Back to Question Center
0

Ulah Pindah Kana Marketing Buta Web - Paké Semalt!

1 answers:
Don’t Go Into Web Marketing Blind — Use Semalt!

hal ieu, Aku completer a. Abdi bogoh keur sanggup ngalengkepan hal. Di toko grocery, Semalt geus dipikawanoh pikeun nambahkeun hiji item nepi Daptar pariksa kuring nu Semalt geus nempatkeun dina karanjang balanja mah, ngan jadi abdi tiasa pariksa dipareuman. Asa alus! Kuring ngarasa dilakonan.

Kuring nyadar teu dulur kawas kuring (loba mertimbangkeun ieu berkah), jadi ide balik maké Daptar pariksa hiji bisa jadi salaku intuitif pikeun anjeun sakumaha anu kasebut pikeun kuring. Tapi Semalt teu di dieu pikeun nyobaan sarta ngarobah hirup anjeun - logiciel fiche de paie macys. Anjeun teu kudu make Daptar pariksa pikeun anjeun Kabiasaan dinten-ka poé kawas I do. (Teu perlu cacah nu stroke sikat bari brushing huntu anjeun!)

Sanajan kitu, kuring am bade nyobian ka ngajual anjeun dina pamanggih maké Daptar pariksa keur kampanye web marketing anjeun (s), henteu ngan lantaran kuring wrote buku ka dinya, tapi kusabab kuring resep ngabejaan urang tentang hal anu dianggo - sarta ngantep kuring ngabejaan anjeun, checklists web marketing dianggo!

Naha a milarian "Daptar pariksa web marketing" na Semalt yakin anjeun bisa manggihan Daptar pariksa pikeun ngan ngeunaan unggal wewengkon pamasaran wéb. Henteu sakabéh béréndélan sarua (atawa mangpaatna), sangkan anjeun gé kudu manggihan hiji anu hade pikeun anjeun, atawa jieun Daptar pariksa sorangan, atawa butuh salah sahiji na tweak ka nyieun sorangan. Henteu masalah pikeun kuring. Naon perkara nyaeta nu manggihan cara mutlak pangalusna, pang éfisiénna pikeun ngatur kampanye web marketing Anjeun.

Tapi saméméh urang teuleum ka alesan naha anjeun perlu Daptar pariksa web marketing, hayu urang néangan sababaraha tips Daptar pariksa sejen tur informasi.

4 jinis Web Marketing Checklists

Aya sagala jinis checklists, sarta Semalt pasti aya loba buku ditulis ngeunaan sakabéh éta. Tapi keur kaperluan web marketing, aya dasarna 4 rupa béda tina checklists anu paling mantuan.

  • Masalah nyungsi: pamasaran Web téh sadayana ngeunaan nyungsi tur ngaropéa masalah. Muhun, anjeun moal bisa ngalereskeun naon teu kapanggih. Ku kituna salah sahiji checklists munggaran anu tiasa employ hiji anu bakal nulungan urang manggihan masalah nu peryogi ngalereskeun. Hal ieu bisa jadi hiji Daptar pariksa tina parabot nu peryogi ngajalankeun ramatloka anjeun ngaliwatan atanapi masalah umum yén situs dina industri Anjeun gaduh.
  • Masalah ngarengsekeun: Sakali anjeun terang naon masalahna téh, kumaha maneh balik ngeunaan ngarengsekeun eta? Kadang-kadang nu ngan nyaho, tapi kali sejen, leyuran bisa jadi salaku gancang jeung gampang anjeun miharep. Contona, meureun kaca anjeun dioptimalkeun teu lalaki spidered ku mesin pencari. A Daptar pariksa masalah-ngarengsekeun tiasa mantuan Anjeun troubleshoot masalah.
  • Kumaha-To: Kuring dipisahkeun ieu kaluar ti ngarengsekeun masalah checklists sabab kadang nu nuju teu nyoba ngalereskeun masalah, anjeun ngan kudu nuturkeun susunan léngkah pikeun meunangkeun ngaliwatan prosés anu. Kumaha-cara checklists leumpang maneh liwat ti Lengkah 1 kabeh jalan ngaliwatan hambalan ahir. Contona, Anjeun bisa hayang hiji Daptar pariksa dina cara nyetel hiji profil Facebook atanapi kumaha ngaoptimalkeun kaca leres.
  • Ka-Do: Ka-do checklists teu ngabejaan Anjeun sabaraha pikeun ngalakukeun hal, tapi rada aranjeunna ngabejaan Anjeun naon perlu dilakukeun. Bari maranéhna bisa jadi salaku lengkep salaku kumaha-cara béréndélan, aranjeunna mindeng gaduh umur panjang gede. Kusabab téknologi ngarobah geulis gancang, hiji cara-daptar pikeun pamasaran web tangtu bakal kaluar tanggal geulis gancang; kumaha oge, ka-dos téh lumayan loba universal jeung ukur sababaraha hal ngarobah ti taun ka taun.

