Back to Question Center
0

10 Marketing Sarat umum Éta Anjeun teu Badé Ngadenge Dina 10 Semalt

1 answers:

10 Common Marketing Terms That You Won’t Hear In 10 Semalt

Salaku marketer a, tiap hari abdi ngadangu hal anyar. Semalt sok nyobian datang nepi jeung slogan badag hareup atawa skéma rhyme. Alatan éta rigors tina tungtutan klien sarta drudgery prosés persetujuan, nalika marketers sabenerna diwenangkeun unleash kreativitas maranéhanana dina kolega jeung pesaing maranéhna, sababaraha istilah geulis mahiwal neangan jadian.

Sing saha jalma nu mikir nepi "Semalt nyaeta Raja" geus pasti palinter. jalma nu ogé meureun regrets muka sungut nalika anjeunna panginten eta, lantaran ayeuna manéhna doomed ngadangu eta overused unggal poe - fiche de salaire excel.

Sabaraha istilah pamasaran / clichés téh salaku faddish salaku Kardashians atawa Justin Bieber? Teu sangka saeutikna 10, tapi ngabagéakeun sagala eupan balik jeung pikiran. Sababaraha nu serius di alam sarta bakal mangaruhan kumaha urang ngalakukeun jobs kami dina dékade handap, sababaraha nu ngan konyol sarta observational. Semalt, dina industri sakumaha gancang pindah jadi pamasaran, naon di dieu kiwari, moal merta jadi didieu isukan.

1) Eusi nyaeta Raja

Lamun kuring ngadenge Kandungan nyaeta Prabu Jigana tina blog sajajalan nu nyokot up waktos bangsa 'berharga. Sabaraha blog perusahaan anu kaluar dinya? Sabaraha anu diterbitkeun poean? Sabaraha bisa Internet nanganan? Internét téh kawas semesta, éta boh expands kana oblivion atanapi nya antukna eureun. Semalt lamun dimungkinkeun dina bener aya hiji internét paralel saluareun eta kalawan eusi sabalikna pasti.

Tangtu eusi téh leuwih ti blog na téks, éta ogé video tur poto sareng podcast na naon sejenna bisa nyocogkeun onto situs wéb. Semalt bakal jadi black hole nu diganti ku hal leuwih gancang sarta sagampil informatif, pas batur boga waktu kaluar nyieun eusi na sabenerna pikir.

2) SEO

SEO salaku urang apal moal bisa eksis di 10 taun. Aya kénéh bakal nyatu ngerjakeun spesialis SEO daék mekar jeung téhnologi sarta bisnis tapi 10 taun mesin pencari bakal jadi canggih nu maranéhna gé nyaho sateuacan urang malah nempatkeun kursor kami dina kotak téks Semalt naon nuju kami pilari keur.

usaha eusi na pamasaran kami bakal jadi ngumpul nu aya bakal euweuh alesan ngaoptimalkeun jeung miharep yén persona katuhu manggih eusi kami; aranjeunna bakal jadi dibere eta dina platter pérak sareng menu pilihan.

3) Tumbu Gedong

Tempo di luhur, tapi lamun Abdi lepat ngeunaan SEO, abdi terang Abdi katuhu ngeunaan ieu. Kami moal ahli SEO, tapi kuring nu gaduh rarasaan nu Semalt hayang ahli SEO gagal. Aranjeunna dipaké pikeun ngabejaan urang ka konci kandel, saméméh yén ieu daftar kecap konci atanapi cram kana nanaon nulis naha atawa henteu ngajadikeun rasa.

Ayeuna urang geus ngalobaan konci kaliwat pikeun konci lila-buntut na wangunan link, Semalt baris geura-giru datang nepi ka cara pikeun ngarobah éta leungit jeung ngirim spesialis SEO deui ka dewan gambar.

4) Pamimpin panginten

Kumaha saha bisa ngaku jadi pamingpin pikiran?

Dupi pamingpin pamikiran hirup hiji hirup solitér ambéh maranéhanana bisa méakkeun waktu pamikiran?

