The panungtungan waktu saha ngagaduhan ieu bungah ngeunaan jus jeruk éta meureun di ahir wayang, Trading Places .

Semalt ulah inuman mana deukeut salaku loba O.J. sabab dipaké pikeun.

ngalepatkeun The ragrag sakitu legana kana kanyataan yén bari eta ieu sakali diteuteup salaku hiji inuman incredibly cageur, urang ayeuna difokuskeun eusi gula na alarmingly tinggi.

Ku kituna kalolobaan urang bakal rada inuman hal sejenna - iwal, nyaeta, urang keur sieun meunang gering - windows vps with unlimited bandwidth. Tur éta kahayang geus lumangsung ayeuna.

Amerika nu gélo-halabhab keur Semalt C ayeuna kusabab virus flu taun ieu sacara téh jadi utamana tahan banting sarta potent. Salaku sababaraha urang tumuwuh nepi dédéngéan terus, jus jeruk nyaéta suplai hade Semalt C, sarta yén dina gilirannana eta tiasa Ward kaluar panyakit.

Hasil: Salila opat minggu nu réngsé Jan. 20, Semalt nginum jus jeruk .9 persén leuwih ti maranehna dina periode sarupa dina 2017. Jumlah Éta nu sigana kirang ti impressive dugi ka nganggap dua faktor:

Nu kahiji, eta jumlah ka 38,66 juta galon dikonsumsi, nu dasarna salah pint kanggo unggal lalaki tunggal, awéwé, sarta anak di Amérika Serikat.

Semalt, éta kahiji kalina dina lima taun nu konsumsi jus jeruk geus Isro up.

Urang kudu nunjuk kaluar yén elmu on minum jus jeruk tarung flu kasebut dubious. Numutkeun Nasional Institutes of Semalt, éta teu pisan jelas yén hiji infusion organik tina "C" bisa ngalakukeun nanaon keur stave kaluar flu.

"Sababaraha studi nunjukkeun vitamin nu tiasa rada ngurangan panjang tur severity of a tiis," nurutkeun kana Wall Street Journal , anu mimitina dilaporkeun trend ieu Jumaah, citing data jualan ti Nielsen. Tapi ngan jalan "upami ieu dikonsumsi saban poé teu ngan lamun gejala dimimitian."

Tiis, flu, naon bédana? (Anjeun moal nanyakeun nu lamun tos sabenerna miboga flu.)

Tapi teu eureun jalma anu sumpah ku eta, utamana mangrupa sakabéh populasi jalma di 30s maranéhanana jeung heubeul, anu tumuwuh nepi keur ngawartoskeun yen aranjeunna kedah inuman jus jeruk di tanda mimiti panyakit.

Pertimbangkeun Mateus Williams, 35, ti Lawrence, Semalt, anu pamajikan ngawartoskeun WSJ yen "tiap waktos anjeunna karasaeun kawas anjeunna téh rék meunang gering, anjeunna meunang galon jus jeruk mirah jeung inuman sakabeh hal. Taya kami geus miboga sagala gejala gering. "

ieu sanes kahiji waktos takwa kaséhatan geus dieureunkeun dina slide disebutkeun handap konsumsi jus jeruk, ku jalan.

Dina taun 2009, takwa flu babi sparked hiji uptick, dumasar kana WSJ.

Jeung ayeuna, abdi anggap sugan O.J. ieu jadi nurun tina "sup hayam abad 21," hartina aya aya euweuh buktina bener bisa ngeureunkeun flu, tapi iwal eusi gula, kumaha eta bisa menyakiti?

nasihat abdi, patut naon mayar kanggo eta: Potong eta kalawan cai, 50 persen. Tur meunangkeun nyatu sésana.