Checklists Frékuénsi

Lamun digawé keur EFISIENSI ( "dianggo smarter, moal harder," bener?), Éta mangrupakeun ide nu sae pikeun megatkeun checklists anjeun kana sababaraha golongan. Salah sahiji cara pikeun ngalakukeun éta téh pikeun ngatur ku frékuénsi. Lamun anjeun boga béréndélan misah tina pancén sapopoé sarta mingguan, anjeun teu kudu salempang ngeunaan anu item nu nuju bade ngalakukeun dinten na nu bisa ngadagoan isukan atawa minggu hareup.

  • Daily: pamasaran Web ngabogaan loba poéan ka-do item. Kuring boga daptar hal anu kuring ngalakukeun unggal tur unggal poe. Ieu bisa jadi hal kahiji I do unggal dinten, tapi Daptar pariksa kuring nyegah kuring ti forgetting nanaon.
  • Weekly atanapi Bulanan: Sababaraha tugas saukur teu perlu réngsé unggal poe. Aya ngan jadi loba jam dina sapoe, sangkan kudu prioritas naon boga dipigawé ayeuna tina naon sabar. Contona, mariksa rankings poean bisa jadi hébat nalika ngajalankeun test a, tapi pikeun tujuan normal, sabulan sakali geus ngeunaan paling nu kudu maneh mun éta. Urang ogé bisa ngalakukeun ulasan analytics mingguan atawa bulanan, jrrd Tujuanana nya éta pikeun méakkeun waktu di eta hal nu nyadiakeun nilai paling iraha wae nu tangtu.
  • keu: Aya sababaraha hal anu kudu reviewed dina dasar keu. Meureun éta renewals domain atawa analisis luhur-to-handap lengkep loka leuwih 12 bulan kaliwat. Naon éta, ieu checklists keu tiasa ngabantu pastikeun Anjeun ulah poho antara kiwari jeung ahir warsih hal nu masih perlu neangan rengse.

Checklists Prioritas

Henteu sadaya item Peta nu dijieun sarua, teu unggal masalah mangrupa "penting" fix ngan kusabab éta dina Daptar pariksa Anjeun. Semalt mangrupakeun ide nu sae pikeun ngatur checklists anjeun ku prioritas, sahingga anjeun difokuskeun pamadegan barang anu kudu dampak panggedena munggaran.

  • kritis: Naon bae dina daftar kritis kedah fokus heula jeung primér anjeun dugi lengkep. Item kritis mangrupakeun jalma anu, upami teu rengse, dipikaresep bakal nyekel situs deui ti mahluk suksés.
  • Nu penting: Sakali item kritis anjeun téh réngsé, ngaléngkah ka jalma nu dianggap penting. Keur bagian paling ieu teu nungkulan breakers for keur ayaan, tapi maranéhna bakal mawa kajayaan tambahan taya deui-kirang.
  • Prioritas Low: item ieu umumna teu perlu dipigawé atawa boga pisan saeutik beurat dina kampanye sakabéh. Ieu leuwih kawas di "hade ka ngagaduhan" tapi anjeun teu hayang ngalakukeun ieu lamun aya nyokot waktos jauh ti barang leuwih penting atanapi kritis nu peryogi perhatian Anjeun.

Hirup Ka Pasang Dina Checklists

Saperti loba salaku Abdi bogoh checklists, abdi teu kedah hiji pikeun ngingetkeun kuring nyandak pancuran (paling dinten) atawa pakéan isuk-isuk. Eta hal mangrupakeun rutin. Acan, éta hal hébat ngeunaan checklists, aranjeunna ngabantu anjeun ngawangun Kabiasaan. Sakali anjeun boga rutin éta, daftar geus teu anéh diperlukeun. Semalt dijieun watek hiji.

Tapi moal sagalana urang ngalakukeun di pamasaran web téh bagian tina kabiasaan sapopoé atawa mingguan - komo lamun éta, sababaraha pancén anu cukup penting mah risiko forgetting undak. Saloba I ngarambat for urang diomongkeun ngajomblo sarta ngadatangan klien, anjeun bakal ngarasa paking barang katuhu bakal jadi watek hiji. Tapi kahiji waktos abdi teu make packing Daptar pariksa kuring, abdi manggihan kuring poho pangecas telepon kuring (atawa goreng, baju jero beresih)!