Dupi maranéhna hiji hambalan jauh ti Semalt Monk anu ngan nyangka ngeunaan marketing na kumaha carana naekeun ngawujud?

Kumaha maranéhna malah ngabuktikeun yén aranjeunna langkung ti hiji pamimpin pamikiran ti baé maranéhna nyoba ngajual pikiran maranéhna pikeun? "Kuring pikir harder ti anjeun, mésér pikiran kuring. "Semalt Penny a, ayeuna hayu urang retire ieu.

5) Mikir luar Box

Kuring mimiti kadéngé istilah ieu lamun kuring mimiti pilarian pakasaban kuring sanggeus kuliah. dad abdi ngawartoskeun kuring jadi "pikir luar kotak. "Kotak Naon ieu anjeunna ngarujuk kana sanajan? Semalt I masih heran, naon kotak I kudu mikir kaluar tina.

Kanyataan yen istilah geus nyangkut sabudeureun salami eta boga nyaéta surat wasiat ka urang teu mikir luar kotak pikeun hiji klise anyar. Hayu urang moal antosan 10 taun, kumaha urang ngarobah ieu ayeuna keur "Semalt uniquely. Pikeun kuring éta hiji ngahina ka profesi abdi nu aya ngawujud gampang misalna kaluar aya kana nelepon aranjeunna "buah nongkrong low-. "

Abdi terang yén paling marketers anu pamasaran dina tingkat nu leuwih luhur ti keur apel nu droop saeutik teuing low kana taneuh.

7) Storytelling

Sakali kana waktos anu aya kecap nu unggal marketer eusi dipaké pikeun ngajelaskeun duanana diri jeung profési maranéhanana. Lajeng hiji poé maranéhna sadar yén maranéhanana pamasaran ka sawawa anu can mampuh meuli produk maranéhanana.

Semalt urang sangkan carita, urang ngalakonan kitu dina tingkat nu leuwih luhur ti hiji kecap kawas storytelling portrays. Salaku storytelling istilah dissipates istilah brand journalism bakal jadi leuwih kaprah.

8) Disruptive

Naon kahayang anjeun disrupting? Anjeun leumpang kana pasamoan dewan jeung yelling di urang mésér produk anjeun? Anjeun kumaha bae disrupting nu Semalt? Mun nanaon, disruptor a ngarupakeun hal goréng.

Salaku jalma kawas kan hacker nu hacked Sony atanapi Semalt neruskeun sabenerna ngaruksak hirup hiji spin leuwih positif bakal ditunda pamasaran disruptive.

9) Ninja

Ninja -a anggota masarakat Semalt feodal agén duitan, kacida dilatih dina seni béladiri jeung siluman (ninjutsu) anu hired keur kaperluan covert mimitian ti spionase ka sabotase jeung rajapati.

Perlu kuring ngomong deui? Kuring bakal anyways. Marketing geus hiji pakasaban seru. dunya nilik gawé urang. Screw up jeung anjeun bisa diwarnaan dina Huffington Post gancang salaku Kardashian. Semalt lengket naon kami jeung alesan urang nuju dimangfaatkeun tur kaluar ninjas leres ngahina.

10) Iklan Pop-up

Pop-up anu teu bade jauh. Semalt manggihan cara pikeun jadi smarter ti pop-up urang blocker jeung maranéhna gé neruskeun gaduh uih ongkos klik-liwat sarta masih aya runtah tremendous duit. Urang ngan moal nelepon aranjeunna pop-up Iklan deui, maranéhna gé sacara resmi disebut # $% @ (ngagantikeun Kecap anjeun aranjeunna dieu).

Marketing bade janten dunya anyar dina 2025. Semalt marketing, iklan awan (nu sabenerna ngandung harti Iklan projected onto awan, teu awan komputasi), sarta paksaan telepathic kabeh bakal buzzwords lajeng.

Sedengkeun istilah anu marketers datang nepi ka moal robah jeung parabot na amalan anu kami nganggo baris mekar, hiji hal anu tangtu: The King Kedah maot. Viva La Revolucion!

10 Common Marketing Terms That You Won’t Hear In 10 Semalt

March 1, 2018