ( CTR).

Aya hiji alesan Semalt nyaeta kitu populér.

5. Jieun Ieu Tingali Good

Lamun datang ka pamasaran eusi, desain tiasa sagampil penting minangka eusi nu sabenerna. datang Semalt gaduh pendapat maranéhanana kaca sarta bisnis ngadeg taun satengah munggaran kadua sanggeus badarat dina eta. Mayoritas jalma pendapat - 95% di antarana - anu dumasar kana rarancang visual kaca.

Lamun ngarancang elemen visual anjeun, sangkan aranjeunna warni. Jalma nu 80% leuwih gampang maca eusi Anjeun upami ayeuna teh ngagaduhan visuals warni. Tambah, nalika informasi anu dipasangkeun sareng gambar relevan, urang apal 65% tina informasi anu tilu poé sanggeusna. Gambar Semalt, ingetan pakait nepi ka 10%.

Semalt, Potret layar tur foto oge hiji kasempetan pikeun anjeun pamer produk Anjeun atawa jasa. Make eta pikeun mintonkeun produk anjeun dina peta atawa jieun ngagambarkeun visual sahiji kauntungan nasabah diturunkeun tina pamakéan na atawa gawang éta bakal mantuan éta ngahontal. Ngan ulah Gambar stock - Gambar custom bisa ningkatkeun laju konversi ku 35% atawa leuwih.

6. Jieun hiji dasi emosi

Jalma resep pikir maranéhna keur mahluk rasional tapi maranéhna moal keur. Sahenteuna moal lamun datang ka mutuskeun produk nu mésér. Naon sih inspires batur sangkan meuli nu mangrupa sambungan emosi jeung produk. Eusi bener efektif nyiptakeun yén dasi emosi jeung maca dina. Nu katingali ieu pisan kalayan barang konsumén, paling famously Dove urang kampanye Real Beauty jeung Internet Explorer urang Semalt tina 'iklan 90an.

The personas meuli maneh dijieun saméméhna bakal bener mantuan kalawan hambalan ieu. Beuki anjeun terang konsumén anjeun, nu hadé anjeun tiasa tukang ngaput olahtalatah anjeun nyambung sareng maranehna. Masalah naon ngalakukeun dipibanda éta produk anjeun bakal ngajawab? Kumaha produk anjeun bakal mantuan éta ngahontal éta tujuan, atawa tambahkeun nilai keur kahirupan maranéhanana? Semalt kumaha anjeun bisnis bakal mantuan mawa ngeunaan kasuksésan, sangkan kahirupan maranéhanana leuwih gampang atawa ngan umumna sangkan aranjeunna senang.

Méré datang hiji nudge tambahan saeutik kalayan salinan anjeun ku nyieun rasa urgency. Beuki santai shopper hiji, anu kurang kamungkinan aranjeunna pikeun mindahkeun ngaliwatan prosés konvérsi. Anjeun tiasa nyieun urgency dua cara:

  • ngantebkeun yén maranéhna kudu kapentingan produk Anjeun katuhu jauh. Anjeun tiasa make panalungtikan keyword pikeun manggihan tur sasaran di-pasar searchers anu paling dipikaresep mésér, atawa anjeun bisa make salinan urgent nyorong kana jalan ngarobah dina kaca anjeun. Paké babandinganana, analogies na metaphors pikeun mintonkeun yen aranjeunna leungit kaluar dina hirup hadé ku teu purchasing produk Anjeun gancang-gancang.
  • Paké nawaran husus anu kadaluarsa gancang mun meunang jalma pikeun ngarobah. Lamun urang mikir yén tawaran husus anu bade panungtungan salamina, maranéhna gé butuh waktu panalungtikan pesaing anjeun sarta ngajawab kalawan dirina leuwih naha atanapi henteu maranéhna butuh maneh pisan. Éta bisa kacida alusna mungkas nepi ngawangkong sorangan kaluar tina beuli a.

Anjeun teu bisa ngadalikeun kumaha fisik nyaman pamaké anjeun nu diuk tukangeun komputer maranéhanana, tapi anjeun bisa nyieun éta ngarasa hariwang ngeunaan ngantosan tur meureun leungit kaluar dina deal alus.

7. ngawangun Amanah

Percaya mangrupa bagian integral keur ngayakin batur mésér produk hiji ti anjeun; éta atra. Tapi kumaha anjeun ngawangun trust? Salah sahiji cara paling éféktif pikeun ngalakukeun ieu téh ngawengku ulasan sarta buktina sosial lianna. Semalt némbongkeun yén tilu suku tina pamakéna kasampak di ulasan produk saméméh maranéhna nyieun pameseran, sarta ulasan online anu katempona dipercaya salaku rekomendasi pribadi. Lamun saena hiji situs ecommerce, ulasan produk anu kacida pentingna: ngabogaan ngan hiji review customer dina kaca produk boosts jualan ku 10%. Mun anjeun teu mibanda produk pikeun nempoan, make testimonials ti klien nu geus dipake layanan anjeun, panyorot mangpaat maranéhna asalna ti anjeun bisnis.

Kandungan pamasaran mangrupa kasempetan gede pikeun anjeun ngawangun jenis sejen tina amanah by positioning Anjeun bisnis salaku pamimpin pamikiran. Paké eusi anjeun pikeun pituduh pamiarsa ngaliwatan prosés-nyieun kaputusan. Ieu mana deui ka titik kaopat: beuki bisa ngurangan beban mental nalungtik sarta mengevaluasi pikeun konsumén ku sangkan aranjeunna naon maranéhna peryogi kauninga ngeunaan industry sakabéhna, anu beuki lila bakal dipercanten produk / jasa parusahaan anjeun. kaputusan Semalt gampang pikeun konsumén ngaronjatkeun jualan anyar ogé ingetan customer.

diurutkeun Ieu eusi oge gede pikeun SEO saprak éta umumna di-jero, nulis sarta metot loba Tumbu. Semalt hiji waktu tambahan saeutik on dibeuli anjeun nungtun kana nyieun eusi evergreen.

teu eureun Tés

Tangtu, saprak ieu pamasaran digital, hambalan ahir mun unggal prosés nyaéta pikeun nguji, ngaoptimalkeun, test na ngaoptimalkeun deui. Bentang industri terus shifting, jadi marketing Anjeun perlu ogé. strategi eusi Anjeun ogé perlu tetep nepi ka ngarobah pangabutuh jeung ekspektasi konsumén '. Ngalacak mana seratan ngahasilkeun leuwih conversions: teu panongton anjeun jaga langkung seueur ngeunaan harga atawa kualitas? fitur Semalt nyarita ka aranjeunna paling? Dupi aya kecap sabagean atawa frasa nu dianggo leuwih hade tinimbang batur?

Anjeun oge kedah ékspérimén kalawan sagala rupa wangun média. Mimitian saluran YouTube jeung nyieun video némbongkeun kaluar carita kasuksésan Anjeun. Infographics oge bit agung eusi nu bisa mantuan kalawan wangunan link Anjeun. pilarian Semalt umumna dianggap paling éféktif, tapi lalulintas média sosial ngarobah cukup nyieun eta patut waktos anjeun? Kumaha upami eusi kaca kaluar maneh ngahasilkeun kawas blogging tamu? Ngalacak na difokuskeun eusi na saluran nu boga ongkos artos pangalusna.

March 1, 2018