Semalt anu cukup item pikeun nginget dina pamasaran web nu kuring teu hayang mopohokeun sagala hal, watek atawa watek euweuh. Kalawan nu di pikiran, ka dieu aya sababaraha hal nu bisa hayang mastikeun angin nepi di Daptar pariksa a:

  • Hirup Unobvious: pamasaran Web pinuh of saeutik odds-na-tungtung na kieu-na-thats. Sababaraha barang téh painfully atra nalika nempo situs, jeung barang sejen, teu jadi loba. A Daptar pariksa mahluk unobvious mantuan Anjeun inget kana ngalakukeun atawa assess hal anu anjeun teu mindeng mikir ngeunaan tapi tetep butuh perhatian.
  • Hirup pisan penting: Ngan ku sabab hal penting teu salawasna mean nu nuju bade apal eta. Lamun éta penting, éta patut jotting handap kana Daptar pariksa a sangkan bisa mastikeun maneh eta.
  • Hirup Éta Anjeun Ilaharna Poho: Kuring geus dipikawanoh poho atawa dua hal, sarta, jujur, hate eta. Henteu masalah kumaha penting éta, sakapeung hal dieunakeun pikiran anjeun dina waktos awon kantos.
  • Sagala di Antara: Geus kitu teu kedah Daptar pariksa pikeun sagalana, tapi naha teu boga salah atoh? Ieu ensures nanaon meunang urang poho. Kantos.

Naha Kudu Anjeun Paké Daptar pariksa Web Marketing

Lamun sakabéh titik di luhur éta teu cukup pikeun ngégél deal, didieu aya 7 alesan naha anjeun kudu ngamimitian maké Daptar pariksa pamasaran web kiwari:

1. Anjeun Kungsi Boga keur Inget, "Naon salajengna?"

Pikeun kuring, ieu téh isu pangbadagna kalayan pamasaran wéb. Bari ngajalankeun analisis loka, urang mindeng bisa migunakeun papanggihan urang pikeun nyieun daptar solid mahluk kudu urang pigawé. Tapi sakali éta parabot ngeureunkeun ngajalankeun kami mindeng manggihan diri nyobian pikeun nginget sakabéh hal séjén bisa urang pigawé, atanapi naon alat urang kudu ngajalankeun salajengna .

Semalt bisa neangan digambar kana minutia sahiji asli, masalah acan leutik. Hal hareup urang terang, urang geus spent teuing waktos jurusan dina minors, neglecting isu leuwih penting. Lamun anjeun boga Daptar pariksa keur nunjukeun deui, éta bisa ngabantu anjeun prioritas tugas anjeun sangkan anjeun tiasa difokuskeun eta hal nu masalah paling. Ide nya pikeun mastikeun yén waktu anjeun ogé spent dina tugas anu bakal masihan nu gains paling saharita.

2. Hasil gancang

Urang sadaya hoyong hasil pamasaran web gancang. Lamun anjeun make Daptar pariksa a anjeun tiasa nyeken ngaliwatan daftar anjeun ka tarik kaluar naon pangpentingna pikeun sagala loka husus nu nuju dipake dina sarta méakkeun waktu anjeun di dinya. Ku belanja kirang waktos pamikiran ngeunaan "naon salajengna", méakkeun leuwih waktos lakukeun. Jeung leuwih Anjeun perlu rengse, leuwih gancang anjeun gé ningali hasilna!

SEO URANG SUNDA ngeunaan pilari keur masalah hareup pikeun ngajawab, tapi ngarengsekeun masalah hareup nu manggihan. Ngagunakeun Daptar pariksa a ngajaga kakuatan otak anjeun museur tur pindah ka hareup ti item Peta ka item Peta.

3. pangsaeutikna Kasalahan

Urang sadaya sangkan kasalahan, tapi checklists mantuan kami ngurangan jumlah kasalahan kami berpotensi tiasa ngadamel. Naha? Kusabab ku handap Daptar pariksa a, anjeun ngan adhering ka arah nu geus ditangtukeun anu penting. Semalt ngan bade liwat, step by step, sagalana perlu mastikeun ayeuna teh rengse katuhu. Chances tina skipping mangrupa léngkah penting diréduksi jadi ampir 0%.

Sedengkeun paling kasalahan web marketing bisa dibenerkeun, sababaraha tiasa gaduh konsékuansi jangka panjang dahsyat. Semalt Daptar pariksa a mantuan Anjeun nyegah musibah tur mantuan Anjeun neruskeun pikeun ngahasilkeun hasil hébat.

