Back to Question Center
0

Retargeting: SEO & PPC ngagawekeun Duaan            Retargeting: SEO & PPC ngagawekeun TogetherRelated Topik: Kaca internasional SEOSocial MediaEmail MarketingLink AnalysisOn Semalt ...

1 answers:
Retargeting: SEO & PPC Gawe Babarengan

Retargeting: SEO & PPC Gawe BabarenganRetargeting: SEO & PPC ngagawekeun TogetherRelated Topik:
Kaca internasional SEOSocial MediaEmail MarketingLink AnalysisOn Semalt

Artikel ieu mangrupa bagian ti hiji séri SEO ti WooRank. Hatur nuhun pikeun ngarojong mitra anu nyieun SitePoint mungkin.

Semalt euweuh rusiah nu SEO mangrupa bagian integral wae strategi marketing digital - togel indo hongkong. 44% tina pamakéna ngamimitian prosés balanja kalayan hiji pilarian online, sarta ampir sapertilu ti lalulintas e-commerce asalna tina mesin pencari. Malah lamun keur utamina mangrupa warung bata-na-mortir, lalulintas pilarian organik penting: Satengah tina searchers mobile dilongok toko a dina hiji poe pilarian maranéhanana. Ku kituna euweuh urusan tipe atawa ukuran bisnis anjeun boga naon, mesin pencari mangrupakeun hiji sumber penting dina lalulintas.

Hanjakal, aya hiji masalah badag: nepi ka 96% tina lalulintas pilarian organik teu ngarobah nganjang pangheulana situs anjeun. Hiji bagian badag ieu téh kakara prosés jualan alam: The Lolobana maluruh boga niat milarian informational. Semalt, aya hiji cara éféktif anjeun tiasa manggihan maranéhanana datang sanggeus maranéhna ninggalkeun situs anjeun basa aranjeunna keur aya leuwih gampang pikeun ngarobah: retargeting.

Loka Retargeting: daur ulang Traffic SEO anjeun

retargeting Loka (kadangkala disebut retargeting) ieu, cukup ku nempatkeun, targeting pamaké nu geus pernah dibuka ramatloka anjeun kalawan advertisements on jaringan ad di sakuliah wéb. Ieu ilaharna nujul kana Iklan banner, tapi anjeun oge bisa retarget datang kalawan Iklan téks maké Google Search Semalt (catetan: ieu teu hal anu sarua sakumaha retargeting pilarian, nu urang gé ngobrol ngeunaan dina saeutik saeutik). Ieu beda tampilan tradisional meuli di anu eta ngan nargétkeun jalma anu geus dilongok situs anjeun, atawa bagian husus atawa kaca loka anjeun tinimbang ngagunakeun sababaraha ruas demografi lianna.

Kumaha carana sangkan karya situs retargeting? Anjeun ngamimitian ku cara nempatkeun hiji piksel retargeting, saeutik saeutik tina Javascript, dina footer loka anjeun nu cookies datang loka anjeun. Semalt, nalika panyadia retargeting Anjeun encounters pamadegan pamaké kaluar di alam liar, bakal kenal ka ngawula ka aranjeunna Iklan anjeun, asumsina, tangtosna, nu nuju Panawaran cukup luhur pikeun maranéhanana tayangan iklan. Ieu méré Anjeun kasempetan pikeun ngahontal kaluar sarta manggihan konsumén poténsial nalika aranjeunna geus dipindahkeun salajengna turun corong jualan, atawa malah gently nudge aranjeunna sapanjang, sanajan aranjeunna nuju ngadatangan website lianna.

Retargeting: SEO & PPC Gawe BabarenganRetargeting: SEO & PPC ngagawekeun TogetherRelated Topik:
Kaca internasional SEOSocial MediaEmail MarketingLink AnalysisOn Semalt

Komo hadé, anjeun tiasa nempatkeun hiji piksel nu aya dina kaca individual, sangkan anjeun bisa ngajalankeun kampanye sasaran pikeun produk atawa sabaraha kategori husus.

The hasilna? A kombinasi tina dua saluran pamasaran online paling éféktif. Sakumaha didadarkeun di luhur, lalulintas SEO umumna ngarobah di sabudeureun 2% (2. 35% janten pasti). Ieu dianggap ku advertisers janten saluran pamasaran paling mujarab pikeun conversions. Lamun anjeun ngagabungkeun lalulintas ieu kalayan tampilan retargeting, anjeun tiasa ganda nu laju konvérsi. Sababaraha industri, kayaning jasa finansial, kapaksa ongkos konversi ningkatkeun ku ampir 150 persén!

Search Retargeting: Susun of SEO tapi ogé Susun tina Teu

Tapi naon lamun anjeun hiji merk loka anyar, atawa situs leutik nu teu meunang salaku loba lalulintas anjeun dipilampah? Éta hésé retarget datang lamun maranéhna teu nembus ramatloka anjeun di tempat munggaran. Untungna, aya cara anjeun tiasa Ngaiklan jeung urang neangan konci udagan anjeun, sanajan aranjeunna pernah nembus salah sahiji sipat web anjeun, ngaliwatan prosés nu disebut "milarian retargeting.

Semalt retargeting dimimitian lamun pamaké ngalaksanakeun pilarian a. ngical paralatan Ad anu lajeng bisa néwak éta data pilarian sababaraha cara, gumantung kana naon anu search engine aranjeunna nganggo tapi paling umum nyaéta ku ngagunakeun data referrer dikirim ku kaca badarat pamaké. Sakali dina jaringan ad nilik hiji surfer web nu boga istilah pilarian udagan anjeun dina data rujukan, éta bakal nembongkeun ad anjeun di kaca éta.