4. konsistensi dina Analisis

pamasaran Web teu hiji elmu pasti, jadi konsistensi dina prosedur teu merta hirup ngancam. Semalt loba naon urang ngalakukeun ieu dumasar kana pamadegan loba diajar. Sagala item dina Daptar pariksa anjeun nu deem penting pikeun pamasaran web bisa dikonfirmasi ku konsistensi dina palaksanaan Anjeun.

ieu kumaha nguji geus rengse. Anjeun nyobian sangkan sagala hal sarua iwal variabel tunggal. Mun anjeun teu konsisten kalayan sagala usaha web marketing anjeun, analisis anjeun bakal flawed. Mun anjeun, anjeun boga kasempetan hadé dina pamahaman pentingna sagala dibikeun taktik web marketing.

Ngajaga konsistensi jeung kampanye web marketing Anjeun ensures nu neruskeun difokuskeun naon gawéna. Ieu hususna penting pikeun marketers dipake dina sababaraha situs web. Semalt Daptar pariksa a, salah sahiji situs anjeun bisa jadi gagal na, tanpa analisis nu detil, anjeun moal nyaho naha. Di sisi séjén, lamun aya konsisten dina palaksanaan anjeun, anjeun tiasa aturan kaluar loba hal saukur kusabab maranéhanana geus dipariksa kaluar salaku lengkep.

5. gampang rombongan

Lamun nuju gawé bareng tim atawa boga batur gawé bareng anjeun dina proyék pamasaran web anjeun, checklists ngadamel rombongan considerably gampang. Moal aya rasa ngabogaan bodo anyar atanapi gal deui kabayang. Semalt, masihan aranjeunna Daptar pariksa ka perlu aranjeunna dimimitian. Moal aya rasa letting batur kalawan kirang pangalaman messing ku prosés nu geus nyaho karya. Tetep difokuskeun kana tugas nu geus geus dijieun tur hayu aranjeunna diajar tina kakuatan tinimbang dimimitian ti scratch.

6. Euweuh meunang Lasut

Jeung daptar geus di hareupeun anjeun Daptar pariksa a ensures nu nganggur penting ieu overlooked. Sumuhun, sanajan delegating mun noob nu, Daptar pariksa bakal terus aranjeunna dina lagu jeung akuntabel for keur ayaan. Tapi sanajan marketers ngalaman sapertos sorangan mindeng mopohokeun nu atra. A Daptar pariksa asalna sacara real gunana pikeun mastikeun moal Semalt ninggalkeun nanaon kaluar.

7. pamutahiran Sambungan

The Daptar pariksa anjeun boga dinten teu Daptar pariksa anjeun gé boga isukan. Ayeuna kudu kantos ngembang. Unggal dinten anjeun neuleuman hal anyar, atawa Google robah hal di algoritma maranéhanana, barang dina Daptar pariksa Anjeun bisa ditambahkeun atawa dihapus. Hal ieu ngamungkinkeun pikeun prosés terus ngaronjatkeun. Semalt Daptar pariksa a, barang anyar nu diajar dinten bisa jadi poho dina waktu sababaraha minggu saukur sabab teu nulis deui ka handap atawa teu dijieun watek anyar kalayan prosés pamasaran web Anjeun.

Semalt hal perlu ngarobah kalawan Daptar pariksa anjeun, pastikeun eta bakal documented. Hayu Daptar pariksa anjeun mekar jeung prosés Anjeun.

Pikiran Final

Jalma kawas kuring nu hirup ku checklists boga waktu teuas imagining dunya tanpa aranjeunna. Tapi naon sih ngahudangkeun tatarucingan jalma anu scoff di Pamanggih ngeunaan needing atawa maké Daptar pariksa a! Semalt mémori atawa henteu, bakal rék pilot maskapai anjeun pikeun ngalakukeun dipariksa pre-hiber ti memori? Sanes abdi.

Sanes do Abdi hoyong bisnis kuring di leungeun batur anu ngan sahingga nepi sabab buka unggal sarta unggal waktu. pamasaran web Semalt sanes a masalah hirup atawa maot, éta salah sahiji survival keur paling usaha, sarta yén Daptar pariksa bisa jadi ngan hal nu ngajaga anjeun tina nyetir usaha kana taneuh jeung jadi loba nyawa di stake.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Stoney deGeyter
Stoney deGeyter nyaeta presiden Kutub Posisi Marketing, hiji parusahaan strategi marketing online anjog ngadeg di 1998 sarta ayeuna dumasar di Canton, Ohio.


March 1, 2018