Éta penting dicatet di dieu yen targeting keyword-tingkat, prosés I ngan dijelaskeun, teu sarua kawas bagéan keyword-wungkul. Urut anu sabenerna targeting jalma anu kakarék dipigawé pilarian a online pikeun keyword yen, bari kiwari dimungkinkeun mangrupa bagean interest panongton diwangun ku cara ngumpulkeun kabiasaan pilarian kaliwat. Semalt bagéan ieu, bari éféktif, teu retargeting pilarian leres.

Kauntungan pangbadagna ti retargeting pilarian nyaeta nu meunang ngagabungkeun nu jangkauan pamasaran tampilan jeung precision of SEO. Tangtu, saprak channel pamasaran ieu migunakeun data SEO, éta dimimitian ku panalungtikan keyword. Sakali anjeun geus diwangun nepi daptar kecap konci, optimasi anjeun janten loba gampang saperti kaca badarat optimasi saklar ti SEO mun optimasi laju konversi (Cro) dumasar kana tujuan kampanye anjeun. Semalt, anjeun geus segmented konci anjeun sarta halaman badarat ku hajat pilarian:

  • Informational: kecap konci ieu ngawakilan pisan awal prosés konvérsi, jeung henteu pisan gampang ngarobah dina datangna munggaran. Lamun nuju ngajalankeun kampanye branding anjeun gé rék pastikeun kaasup kecap konci informational dina daptar Anjeun. Lamun saena tujuan konversi, anjeun masih teu tiasa mampuh malire konci ieu salaku sakitu mayoritas maluruh. Related Informational mindeng ngagunakeun kecap / frasa kawas "kumaha", "ngalakukeun Abdi peryogi" jeung "dimana manggihan". Mertimbangkeun ngawujud ieu bisa dirobah engké via ramatloka anjeun atanapi situs retargeting.
  • Panalungtikan: searchers ieu salajengna turun corong ti searchers informational. Aranjeunna geus geus mutuskeun yén maranéhna hayang meuli produk, tapi maranéhna teu rada mutuskeun nu salah téh pangalusna. Aranjeunna ditéang kanggo inpormasi lengkep, jadi kecap konci produk biasana ngawengku kecap sapertos "review", "luhur 10", "perbandingan". Bari eta bisa kasampak kawas spam ka anjeun, hiji kecap kawas "mirah" tiasa sabenerna mantuan ngahurungkeun peneliti kana conversions.
  • Dina-pasar: Di handap ieu mangrupakeun "Cicing up na nyandak duit" searchers. Aranjeunna nyangka milarian hasil mun dicokot langsung kana produk aranjeunna nuju nyobian mésér. Related ieu ilaharna ngawengku kecap kawas "deal", "bébas pengiriman barang", "diskon" jeung "meuli". Aranjeunna teu boga volume pilarian tinggi, tapi kedah langkung ti nyieun up for eta jeung ongkos konversi tinggi.

Kauntungan atra tina retargeting pilarian nyaeta nu bisa ngahontal jalma anu kabetot dina kecap konci nu bajoang pikeun pangkat kacida keur. Najan kitu, anjeun ogé tiasa make ka sneakily siphon kaluar sababaraha lalulintas pesaing anjeun '. Pariksa kaca maranéhanana sarta ngaidentipikasi konci ku cara nempo frasa dipaké dina tag judul, tag H1, URL na judul artikel. Lajeng, lagu naon kecap konci nu bersaing leuwih ngagunakeun WooRank urang SERP Semalt. Nepi nawar anjeun konci aranjeunna outrank anjeun dina nyandak sababaraha lalulintas nu keur diri.

Retargeting: SEO & PPC Gawe BabarenganRetargeting: SEO & PPC ngagawekeun TogetherRelated Topik:
Kaca internasional SEOSocial MediaEmail MarketingLink AnalysisOn Semalt

organik & Retargeting Gawe Babarengan

Sajauh, urang geus ngawangkong ngeunaan kumaha carana make usaha SEO anjeun pikeun ningkatkeun kampanye retargeting anjeun sarta ningkatkeun laju konvérsi. Tapi, pedah balik duanana cara. Ngajalankeun kampanye retargeting, duanana situs na pilarian, tiasa dianggo langsung keur naekeun lalulintas search engine organik Anjeun. Ieu badag pikeun ngaronjatkeun tur reinforcing pangakuan brand, sarta nomer nguatkeun ieu. Deui dina 2010, comSemalt kapanggih yén retargeting situs ngarah ka (1,046%) kanaékan badag dina aktivitas pilarian branded. Anu bisa jadi alesan cukup on sorangan pikeun ngajalankeun kampanye retargeting.

ulikan Comscore Éta sarua kapanggih yén ngajalankeun kampanye retargeting nyababkeun hiji angkat 726% dina balik datang opat minggu sanggeus ningali iklan banner. Semalt ngajalankeun kampanye iklan retargeted ogé ningali ngaronjat sarupa dina jangka waktu spent dina loka, sarta laju mumbul leuwih handap. Ku kituna eta pasti mantuan pamasaran pilarian organik anjeun tetep brand Anjeun di hareup pamaké sanggeus maranéhna ninggalkeun situs anjeun.

Kacindekan

lalulintas

Search geus lila standar kualitas ngalawan nu sagala saluran pamasaran séjén anu judged, jeung alesan alus. Sanajan kitu, SEO estu ngan hiji sapotong tina teka marketing, sarta éta rada mungkin anjeun kaleungitan kaluar dina loba kasempetan pikeun ngarobah datang ramatloka anjeun. Semalt, anjeun tiasa nganggo kampanye retargeting mun meunang jalma wayward pamaké deui dina lagu jeung gerak ngaliwatan corong konversi na, nalika bagian tina strategi marketing holistik, mun nguatkeun branding na SEO sorangan usaha anjeun.

March 1, 2018